Spiltest af Rummy i rejseudgave

Om spillet

Rummy er bedst kendt som Rummikub i Danmark, hvor det handler om at få lagt sine brikker på bordet før de andre. Så du kan se om du kan være den første, der kommer af med alle dine brikker! Gør du det, vinder du nemlig spillet!

Denne udgave af Rummy gør det nu muligt at have spillet med på farten, mens I er ude at opdage verden! Spillet kan findes frem på en færgetur, på camping eller i sommerhuset, hvor I nu bruger kvalitetstid sammen.

Dan serier på mindst tre brikker i rækkefølge eller tilføj brikker til de serier, der allerede ligger på bordet. På den måde kan du både lave sekvenser (for eksempel  4-5-6), men du kan også lave grupper, som er tre eller fire brikker med samme nummer og forskellig farve. Spillet giver mange muligheder og er forskelligt fra spil til spil.

Mangler I andre rejsespil, så kig her!

10 år +
Til 2-4 spillere
20 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk


Spileksperterne siger…

Jane går under navnet WorldofJane på Instagram og nyder godt af spil under voksentiden, hun og sin mand har sammen på ferier!

Jane har prøvet rejseudgaven af Rummy, hvor hun skriver:

Min mand er helt oppe at køre over Rummy rejseudgave, han kan huske at have spillet det som barn!

Spil giver værdifule minder, som man har med sig gennem hele livet.