De sjoveste mandelgaveidéer

De sjoveste mandelgaveidéer

De sjoveste mandelgaveidéer
Juletiden nærmer sig med hastige skridt og lige pludselig er det tid til at få købt sig den sjoveste mandelgave.. men hvad skal det være i år? Vil du have spil som mandelgave?

Uanset om du søger en anderledes mandelgave eller bare ønsker en god undskyldning for at samle familien om et nyt spil, så læs med her! Vi har nemlig samlet et sæt super sjove spil, hvor både de små og store i familien kan være med!

Du kan godt risikere at blive liiiidt Snaller’n Snaller'n snalleren snall snallerne snalle snal sna Snallern snaller'n kortspil drukspil festspil fest druklege mandelgave julefrokost

Som de eneste i hele Danmark, har Humorkassen fået fat i Snaller’n-spillet! Vi har samarbejdet med designerne bag og tilbyder derfor dette fede drukspil.

Snaller’n er et super interaktivt og grænsesøgende spil, som med garanti prikker til dine eller andres grænser – som lægger op til diskussion eller latter.

Spillet passer både til små og store fredagsbarer eller vennegrupper, uanset om I kender hinanden eller om I er nye bekendtskaber. I bliver hurtigt kloge at høre på, mens I hurtigt lærer hinanden bedre at kende, når I skiftevis trækker et af de unikke kort og læser højt.

Snallern snaller'n kortspil drukspil festspil fest druklegeBliv udfordret med jeres holdninger i forhold til et væld af sager og fænomener – mens du får bundet dit glas!

Sjovt til den unge voksne som mandelgave. Spillet er til folk over 18 år og er bestemt en af de sjoveste mandelgaveidéer, vi kan finde.

Udfordre hinanden med Quizzone Stories 1

Quizzone Stories 1 mandelgave brætspil kortspil selskabsspil familiespil rejsespil quizspil quisspil

Med dette sjove quizspil kommer I på lidt anderledes prøve. Quizspil handler som regel om paratviden, og det gør dette spil egentlig også. Med et spil Quizzone Stories 1 vil I besvare spørgsmål, hvor svaret leder over i et nyt spørgsmål.

Du kan på forhånd ikke vide dig sikker, for skaberne bag Quizzone Stories 1 er snu. De tvister og spænder ben i sine geniale formuleringer og spørgsmål. Få farmor eller morfar til at klø sig i hovedbunden af grublerier, og få en sjov samtale om spørgsmålene. Det bringer med garanti minder frem og gode historiefortællinger.

Quizzone Stories 1 quizspil quis quiz zone stories story selskabsspil hyggelige spil sommerhusSjovt som mandelgave og til hverdagshygge. Tag det også med på sommerferie.

Udfordre hinanden med jeres mobiler i Game of Phones

Game of Phones drukspil festspil venner mandelgave julefrokost

Game of Phones er et super sjovt kortspil, der får jeres smartphones til at være en del af selskabet! Når I gør spillet klar til brug, skal I være mindst tre spillere klar med jeres mobiler og blande kortene godt.

Formålet med spillet er at få samlet 10 kort, som du gør ved at imponere dommeren! Den ældste spiller starter og er derfor den første dommer i spillet, der tager øverste kort fra kortbunken.

Game Of Phones De sjoveste mandelgaveidéer festspil selskabsspil drukspilPå kortet kan der eksempelvis stå:” Vis det seneste billede af naturen du har taget”, som dommeren læser højt.

Dommeren starter herefter en 60 sekunders timer på mobilen, mens de andre spillere skal finde deres sidste billede af naturen – eller hvad der ellers står på kortene.

Spillerne skal altså lede sin mobil igennem for deres egne billeder i galleri, dropbox eller andensteds, de gemmer billeder, som de vil have dommeren skal vurdere efter de 60 sekunder er gået. Nu skal spillerne en efter en vise billederne for dommeren, som nu vurderer  og udvælger det bedste billede.

Det er med garanti en mandelgave, der fanger hele bordet til hygge og sjov som en af de sjoveste mandelgaveidéer til voksne.

Tag på rejse med Ticket to Ride AmsterdamTicket to ride Amsterdam brætspil selskabsspil familiespil rejsespil mandelgave julefrokost

Dette brætspil er en del af Ticket To Ride-serien, hvor du finder et væld af forskellige udgaver. Udgaverne giver dig et nyt område, hvor du kan indsætte vogne og skabe et netværk. Det hele gør du med dine kort på hånden og ved at være taktisk.

Denne udgave med Amsterdam er et mindre spil, der tager dig til den hollandske hovedstad. Der findes også udgaver med London og New York, som du også hurtigt kan sætte dig ind i og nyde.

Formålet med spillet er at skabe et netværk af vogne, som du finder på dine tickets. Ticket to ride Amsterdam brætspil selskabsspil familiespil rejsespilFor at bygge det netværk, skal du bygge vogne på ruten ved at indsamle transportkort i samme farve, som ruten viser. Det kræver tålmodighed og taktik at skabe den længste rute, så du kan vinde spillet.

Spillet er super som mandelgaveidé til familien, der elsker at bruge tid sammen. Du kan finde reglerne lige her.

Byg det højeste tårn – stole med Chair Stack!Chair Stack chairstack char stak stolspil klodsmajor jenga polterabend sommerhus festspil drukspil selskabslege mandelgave De sjoveste mandelgaveidéer

Chair Stack er et spil, der minder og Klodsmajor. Det er måske liiiidt mere udfordrende i denne udgave, da du skal have stor koncentration og gode fingerfærdigheder, for tårnet stabler jo ikke sig selv.

Som mandelgave er det sjovt at have noget, der kan aktivere selv de mindste og voksne i familien. Dét er tilfældet med Chair Stack. Du får knap på mange choks, som du får i Ali Baba eller Operation, men finder nærvær og kvalitetstid i spillet.Chair Stack chairstack char stak stolspil klodsmajor jenga polterabend sommerhus festspil drukspil selskabslege mandelgave De sjoveste mandelgaveidéer

Spillet er simpelt, ligesom Plumber Pants, Hungry Hippo Grab and Go eller som Toc Toc Woodman. Her er reglerne ligetil og I kan også skabe jeres egne, så spillet tilpasses bedst til jer.

Se hvem af jer, der kan bygge det højeste tårn eller spil mod hinanden og byg tårnet sammen. Den, der får tårnet til at vælte, taber selvfølgelig! Det er absolut en af de sjoveste mandelgaveidéer til familien.

Spil mod hinanden med de samme muligheder i Ka Pai

Ka Pai mads fløe dansk brætspil kapai kaipai kapaj strategispil mandelgave De sjoveste mandelgaveidéer

Ka Pai er et ideel familiespil, som I kan tage med på ferien eller spille til selskaber som en sjov mandelgave. I vil nemlig spille sammen, men mod hinanden hele spillet igennem.

Terninger kastes og giver jer samme opgave – alle skal nemlig tegne symbolerne fra terningerne ind på hvert af jeres scoringsark. Forbind ens symboler, så de kan skabe en vej frem og tilbage til totems, der er på scoringsarket. Alle felter skal i sidste ende udfyldes og helst, så de danner en vej af ens symboler.

Til slut, vil I tælle jeres point sammen, for kombinationen af symbolerne giver point. Ka Pai ekstra scoreblokke julegave idéer til gave De sjoveste mandelgaveidéerJo bedre kombination, jo flere point. Spillet er ganske lige til og minder egentlig om et spil Yatzy – ud med tallene og ind med symbolerne i et kryds og tværs format. Det er super som mandelgave og en af de sjoveste mandelgaveidéer til familien.

De omtalte spil