Spiltest af Den Store Danmarksquiz

Spiltest af Den Store Danmarksquiz

Den Store Danmarksquiz er et taktisk spil med hele 1.800 spørgsmål, der handler om Danmark! For hvor meget ved du egentlig om dit eget land?

I spillet kan I selv bestemme sværhedsgrad undervejs
indenfor kategorier som:

Geografi & Natur,
Historie,
Kunst & Litteratur,
Politik & Samfund,
Sport,
Underholdning.

Du kan udover sværhedsgraden også vælge hvor mange svarmuligheder, du vil have til dit spørgsmål! Du kan altså bestemme om du vil have få, mange eller slet ingen svarmuligheder før du får læst dit spørgsmål op.

Jo højere en sværhedsgrad, jo flere point er der også på spil! Der er desuden også et antal jokerkort med forskellige muligheder, som I kan benytte taktisk undervejs. Du er sikkert godt rustet med en masse viden, men det vigtigste er faktisk, at du kender dine egne begrænsninger og er i stand til at spille dine joker kort på de helt rigtige tidspunkter!

Spil og sats med pointjetoner, som du kan satse alt efter hvad terningen viser af kategori, du kommer op i! Terningens øjne har nemlig en bestemt kategori, som du nu kommer til at blive testet i. Jo flere pointjetoner du vil bruge, jo mere satser du – og jo færre svarmuligheder får du! På den måde bestemmer du selv sværhedsgraden – og samtidig satser på hvor god du er inden for en bestemt kategori!

Spillet er en sjov måde at finde ud af hvor meget viden, man egentlig har, om ens eget land – og vind spillet, når du har 15 eller flere point!

Om spillet

12 år +
2+ spillere
45-60 minutters spilletid

Den Store Danmarkquiz

Spil-eksperterne siger…

Trine eller kendt som Trine_valentiner på Instagram elsker at spille brætspil med sin familie og har prøvet spillet Den Store Danmarksquiz, som har givet kamp til stregen!

Trine skriver om spillet:

“Det er om at have tungen lige i munden og hjernecellerne kridtet op til kamp når vi spiller den store Danmarksquiz herhjemme 😀
Det er simpelthen det fedeste spil :D”

Spil Den Store Danmarksquiz for kærlig konkurrence!