Cards Against Humanity – Et underholdende selskabsspil

Cards Against Humanity – Et underholdende selskabsspil

Cards Against Humanity kan beskrives som både et selskabsspil og et festspil for skrækkelige mennesker. Det differentierer sig fra andre festspil, du måske har prøvet, ved at være akavet og upassende for dig og dine venner. Det er vigtigt, at man tager tingene med et gran salt i dette spil for at få mest ud af det.

Formår man det, bidrager spillet med utrolig god underholdning, der kan sætte gang i selskabet. Derudover vil vi gennemgå, hvordan spillet faktisk kan styrke dig på et område, du formentlig ikke lige havde forestillet dig det.

Har du spillet Cards Against Humanity før og mangler nye forslag som spillet? Find vores forslag her.

“A party game for horrible people”

Gameplay i Cards Against Humanity

Spillet starter ved, at alle deltagere trækker ti hvide kort. Der kan trækkes lod, om hvem der begynder som “kort Czar” (dommer), som er den person, der trækker de sorte spørgsmål og læser det op. Herfra begynder de andre spillere at svare på spørgsmålene ved brug af de hvide kort. De skal finde det mest passende svar til det stillede spørgsmål.

Efterfølgende læses kort kombinationen op af kort Czar’en, som således også vurderer, hvilket svar der var sjovest. Det sjoveste svar får et “awesome point”.

Efter hver runde skifter man dommer, og de andre spillere trækker igen 10 hvide kort. Formålet med spillet er faktisk ikke decideret at vinde det. Man kan naturligvis godt spille om noget, hvilket kræver en vinder. Det handler egentlig blot om at have det sjovt, hvorfor det er super oplagt i mange selskaber. Spillet garanterer et smil på læben, hvis man er villig til at tage alt med et gran salt.

 

Læs de andres tanker

Måske ikke sådan helt bogstaveligt, men spillet lægger op til, at du skal bevæge dig ind i deres tanker. Hvis du vil “vinde” spillet, er det essentielt, at du forstår modspillernes humor. Det handler altså om at kunne aflure hvornår du skal bruge, hvad du tænker er dit værste kort, som bliver det bedste kort, når en bestemt spiller, er dommer!

 

Det kan være dumt “at spille den sikkert

De forventede svar kan virke en anelse kedelige. Hvis du føler, du sidder med de bedste kort på hånden og et sjovt kort, kan du aldrig være sikker på, at din modstander ikke kommer med et sjovere, som dommeren synes er det bedste i runden.

.

 

Andre selskabsspil som Cards Against Humanity

Kan du lide spil som Cards Against Humanity, har vi også andre spil, der går i samme ånd. har

Søger du et spil som Cards Against Humanity blot på dansk, så prøv Politisk Ukorrekt

Søger du sjove diskussioner, hvor du kan tale din figur til sejr, kan vi anbefale Superfight! Udvælg din figur ud fra karakterkort og egenskaber, der tilføjer den ulemper eller fordele!

Hvis du er på vores skattejagt efter rabatkuponkoder, så er du ved at nærme dig!