Spiltest af Skattejagt

skattejagt

Skattejagt er spillet, hvor du skal tjekke for ledetråde og finde skatten! Skattejagten bliver fuld af fysisk aktivitet med sjove spor, som de små piratbørn skal løse!

Du skal nu tegne, skrive eller markere spor på sporbrættet, men samtidig skjule sporene for piraterne, så de ikke finder skatten – i første forsøg, i hvert fald.

Spillet er ideelt til at have med ud i haven, men du kan også tage det med på stranden og gøre strandturen lidt mere eventyrlig! Er vejret ikke helt til strandtur, kan du også tage spillet med indenfor. Piratbørnene har rig mulighed for at finde guldmønten! Savner du andre udendørsspil, så se med her!

Spillet indeholder nemlig alt, der behøves til en vakseægte skattejagt. Du får 24 whiteboard plader med pen, 100 farvekort, 6 stofposer og en guldmønt. Det bliver en helt uforglemmelig skattejagt!

Spillet kan også spillet i haven eller indendørs, når der bliver mere regnfuldt og de små trænger til at blive aktiveret!

Spiltest af Skattejagt

Om spillet

5 år +
Til mindst 2 spillere
20 minutters spilletid


Spiltesterne siger…

En af vores testere, Sabine eller rundt_om_malthe fortæller om spillet:

“Så er vi ved at have pakket de fleste ting ned som vi skal have med ud i sommerhuset ☺️ Vi skal have en mase underholdning med og “Skattejagt” som kan købes hos Humorkassen skal helst sikkert også pakkes med ned, så vi kan lave det til sørøver-skattejagt nede ved stranden ?❤️”

Gør ligesom Sabine og familien – tag spillet med på stranden og lad den sande skattejagt efter kisten gå i gang!