De sjoveste mandelgaveidéer

De sjoveste mandelgaveidéer

Juletiden nærmer sig med hastige skridt og lige pludselig er det tid til at få købt sig den sjoveste mandelgave.. men hvad skal det være i år?

Uanset om du søger en anderledes mandelgave eller bare ønsker en god undskyldning for at samle familien om et nyt spil, så læs med her! Vi har nemlig samlet et sæt super sjove spil, hvor både de små og store i familien kan være med!

Snaller'n snalleren snall snallerne snalle snal sna Snallern snaller'n kortspil drukspil festspil fest druklege
Snaller'n snallern brætspil drukspil kortspil festspil

Du kan godt risikere at blive liiiidt Snaller’n

Som de første i hele Danmark, har Humorkassen fået fat i Snaller’n-spillet!

Snaller’n er et super interaktivt og grænsesøgende spil, som med garanti prikker til dine eller andres grænser – som lægger op til diskussion eller latter.

Spillet passer både til små og store fredagsbarer eller vennegrupper, uanset om I kender hinanden eller om I er nye bekendtskaber. I bliver hurtigt kloge at høre på, mens I hurtigt lærer hinanden bedre at kende, når I skiftevis trækker et af de unikke kort og læser højt.

Bliv udfordret med jeres holdninger i forhold til et væld af sager og fænomener – mens du får bundet dit glas!

Sjovt til den unge voksne som mandelgave. Spillet er til folk over 18 år.

Udfordre dig selv med Gæt en tegning

I dette Tegn og gæt-lignende spil, skal alle spille mod alle for at slippe fantasi og kreativitet løs!

Det er nemlig din opgave at få de andre til at gætte hvad du tegner – og hvor du som gætter, skal gætte tegnerens opgave! Når du tegner, må du ikke bruge tal eller bogstaver, men det giver et supersjovt spil, hvor du får en endnu bedre tegning ved ikke at være god til at tegne, da de andre spillere rigtig kommer på prøve med at gætte!

I spillet får du 50 kort, hvor der er 6 ord på hvert, to blokke som består af en tegneblok og en kategoriblok, en blyant, et timeglas og en terning!

Sjovt som mandelgave og til hverdagshygge.

gæt en tegning
Gæt en tegning
Game Of Phones
Game Of Phones

Udfordre hinanden med jeres mobiler i Game of Phones

Game of Phones er et super sjovt kortspil, der får jeres smartphones til at være en del af selskabet! Når I gør spillet klar til brug, skal I være tre spillere klar med jeres mobiler og blande kortene godt.

Formålet med spillet er at få samlet 10 kort, som du gør ved at imponere dommeren! Den ældste spiller starter og er derfor den første dommer i spillet, der tager øverste kort fra kortbunken.

På kortet kan der eksempelvis stå:” Vis det seneste billede af naturen du har taget”, som dommeren læser højt. Dommeren starter herefter en 60 sekunders timer på mobilen, mens de andre spillere skal finde deres sidste billede af naturen – eller hvad der ellers står på kortene.

Spillerne skal altså lede sin mobil igennem for deres egne billeder i galleri, dropbox eller andensteds, de gemmer billeder, som de vil have dommeren skal vurdere efter de 60 sekunder er gået. Nu skal spillerne en efter en vise billederne for dommeren, som nu vurderer  og udvælger det bedste billede.

Det er med garanti en mandelgave, der fanger hele bordet
til hygge og sjov.

Kan du samle flest tændstikker i Stick Up?

Vær taktisk og hurtig for at sikre sig point i Stick Up! Vælg de kort, der viser den rette farvekombination af tændstikker, der ligger på bordet. Men du skal være hurtig på aftrækkeren!

Kortene skal ligge synligt fremme på bordet, så man kan se hvilken – eller hvilke farve tændstikker, der er på kortet og senere, så man ved hvilken farvekombination, man skal kigge efter på kortene!

To af jer vælger den tændstik, I har lyst til – og når I alle ser de to tændstikker, der er valgt, gælder det om at samle alle de kort til sig, der kan laves ved at bruge netop de to farvede tændstikker, der er valgt! I spillet er der 45 kort, 15 farvede tændstikker og et sæt spilleregler. Spillet er hurtigt, men sjovt!

Stickup
Stickup
Colorfox
Colorfox

Match dine tændstikker i Colorfox!

Colorfox er et super enkelt spil, hvor du matcher dine kort på hånden med dem, der ligger på bordet. Kortene har hver et billed med fire farverige tændstikker på sig, som du skal matche.

Det handler om at placere kort med de farvede tændstikker ved siden af hinanden, så de passer sammen i farve. Det betyder, at hvis der ligger et billede med en grøn tændstik, så skal du selv lægge et billede med en grøn tændstik. Det giver dig forøvrigt en grøn tændstik i point! Det virker umiddelbart nemt, men det bliver sværere, når du vil lægge et kort, der skal passe med flere farver på én gang!

Du vinder spillet ved at have et godt overblik, en smule held og at spille taktisk! Pointene tælles til sidst, hvor det gælder om at få samlet de rigtige farver af tændstikker.

Colorfox er nemt at hive frem mellem retterne eller efter man har spist sig mæt for at vinde hver og en mandelgave!

Forbedre din hånd og score i Rummy

Rummy er et spil, hvor du forsøger at forbedre den hånd, du oprindeligt fik. Det kan du gøre, når det er din tur til at spille, enten ved at trække kort fra spillebunken eller tage kort, der er blevet kasseret af din modstander og så kasseret et kort fra din egen hånd.

Udpeg en scorer og en dealer i starten af spillet. Enten kan man vælge at tage det kasserede første kort eller tage det øverste kort fra spillebunken i sin tur. Kan man sætte dele eller hele hånden i en kombination, gør man det – hvis ikke, kasseres et kort fra hånden med forsiden at kortet op, så næste spiller kan gøre samme tur efter.

Spillet fortsætter i urets retning rundt om bordet. Når kortbunken løber tør, blandes de kasserede kort og tage i brug igen. Der er flere regler med wild cards, hvor I tilføjer jokere til spillet eller du kan lave 2’ere eller andre tal, vilde. Aftal på forhånd hvilke regler, I vil spille med!

Rummy rejsespil humorkassen sommerhus
Rummy

Mangler du mere inspiration til spil, der er hurtige at sætte sig ind
i, men giver mange timers sjov til juledagene? Måske til endnu en mandelgave?


Så har vi remset et par stykker op her:

Qwixx
Sequence – rejseudgave
Dobble
Dixit
Dig In!