De fire bedste og alletiders familiespil!

De fire bedste og alletiders familiespil!

Indimellem er det rart at få rystet posten og lave noget, man måske ikke plejer. Derfor giver vi jer her guiden til de 4 bedste familiespil, som I kan spille sammen med hele familien med både store og små.

 

1. Bezzerwizzer familiespil

Hvem ved mest om alt i familien?
Spillet Bezzerwizzer familiespil handler om hvem der har den største paratviden, hvor emner i alle grene af verden er at finde.

Alt lige fra sport, til historie og til film er med i kategorierne. Man inddeles i hold, alt efter hvor mange I er, og så handler det bare om at slå de andre. Bezzerwizzer Original brætspil selskabsspil quizspil besserwisser bes besserwizzer bezzerwisser beserwiser bezerwizer bezerviserReglerne er simple, og der findes forskellige udgaver, som både egner sig til de voksne alene, samt de mere børnevenlige versioner, som er et spil for hele familien. Bezzerwizzer er et tidløst spil i sin form, og kan altid tages frem – og så kan det virkelig få det indre konkurrencemenneske frem i far og mor. Udover familieversionen er det også muligt at købe det originale spil, Bezzerwizzer Original.

Familieversionen fungerer til næsten alle aldre og typer – også dem som bare ønsker at læne sig tilbage med noget rødvin eller en pose slik en fredag aften.

Udgiver: Mattel
Spilletid: 30-60 minutter
Spillere: 2 spillere og op
Alder: 10 år +

2. Kongespil

Kubb / kongespil udendørsaktiviteter udendørsaktivitet havespil have spil

Kongespil er det perfekte sommerspil. Hvis man er glad for et spil med familien om sommeren, kommer man ikke uden om dette spil.Kongespil er oprindeligt et vikingespil, som stammer langt tilbage i tiden. Kongespillet kan på den måde ses som et spil om slagmarken, hvor fjenderne står overfor hinanden i en direkte dyst.

Selve spillet går ud på, at man med kast skal vælte alle modstanderens “kubber”. Når de er væltet, skal kongen til sidst rammes. Vælter man kongen, har man vundet spillet, ogsejren er hjemme – et spil for hele familien.

Udgiver: Bex Sport
Spilletid: 30 minutter
Spillere: 2 spillere og op
Alder: 7 år +

3. Hint brætspil

Hint hvid brætspil er spillet, der har alt. På mange måder virker det ligesom gæt og grimasser. Selvom Hint, ligesom Bezzerwizzer, nu findes i flere versioner, er ideen stadig den samme for dem alle. Det handler om at få sit medhold til at gætte, hvad man prøver at vise. Et spil med masser af spænding og familiekonkurrence – og så er det hele på tid!

Hint Hvid forskel på brætspil kortspil humorkassen tilbudDet klassiske Hint brætspil går ud på, at I inddeles i hold, hvor det hold som hurtigst kommer hele vejen rundt om spillebrættet, har vundet. Dette gør man ved at svare rigtigt inden for kategorier som at mime, nynne, tale og tegne. Derfor handler det virkelig om at være fokuseret, hvor det tit kan være en styrke at kende sin medpartner.

Hint brætspil er et af de mest populære brætspil for tiden, og man forstår godt hvorfor. Nogen vil endda kalde det årets familiespil. Så hvis du ønsker et godt familiespil, som du også kan spille med vennerne, er Hint spillet for jer.

Udgiver: Bezzerwizzer
Spilletid: 45-60 minutter
Spillere: 4 spillere og op
Alder: 15 år +

Prøv også det røde Hint spil, hvor kreativiteten får lov til at blomstre! Læs med her for at lære om forskellene på det hvide og røde HINT spil her.

4. Trivial Pursuit

Trivial Pursuit er et af de helt klassiske familiespil, som stammer tilbage fra 1980’erne. Ligesom flere af de andre spil, er der også andre udgaver her, hvor temaer som The Big Bang Theory og Harry Potter har været inde over.

Trivial Pursuit brætspil humorkassen kortspil spil til voksne børn

Trivial Pursuit er også en af quiz spillene, som tester familiens paratviden. I den klassiske udgave af spillet kommer man rundt om kategorier som underholdning, sport og fritid, naturvidenskab, historie, kultur/litteratur og geografi.

Spillet går ud på, at man i hold dyster mod hinanden, hvor hvert er hold har brikker med egen farve. Hvert er hold har sit eget spillehjul, hvor der er plads til 6 trekanter (også kaldet oste), som skal fyldes op. Dette gøres i takt med, at man svarer rigtigt på spørgsmålene. Den der først får fyldt sit spillehjul op med oste, har vundet spillet!

Udgiver: Hasbro
Spilletid: 30-60 minutter
Spillere: 4 spillere og op
Alder: 16 år +

Hvilket familiespil skal man vælge?

Der findes mange spil, hvor hele familien kan være med. Udover de nævnte, findes der også andre type spil som Ego spil eller Plingo, og I kan finde mange flere her på Humorkassen. Vælg det spil der passer til jeres humør og spillelyst. Skal det være det udendørs Kongespil eller hygge brætspillet til en fredag aften? Der er mange muligheder, og med vores udvalg løber I aldrig tør for ideer.

God fornøjelse!