Spil test af Loopin’ Louie

Spileksperterne siger…

Rikke er bedre kendt som fru.foensskov og har testet Loopin Louie med sin familie, som allerede kender til spillet. De kender det dog som et festspil, men nu er det tid til at introducere Loopin Louie spil som et børnespil til deres børn.

Rikke siger om spillet:

“HumorKassen.dk har været med til at skabe rammerne om en masse hyggelige timer, herhjemme både alene tid med vores store datter, timer som familie og også fantastiske og uundværlige timer med bedsteforældre, tanter og onkler.

Vi er bestemt gengangere hos webshoppen da prisen er helt i bund og leveringen er hurtig :-)”
Rikke Fønsskov Andersen, ejer af www.mamawise.dk

Læs med på Rikkes blog og lær mere!

Loopin Louie spil kan både fungere som festspil og som spil til børn. Brætspil har nemlig den fordel at de ofte kan bruges hele livet igennem – til latter og hygge. Loopin Louie spil kan med fordel spilles med familien og de mindste i familien. Du kan også tage det med på festival, hvor det giver et afbræk og et herligt grin i løbet af dagen. Giv det et forsøg og spil med!

Spiltest af Loopin Louie

Om spillet

4 år +
Til 2-4 spillere
15 minutters spilletid


Stuntpiloten Louie er ude at flyve og øve sig på sine gakkede tricks – og det er ved at gå ud over dine høns! Vær derfor hurtig på aftrækkeren, så du beskytter dine høns og han gynger videre mod næste hønseflok.

Trykker du for hårdt, når du skal redde dine høns, kan du blive straffet ved at en af dine høns alligevel falderned fra sin rampe – eller at Louie tager endnu et loop og lander hos dig en gang til!

Loopin Louie spillet har nemlig en batteri-drevet motor i sig, som gør at han kan blive
ved i en evighed – og give jer mere end de 15 minutters spilletid!