Spil test af Skal vi vædde?

Spileksperterne siger…

Heidi eller heidililius, som hun hedder på Instagram, har testet et spil Skal vi vædde? med sin familie, hvor de har haft masser af sjov!  Hun elsker at slappe af med familien, men også at hygge sig. Og det mener vi at man bedst gør med brætspil

Hun har givet følgende anmeldelse af Skal Vi Vædde?:

“Er du til familiehygge og spil?
Jeg har modtaget spillet skal vi vædde.
Man kan være op til 6 deltagere. Fra 8 år og op.
Til de yngste kan man vælge junior spørgsmål. Hvis de andre er for svære. 😀

Man kaster en terning og lander enten på et aktivt eller passivt felt. Udfra det skal modspillerne vædde på om man kan udføre en opgave 😀 Et rigtigt sjov og underholdende spil. Vi var fra 8 år op til 46 😀 , og alle kunne være med. Vi endte med at spille 2 timer 😀 @humorkassen er en side fyldt med sjove og underholdende spil.”

 

Vil du tage Heidi op på sin Skal Vi Vædde anmeldelse og se om der er hold i hendes udtale? Jamen så er der kun det at gøre ved selv at prøve spillet! Held og lykke!

Spil test af Skal Vi Vædde?

Om spillet

8 år +
Til 3-6 spillere
45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk


Skal vi vædde? er et super sjovt spil til familien, hvor I skal udføre forskellige slags opgaver! Se om du kan holde til presset, mens de andre vædder på om du vil fuldføre den med spillepenge! Du kan nemlig vædde på om andre enten ikke klarer eller klarer opgaven. Hvis du gætter korrekt får du det antal pengepoint, du har satset som gevinst! Hvis du klarer din opgave, får du også en gevinst!

Skal vi vædde? er en forrygende tilføjelse til alle spilleaftener. Det er interaktivt og har sjovt indhold, som med det samme bliver et hit for både børn og voksne!