Valentinsdag med brætspil

Valentinsdag er også kendt som de elskendes helligdag, hvor man udveksler kort, blomster, chokolade eller andre gaver, der viser ens værdsættelse og kærlighed til hinanden.

Og hvad bedre anledning er der end at spille brætspil? Uanset om I er på vej til at fejre guldbryllup sammen, har børn eller måske er på jeres første date, så har Humorkassen samlet vores bedste bud på hvordan du kom din kære bedst muligt ved!

ego rød familiespi

EGO er en serie af super sjove spil, hvor man både lærer sig selv bedre at kende, men også lærer andre bedre at kende. EGO Rød er helt exceptionel til at finde ud af hvem din partner er. Hvad enten det er i første møde eller efter 50 år som ægtepar.

Brug jetonerne, der er med i spillet, hvis I har lyst eller lad spørgsmålene danne rammerne for jeres hyggelige stund, hvor I lærer hinanden bedre at kende.

Spillet er hurtigt og fungerer bedst, hvis man enten kender hinanden godt eller knap så godt, uanset om man spiller med gamle venner eller nye bekendtskaber.

Fog of love
Fog of love

Fog of Love giver dig lov til at krumme tæer, fnise og vækker genkendelse i scenerne og situationerne i spillet. Her simuleres nemlig et forhold mellem to personer, som fra deres første møde og første date skal dirigere sig igennem romantiske øjeblikke og svære beslutninger. Måske hemmeligheder eller skænderier er med til at afgøre hvordan fremtiden ender.

I spiller efter tur en scene, som I skal forholde jer til. Uanset om det er søde, mere seriøse eller et drama situationer, kommer I igennem et helt kapitel, som spillet er inddelt i. Spil jer gennem tutorialen på 30 kort (som er godt givet ud og forklarer spillet fint i detaljer). Se hvor historien tager jer hen.

Vil I kunne holde til en tur i IKEA, have tillid til hinanden efter en læst SMS fra partnerens situation eller vil de romantiske øjeblikke vinde? Lad dig tage med gennem denne kærlighedshistorie.

Kan du, som den ene part, gode lide konkurrence og udfordringer? Så er Cortex-serien et fedt go-to!

Du kan i hvert fald teste dig selv og din valentin af i forskellige opgavetyper. Du skal indsamle eller optjene de fire hjernestykker for at vinde!

Du skal forsøge at løse opgaverne på de mange kort i spillet. Uanset om du skal finde igennem en labyrint, finde det manglende stykke af en geometrisk stjerne eller mange andre opgaver! Den som først kommer med svaret, har vundet kortet – og får kortet foran sig. Dyst på den måde indtil en af jer har de fire hjernestykker!

Cortex Challenge
Cortex2 challenge
Bezzerwizzer mini 2018
Bezzerwizzer mini 2018

Er du en haj til at huske hvornår hvad er sket – og hvad der er sket?

Så er Bezzerwizzer: Året der gik 2018 lige spillet til jer, hvor I kan dyste i små og store begivenheder, der er sket i år 2018. Det er emner fra kultur og sladder til politik og sport, der bliver dækket.

Kan du huske begivenheder med Caroline Wozniacki, Harry og Megans bryllup eller hvad ikke mere mælk går ud på?

Spillet tager typisk 5-10 minutter. Spillet indeholder flere timers underholdning, så I selv bestemmer hvor lang tid spillet skal vare.