Inspiration til morsdag gave

Overrask din mor med brætspil – Inspiration til morsdag gave

Mor er den bedste i verden. Og det skal hun selvfølgelig have af føle, så hvorfor ikke overraske hende med blomster og et spil, der samler jer og giver kvalitetstid?

Derfor har vi samlet denne liste af spil sammen, som vores mødre finder interessante og som giver grobund for mange gode timer i fællesskab med hinanden.
Her er vores inspiration til morsdag gave, så du kan overraske din mor med spil.


Bezzerwizzer: Året der gik 2018

Er din mor en haj til at huske hvornår hvad er sket – og hvad der er sket?

Bezzerwizzer mini 2018

Så er Bezzerwizzer: Året der gik 2018 lige spillet til jer, hvor I kan dyste i små og store begivenheder, der er sket i år 2018.

Det er emner fra kultur og sladder til politik og sport, der bliver dækket. Kan du huske begivenheder med Caroline Wozniacki, Harry og Megans bryllup eller hvad ikke mere mælk går ud på?

Spillet tager typisk 5-10 minutter, men spillet indeholder flere timers underholdning, så I selv bestemmer hvor lang tid spillet skal vare.


Speak Out: Børn mod voksne

Er din mor let til grin og elsker hun at snakke? Så dyst mod hinanden i dette Speak Out-spil, hvor børn spiller mod de voksne!

Speak Out - Børn mod voksne

I skal nemlig sige sætninger højt til hinanden, hvor din mod/medspiller skal forsøge at gætte hvad du siger.. Det lyder ret nemt, men når du får en et mundstykke ind, så ændrer situationen sig!

Mundstykket gør nemlig at I ikke kan lukke munden – og dermed ikke udtale ordene rigtigt, så I skal quizze jer gennem sætningerne!

Det er altså svært at holde mund, mens der skal gættes før tiden løber ud!

Del jer op i hold og lad dysten begynde!


Small Talk Big Questions

Kan din mor lide at samtaler om alt mellem himmel og jord?

Small talk big questions 2

Så er serien Small Talk Big Questions perfekt til din mor – og jeres familie. Spillet har ikke nogen spilleregler, men er det perfekte digitale detox til jer.

Svar på spørgsmål som “Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du så være?” , “Vil du helst prøve at dykke eller springe ud med faldskærm?” eller “Hvis du vandt i Lotto, hvad ville du bruge dine penge på?”.

Spillet indeholder hele 71 samtalekort, der sikrer samvær og nærvær til din familie.


Cortex

Elsker din mor at komme på prøve og bruge hovedet med logisk tænkning, hurtighed eller teste sin hukommelse?

Cortex2 challenge

Så er Cortex-serien helt sikkert en gruppe af spil for jer! Spillene kan kombineres eller spilles hver for sig.

Cortex Challenge Kids giver jer mulighed for at have de mindste i familien fra 6 år med. Cortex Geo Challenge tester jer med gåder og udfordringer i geografi!

Generelt skal I samle alle fire hjernestykker for at vinde, hvad enten det er ved at finde gennem en labyrint (hurtigst), finde den ting der er to af på billedet (også hurtigst), huske (flest) ting, tænke logisk og meget mere!


Dixit

Er din mor god til at slippe fantasien fri og fortælle historier?

Så vil Dixit passe perfekt! Her skal I nemlig ud fra billedkort på hånden, beskrive et af kortene enten med så mange eller så få detaljer. Fortælleren kan gøre det som en del af et digt, en sang, ordsprog eller en sætning – uden at lytterne må se kortet.

Dixit

Ud fra fortællerens forklaring af sit billedkort, skal lytterne nu tage et af deres egne kort, der passer bedst på fortællerens forklaring.

Det kort skal placeres med billedsiden nedad så de andre lyttere ikke ser hinandens kort. Nu blandes kortene og alle skal nu ud fra sine talbrikker indikere hvem, man gætter på.

Spillet har en masse udvidelser, som kan kombineres med hinanden og give mange timers sjov med fortællinger. Spillet slutter, når der ikke er flere kort tilbage eller en af jer har fået 30 point!


Tak fordi I ville læse med!
Vi håber I har fundet inspiration til morsdag gave
og håber I vil overraske jeres mor med spil.

Læs med her for at finde inspiration til farsdag!
Læs med her for at finde flere spil til morsdag.

De omtalte brætspil