Spiltest af Penguin Trap

Spileksperterne siger…

Søde Daniella og sin dejlige familie har lavet en spiltest af et Penguin Trap spil. Daniella er kendt under navnet Daniellasliv på Instagram, hvor hun poster og blogger om sin hverdag med sin skønne familie!

Daniella skriver om spillet:

Vi har modtaget den sjoveste kasse fra @humorkassen med spil for hele familien, vi har allerede startet ud med dette pingvin spil og jeg må lige sige at, det falder i god jord! Filippa er 4,5 og kan sagnets forstå konceptet og humoren i spillet. 😀 nu vil vi grille med min far og hans kæreste, samt nyde weekenden i stor stil :D”

Spiltest af Penguin Trap

Om spillet

3 år +
2-4 spillere
5-10 minutters sjov spilletid
Spillets regler er på engelsk, men reglerne er lige til


Pingviner lever på kolde områder, hvor isflager og koldt vand er hverdag. Men nu kommer I og sætter pingvinen på en prøvelse! I hakker nemlig dens isflager på Nordpolen. Det bliver nu ekstra svært for pingvinen at balancere og holde sig over vande!

Stykke for stykke, skal I nemlig skiftevis hakke isflagerne væk indtil en af jer også vælter pingvinen i, når der ikke er nogle isflager tilbage.

Til at hakke isflagerne ned med, bruger i en isøkse og et drejehjul. Det afgør om det er en (eller flere) blå eller hvide isflager i skal hakke ned!

Vend spillet på hovedet, når det skal samles. Sæt isflagerne på forskellige steder, så alle hvide og blå isflager ikke er samlet i en pærevending – og et spil Penguin Trap afgøres hurtigt.