De bedste tegnespil

Kan du lide at være kreativ, mens du hygger dig med familie eller venner om brætspil?

Uanset om det er hverdag eller weekend, så kan hovedet have godt af et hvil
eller et godt grin. Og hvad er bedre end at grine til brætspil? Ikke meget, vel? Derfor
har vi samlet de bedste tegnespil, hvor du kan lade din indre
kunstner komme til syne! Du vil både kunne finde spillene her i bloggen,
men også i vores kategorier med familiespil og fest og farver!

Du vil derfor blive klogere på spil som Crazy Doodles, Sig Det Videre og Gæt en tegning. Du får også information om de populære brætspil HINT hvid og det klassiske Tegn og Gæt. Det kan også være du tænker Men hvad hvis jeg ikke kan tegne? og bare rolig. Her har vi også gode råd!

Crazy Doodles spillet

Tegn dig igennem masser af kort – mens du tegner på tegnebrættet på din pande!

Er du god til at tegne – med et tegnebræt sat fast til din pande? En anderledes og sjov udfordring venter, når du har et tegnebræt spændt fast på din pande, trækker et kort, som fortæller dig, hvad du skal tegne på tegnebrættet.

Tegn det første ord på kortet, du trækker fra opgavebunken og optjen point, når dine medspillere gætter det! Du må gerne sammensætte ord ved at opdele dem – og tegne dem hver for sig. Det kan eksempelvis være badebukser, ostepølse eller kakaomælk.. Ja det kan nemt gå i hat og briller, men latteren bryder løs!

Løber timeglasset ud uden nogen har gættet det rigtige ord, må tegneren kigge på tegnebrættet og gøre et ud af to valg:

1. Viske ud og tegne igen eller
2. Fortsætte på din tegning!

Løber timeglasset ud for anden gang uden nogen gætter ordet, får ingen spillere point!

Læs mere om spillet her og gå eventuelt ind på vores Instagram profil og tjek spillet ud! Det er efter vores mening et af de bedste tegnespil!

Crazy Doodles brætspil selskabsspil sjove spil familiespil festspil drukspil druklege mandelgave julefrkost
Crazy Doodles brætspil selskabsspil sjove spil familiespil festspil drukspil druklege mandelgave julefrkost
Sig Det Videre
Sig Det Videre

Sig Det Videre spillet

Er du klar på at opdage din indre kunstner? På begrænset tid!

Uanset om du er klar eller ej, så prøv Sig Det Videre, som er et super sjovt spil for familie og venner, hvor I tegner, gætter og griner!

I skal i første runde trækket et kort ud fra et terningeslag og derefter tegne det, du ser i din notesbog og så give bogen videre. Nu kigger på en af dine modspilleres tegninger, som du skal gætte hvad er og skrive dit gæt ned på næste side. Bogen gives videre og der står nu et gæt, du skal tegne!

Dette fortsætter I med i et bestemt antal runder alt efter hvor mange spillere I er og husk endelig at vende timeglasset, så I har 60 sekunder til at tegne det hemmelige ord – og undlade at efterlade siden blank!

Læs mere om spillet lige her!

Gæt en tegning spillet

Endnu et bud på et af de bedste tegnespil er Gæt en tegning! Gæt hvad de andre tegner – og kan du selv tegne, så de andre kan gætte, hvad du tegner?

Gå sammen i alt fra 3-6 spillere og tag de mindste fra 10 år med i spillet, hvor I nu kan hygge jer om 45 minutters sjov spilletid!

Uanset om I er i sommerhuset, i campingvognen eller tager spillet med på familiebesøg, kan I med denne rejseudgave have masser af sjov med jer, hvor I laver hver jeres mesterværk!

Vend timeglasset og lad morskaben begynde! I skal nemlig forsøge at gætte hvad de andre spillere har tegnet! I får hele 6 kategorier med 1.800 ord, som giver masser af muligheder for skøntegning – og som er vidt forskellige fra deltager til deltager i spillet!

Test dine evner af med spillet lige her! Vil du have spillet med på ferie, så kig på rejseudgave her!

Gæt en tegning
HINT Hvid forskel på hint selskabsspil quizspil tegnespil

HINT hvid spillet

HINT spillet har på mange måder alt – du skal tale, mime, nynne og tegne til dit hold! Og de skal selvfølgelig gætte det, du laver – uden at gætte det røde ord!

Saml mindst fire spillere og lad festen begynde med denne selskabsklassiker!

Det klassiske Hint brætspil går ud på, at I inddeles i hold, hvor det hold som
hurtigst kommer hele vejen rundt om spillebrættet, har vundet. Dette gør man ved at svare rigtigt inden for kategorier som at mime, nynne, tale og tegne. Derfor handler det virkelig om at være fokuseret, hvor det tit kan være en styrke at kende sin medpartner.

Hint brætspil er et af de mest populære brætspil for tiden, og man forstår godt hvorfor. Nogen vil endda kalde det årets familiespil. Så hvis du ønsker et godt familiespil, som du også kan spille med vennerne, er Hint spillet for jer.

Flyt jer rundt på spillepladen, når I får point for jeres udskejelser og grinene bliver større og større.

Du kan også læse om produktet her og blive endnu klogere på HINT hvid! Bliv også klogere på forskellen på HINT hvid og rød.

Tegn og Gæt spillet

Som det sidste og nok det mest kendte tegnespil, har vi taget det måske mest kendte og klassiske tegnespil. Nemlig Tegn og Gæt.

Kast med terningen og se hvilken farve og figur du lander på. Det afgør nemlig din kategori, som bestemmer lige præcis hvad eller hvem, du skal forsøge at tegne. Tegn levende væsener, ting eller steder, alt muligt kategorien eller junior-opgaven.

Tegn og Gæt er sjovt og kan spilles om og om igen. For os er det et klassisk og et af de bedste tegnespil. Mangler du flere ord til Tegn og Gæt? Eller mangler du reglerne? Så læs med her!

Men hvad hvis jeg ikke kan tegne?

Tegn og gæt Platinium
Plingo brætspil
Plingo brætspil

Prøv Plingo!

Det er også helt i orden, hvis du ikke er til de bedste tegnespil. Men du klar til et hurtigt ordspil – med en klokke! Få en af dine medspillere til at gætte et hemmeligt ord ved at give stikord!

I kan være mellem 4-8 spillere fra 15 år og op efter, hvor I kan have 30-45 minutters sjov spilletid! En af jer skal gætte et bestemt ord ved at give den aktive spiller sjove og opfindsomme stikord! Turen går på skift fra jer øvrige spillere med at give stikord, så I kan stjæle turen fra de andre, hvis de siger samme stikord som du har!

Vælg derfor dine stikord med omhu, mens de forklarer det ord, som den aktive spiller skal gætte! Har du samme stikord, som en af de andre spillere siger højt, ringer du på klokken og stjæler turen! Så du skal være opmærksom og hurtig!

Læs om spillet og se den danske gennemgang af spillet lige her.

Hvad skal jeg vælge?

Der er et utal af sjove familiespilselskabsspil og fest og farver spil her hos Humorkassen, som kan give jer lige den morskab til jeres familiesammenkomst eller fest, hvor hovedet får et hvil fra hverdagen og I får grinet igennem!

Rigtig god spillelyst!
Vi ønsker dig en god dag!

De omtalte brætspil