Den våde julefrokost

Den våde julefrokost

De hyggeligste rammer for en super sjov julefrokost med kollegaer, venner eller familie er sat
med god julemad og hyggelig stemning.. Men hvad mangler? Det gør brætspil da!

Derfor har vi samlet de sjoveste spil, der giver frembringer den største og højest latter fra samtlige
deltagere. Spillene sætter også hjernecellerne, der måske er vædet lidt i alkohol, på prøve!

Mangler I mere underholdning til festen eller skal det være beer pong fest? Så lad os endelig hjælpe. Husk at drikke forsvarligt.


Giv den gas med Time’s Up Party

Er du klar til at smøge ærmerne op og få ømme kinder af at grine?time's up party festspil familiespil selskabsspil brætspil quizspil

Time’s Up Party er oplagt til en sjov og våd julefrokost, hvor I står overfor tre skøre runder. Del jer op i hold og bland 40 kort og placer dem i en bunke. Gerne lige tjek dem igennem, så du er forberedt på hvilke tv-stjerner, figurer eller andre personer, du skal kende forskel på.

Runde 1

Her skal du forklare hvilken karakter, du har fået fingrene i. Du må komme med alle de ledetråde, du ønsker – så længe du ikke nævner navnet på din person. Hele runden handler om at få sit hold til at gætte flest personer rigtigt, for pointene skal noteres på scoringsarket. Men se om du kan huske forklaringen på personenerne, for nu skal I nemlig…

Runde 2

Beskrive personen på kortet med ét ord. I kan godt risikere at støde på Kaj (fra Kaj og Andrea) og Kermit The Frog. Og hvilken en af dem er så grøn og hvem er frø? Gætter I forkert, ryger kortet ned i bunken igen. Det kan godt være liiidt svært, men det er hylenes morsomt!

Runde 3Times up Party time time's festspil selskabsspil familiespil brætspil til venner venindehygge spilleaften julefrokst

I sidste runde er du ikke begrænset af ord, men derimod af ikke at måtte tale! Du må i stedet mime på bedste vis, så dine holdkammerater gætter om du er Kaj eller Kermit, Julemanden eller om du er et stykke chokolade. Hihi.

God fornøjelse med Time’s Up Party!


 

Lav skøre kruseduller og grin om kap i Crazy Doodles

Tegn dig igennem masser af kort – mens du tegner på tegnebrættet på din pande! Crazy Doodles brætspil selskabsspil sjove spil familiespil festspil drukspil druklege mandelgave julefrkost

Er du god til at tegne – med et tegnebræt spændt fast til din pande? En anderledes og sjov udfordring venter, når du har et tegnebræt spændt fast på din pande, trækker et kort, som fortæller dig, hvad du skal tegne på tegnebrættet.

Tegn det første ord på kortet, du trækker fra opgavebunken og optjen point, når dine medspillere gætter det! Du mågerne sammensatte ord ved at opdele dem – og tegne dem hver for sig.

Det kan eksempelvis være badebukser, ostepølse eller kakaomælk.. Ja det kan nemt gå i hat og briller, men latteren bryder løs med Crazy Doodles!

 

Skru op for stemningen med Kitten Casualty og Not Safe For Workudvidelse

Kitten Casualty festspil selskabsspil fest spil humorkassen totalfame cards against humanity

Kitten Casualty er et super sjovt og anderledes kortspil, hvor I samler på katte (de har nemlig stor værdi i points). Når I får 10 katte, kan du hidkalde den Mørke Overherre, som giver mægtig magt. Kitten Casualty kortspil brætspil festspil druk lege selskabsspil julefrokost

Spillet er hurtigt og let at sætte sig ind i, da handlingen for hvad du kan og må står på kortet. Du kan hurtigt skippe næste spiller, Kill a kitten eller Crazy Cat Lady. Hvert kort giver dig forskellige muligheder!

Kitten Casualty NSFW Kitten Casualty kortspil brætspil festspil druk lege selskabsspil julefrokostMed udvidelsen Not Safe For Work får du en super saftig (og kinky) nydesignet del med. I kan både spille flere personer, men også har super frække kattekort med i spillet!


Skal du i stedet have mere underholdning og aktivitet? Så hold den sjoveste beer pong fest!fest beer pong spil øvede black friday 2020

Beer Pong er spillet, for mange, hvor det handler om at drikke øl. Det handler heldigvis også om mere end bare det!

Du skal nemlig finde en solid holdmakker. Tit er det en god idé at kende hinanden fra start, men det kan også være en fed twist til jeres julefrokost at alle spillere får en makker, de ikke kender – eller normalt spiller med.

Når I skal starte et spil beer pong, så bliv lige enige om reglerne på forhånd. Vi kan varmt anbefale at spille efter de officielle regler fra Danish Series of Beer Pong. Vi har også regler for nybegyndere og øvede spillere. På den måde sikrer I, at der er rammer for hvordan og hvad, der er tilladt i jeres spil før uvenskaber opstår.

Brug nu et beer pong bord og to racks hertil. Plastic racks ved Danish series of beer pong regler nybegyndere øvedePlastik racks er med til at holde hvert holds beer pong kopper på plads, så de holdes mere på plads og mindsker behovet for rengøring. Hav gerne 10 stk. kopper med en vandkop til hvert hold og to bolde til. Husk endelig at invester i flere bolde, da boldene nemt bliver væk eller bliver trådt i stykker.

Lad nu spillet begynde! Aftal hvilket hold, der starter og nu gælder det om at ramme kopperne! Forsøg at ramme i samme kop og modstanderholdet skal fjerne hele tre kopper – det kaldes en tripple. Rammer I to forskellige kopper, laver I en double og der skal fjernes de to ramte kopper. I skal selvfølgelig ramme i samme kast.

Husk at det ikke er et direkte krav, at man drikker det øl, som man “taber” i spillet.

Vi opfordrer på ingen måde til druk, og ser ikke ned på, hvis folk undlader at indtage alkohol under deltagelsen. Husk det gode sportsmanship.

 

Du kan også få inspiration til den sjoveste mandelgave eller se alle vores blogindlæg omkring juletid.

Mangler du mere inspiration, kan vi også anbefale denne liste af spil, der er hurtige at sætte sig ind i, men som med garanti aktiverer lattermusklerne!

Trivial Pursuit Harry Potter
Trivial Pursuit: Friends
Speak Out
Jenga Pass Challenge

Rigtig god spillelyst – og god julefrokost!