Spiltest af Cranium Junior

(Billedet er fra Instagram)

Spil-eksperterne siger…

Amanda er bedre kendt som wintherduen på Instagram eller fra Mamawise.dk, hvor hun har testet spillet Cranium Junior af med sin familie!

Amanda skriver om spillet:

De sidste par dage har vi ikke lavet andet end at spille Cranium for børn 😀 Kender I det? Det er simpelthen genialt ! Wilma er helt vild med det og virkelig god til det! Hun lærer virkelig meget og jeg bliver næsten overrasket hvergang hun skal noget – hun skulle fx beskrive en blomst og siger så ‘Det er noget der gror’ (og jeg tænker hvor ved hun det fra, hun er lige fyldt 4 år? 😀 Det er virkelig hyggeligt og man kommer hinanden ved på en helt ny og sjov måde !

 

Læs med på Amandas blog og lær mere!

Spiltest af Cranium Junior

Om spillet

5 år +
2-5 spillere
20 minutters spilletid


Denne junior udgave af Cranium er skabt sådan at juniorspillerne kan være med til at hjælpe med at gætte på, hvad der tegnes, modelleres, beskrives eller optrædes med! For der er nemlig børnevenlige ledetråde med i spillet!

Rigtige gæt giver nemlig point, så du kan komme tættere på Cranium-centralen og sejre! Først skal du dog vælge en af de fire farvekodede spillebrikker, der hver har sin egenskab, så du er sikker på, at der er noget for enhver i spillet!

Skabekat
Vælg katten, og den vil hjælpe dig med at tegne og modellere dig til sejren!

Faktonaut (eller datahjerne)
Har du lyst til at lære en masse nye ting? Så spil med denne brik, så du kommer hurtigt i front!

Sprogorm
Når du spiller med denne brik, finder du altid det rigtige ord!

Stjerneskud
Indtag scenen som en stjerne, så er successen lige rundt om hjørnet!