Den våde julefrokost

De hyggeligste rammer for en super sjov julefrokost med kollegaer, venner eller familie er sat med god julemad og hyggelig stemning.. Men hvad mangler? Det gør brætspil da!

Derfor har vi samlet de sjoveste spil, der giver frembringer den største og højest latter fra samtlige deltagere. Spillene sætter også hjernecellerne, der måske er vædet lidt i alkohol, på prøve!

Måske ender Disney alligevel med at være en del af playlisten, så hvorfor ikke sætte dette spil på bordet?

Disney Song Challenge er spillet (over dem alle), der tester jeres ekspertise inden for Disney sange – og den første spiller, der synger en sang fra en film eller et show, vinder kortet! Men, hvis spilleren kludrer i sangen, skal spilleren dreje “The Wheel of Fun”-hjulet og udføre den sjove handling!

De fleste af handlingerne på “The Wheel of Fun”-hjulet er Disney-tematiseret og derfor ofte med i forbindelse med en Disney-karakter. Eksempelvis kan du møde konsekvenser som “Lad som om din hånd er en klo i næste runde” eller “Genopfør spaghettiscenen fra Lady og Vagabonden!”.

…Bare lige husk at pause Disney playlisten i baggrunden, når I sætter spillet på bordet! Lykke til!

Tegn dig igennem masser af kort – mens du tegner på tegnebrættet på din pande!

Er du god til at tegne – med et tegnebræt spændt fast til din pande? En anderledes og sjov udfordring venter, når du har et tegnebræt spændt fast på din pande, trækker et kort, som fortæller dig, hvad du skal tegne på tegnebrættet.

Tegn det første ord på kortet, du trækker fra opgavebunken og optjen point, når dine medspillere gætter det! Du må gerne sammensatte ord ved at opdele dem – og tegne dem hver for sig. Det kan eksempelvis være badebukser, ostepølse eller kakaomælk.. Ja det kan nemt gå i hat og briller, men latteren bryder løs!

Kitten Casualty er et super sjovt og anderledes kortspil, hvor I samler på katte (de har nemlig stor værdi i points). Når I får 10 katte, kan du hidkalde den Mørke Overherre, som giver mægtig magt.

Spillet er hurtigt og let at sætte sig ind i, da handlingen for hvad du kan og må står på kortet. Du kan hurtigt skippe næste spiller, Kill a kitten eller Crazy Cat Lady. Hvert kort giver dig forskellige muligheder!

Med udvidelsen Not Safe For Work får du en super saftig (og kinky) nydesignet del med. I kan både spille flere personer, men også har super frække kattekort med i spillet!

Mangler du mere inspiration, kan vi også anbefale denne liste af spil, der er hurtige at sætte sig ind i, men som med garanti aktiverer lattermusklerne!

Trivial Pursuit Harry Potter
Trivial Pursuit: Friends
Speak Out
Jenga Pass Challenge

Rigtig god spillelyst – og god julefrokost!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *