Spiltest af Ego Gold

Spiltest af EGO Gold

Spileksperterne siger…

 

Vores spiltester Tatjana Breitenstein har testet EGO Gold spil sammen med venner til en hyggelig aften med god mad og masser og hygge.

Om spillet skriver Tatjana på bloggen Kvinderudenfilter.dk:

“Der er virkelig ikke noget som en god spilaften med gode venner eller familie og lidt intern konkurrence. Am I right?

Her i hjemmet elsker vi at spille brætspil,​​​​​​ hvorfor vi også tit har spilaften med enten venner eller familie. Ret tit ender vi faktisk med at spille de klassikere vi plejer, som er spillet hundredevis af gange og man efterhånden kender bedre end sin egen bukselomme, så derfor er det også fedt at vi nu har fået udvidet  vores repertoire med et nyt spil – EGO Gold

Det blev til nogle gode grin over nogle ret så overraskende svar fra nogle i selskabet. Men også nogle gode diskussioner, fordi man netop får svaret på både store og små spørgsmål. En fantastisk måde at lære medspillerne at kende på og måske lære nogle ting man aldrig selv ville have fundet på at spørge ind til.

Læs mere på Tatjanas blog!

Om spillet

15 år+
3-6 spillere
30-45 minutters spilletid


Ligesom i de resterende EGO-spil, får du noget at tænke over, mens I kommer til at lære hinanden bedre at kende – på en helt anden måde.

Spillet indeholder 750 nye spørgsml eller dilemmaer, hvor personlige holdninger og følelser kommer i spil. I dykker samtidig ned i uudforskede sider af jeres dagligdag! Du bliver både overrasket og får dig et godt grin samtidig!

Hvor gode er danske kvinder til at flirte?”, Hvem af os var mest forkælet som barn?” eller “Loppemarked eller shoppingcenter?” er blot tre eksempler på hvad de super sjove spørgsmål, I kan komme til at snakke om i denne jubilærumsudgave af EGO-spillet!

Sandikia nyder også at spille spil med sin familie – og gør det tit! De tester tit nye spil og har en fest samtidig:

Spilleaften 😀 Vi har haft min mor over til spille aften og vi testede lige hvor godt – mor/datter svigersøn/svigermor far/mor kender hinanden og det var mega sjovt og lærerigt (og ingen blev uvenner). Jeg kan klart anbefale spillet og når det ryger løn ind, så tror jeg Ego rød skal bestilles hjem fra Humorkassen.