Spil test af Speak Out

Lykkespilleroglortebleer speak out tipsklub
Spileksperterne siger…

Malene eller bedre kendt som MitnavnerMalene på sin Instagram har lavet en Speak Out test for os! Udover at dele alt fra hverdagslykke og problemer, skriver hun også en blog. Her deler hun ømme emner, der bryder tabuer – for at køre det over i hverdagsglimt fuld med glæde og solstråler!

Malene skriver følgende om deres afholdelse af Tipsklubben på sin blog, hvor hendes Speak Out test indgik til festlighederne:

“Vi havde egentlig helt andre planer, end dem vi endte med. Vi havde for eksempel aftalt at leje bumberballs og lave en hel turnering ud af det, men da vi fik større afbud end forventet, så valgte vi at lave planen om. I stedet for lavede vi forskellige quizzer og andre selskabslege.”

Mangler du ny inspiration til sjove lege, som hvem er hvem for at få folk til at lære hinanden bedre at kende eller dyrelyde-quiz, kan du med fordel læse mere om en ny fest-tradition! Mangler du spil til jeres fest, så kig med her!

Fest-traditionen i år indeholdt blandt andet spil som Speak Out, hvor du skal sige en sætning, som de andre skal gengive. Du skal dog have et mundstykke i, så du ikke kan lukke munden – og et væld af sjove udtalelser bliver nu mumlet frem!

Læs mere om festtraditionen på Malenes blog og lær mere!

Rigtig god fornøjelse med spillet!

Spiltest af Speak Out

Om spillet

16 år +
Til 4-10 spillere
15-30 minutters spilletid
Spillets indhold er nordisk


Spillets formål er at vinde kort ved at gætte rigtigt på forskellige sætninger. Holdet, der har flest kort ved spillets afslutning, vinder selvfølgelig!

Start spillet med at indsætte et mundstykke, når det er din tur. Timeglasset vendes, når du er klar og du skal nu trække det øverste kort fra bunken. Nu skal det læses højt – mens du har mundstykke i munden.

Dine holdkammerater sidder klar til at gætte med på de ord og sætninger, du prøver at sige. Gætter de rigtigt, får I kortet som point! Så hold på spyt og mundsavl, der drypper i dette uforstående, men super sjove spil, hvor svarene gives med det samme!