Den våde julefrokost

Den våde julefrokost

De hyggeligste rammer for en super sjov julefrokost med kollegaer, venner eller familie er sat
med god julemad og hyggelig stemning.. Men hvad mangler? Det gør brætspil da!

Derfor har vi samlet de sjoveste spil, der giver frembringer den største og højest latter fra samtlige
deltagere. Spillene sætter også hjernecellerne, der måske er vædet lidt i alkohol, på prøve!

Mangler I mere underholdning til festen eller skal det være beer pong fest? Så lad os endelig hjælpe. Husk at drikke forsvarligt.

Giv den gas med Disney Song Challenge

Måske ender Disney alligevel med at være en del af playlisten, så hvorfor ikke sætte dette spil på bordet?

Disney Song Challenge er spillet (over dem alle), der tester jeres ekspertise inden for Disney sange – og den første spiller, der synger en sang fra en film eller et show, vinder kortet! Men, hvis spilleren kludrer i sangen, skal spilleren dreje “The Wheel of Fun”-hjulet og udføre den sjove handling!

De fleste af handlingerne på “The Wheel of Fun”-hjulet er Disney-tematiseret og derfor ofte med i forbindelse med en Disney-karakter. Eksempelvis kan du møde konsekvenser som Lad som om din hånd er en klo i næste runde” eller Genopfør spaghettiscenen fra Lady og Vagabonden!”.

…Bare lige husk at pause Disney playlisten i baggrunden, når I sætter spillet på bordet! Lykke til!

Disney Song Challenge
Disney song challenge
Crazy Doodles
Crazy Doodles

Lav skøre kruseduller og grin om kap i Crazy Doodles

Tegn dig igennem masser af kort – mens du tegner på tegnebrættet på din pande!

Er du god til at tegne – med et tegnebræt spændt fast til din pande? En anderledes og sjov udfordring venter, når du har et tegnebræt spændt fast på din pande, trækker et kort, som fortæller dig, hvad du skal tegne på tegnebrættet.

Tegn det første ord på kortet, du trækker fra opgavebunken og optjen point, når dine medspillere gætter det! Du må gerne sammensatte ord ved at opdele dem – og tegne dem hver for sig. Det kan eksempelvis være badebukser, ostepølse eller kakaomælk.. Ja det kan nemt gå i hat og briller, men latteren bryder løs med Crazy Doodles!

Skru op for stemningen med Kitten Casualty og Not Safe For Workudvidelse

Kitten Casualty festspil selskabsspil fest spil humorkassen totalfame
Kitten Casualty NSFW
Kitten Casualty NSFW

Kitten Casualty er et super sjovt og anderledes kortspil, hvor I samler på katte (de har nemlig stor værdi i points). Når I får 10 katte, kan du hidkalde den Mørke Overherre, som giver mægtig magt.

Spillet er hurtigt og let at sætte sig ind i, da handlingen for hvad du kan og må står på kortet. Du kan hurtigt skippe næste spiller, Kill a kitten eller Crazy Cat Lady. Hvert kort giver dig forskellige muligheder!

Med udvidelsen Not Safe For Work får du en super saftig (og kinky) nydesignet del med. I kan både spille flere personer, men også har super frække kattekort med i spillet!

Skal du i stedet have mere underholdning og aktivitet? Så hold den sjoveste beer pong fest!

Beer Pong er spillet, for mange, hvor det handler om at drikke øl. Det handler heldigvis også om mere end bare det!

Du skal nemlig finde en solid holdmakker. Tit er det en god idé at kende hinanden fra start, men det kan også være en fed twist til jeres julefrokost at alle spillere får en makker, de ikke kender – eller normalt spiller med.

Når I skal starte et spil beer pong, så bliv lige enige om reglerne på forhånd. Vi kan varmt anbefale at spille efter de officielle regler fra Danish Series of Beer Pong. Vi har også regler for nybegyndere og øvede spillere. På den måde sikrer I, at der er rammer for hvordan og hvad, der er tilladt i jeres spil før uvenskaber opstår.

Brug nu et beer pong bord og to racks hertil. Plastik racks er med til at holde hvert holds beer pong kopper på plads, så de holdes mere på plads og mindsker behovet for rengøring. Hav gerne 10 stk. kopper med en vandkop til hvert hold og to bolde til. Husk endelig at invester i flere bolde, da boldene nemt bliver væk eller bliver trådt i stykker.

Lad nu spillet begynde! Aftal hvilket hold, der starter og nu gælder det om at ramme kopperne! Forsøg at ramme i samme kop og modstanderholdet skal fjerne hele tre kopper – det kaldes en tripple. Rammer I to forskellige kopper, laver I en double og der skal fjernes de to ramte kopper. I skal selvfølgelig ramme i samme kast.

Husk at det ikke er et direkte krav, at man drikker det øl, som man “taber” i spillet. Vi opfordrer på ingen måde til druk, og ser ikke ned på, hvis folk undlader at indtage alkohol under deltagelsen. Husk det gode sportsmanship.

fest beer pong spil øvede black friday 2020
Plastic racks ved Danish series of beer pong regler nybegyndere øvede
Beer pong regler for øvede nybegyndere

Mangler du mere inspiration, kan vi også anbefale denne liste af spil, der er hurtige at sætte sig ind i, men som med garanti aktiverer lattermusklerne!

Trivial Pursuit Harry Potter
Trivial Pursuit: Friends
Speak Out
Jenga Pass Challenge

Rigtig god spillelyst – og god julefrokost!