Inspiration til farsdag gave

Inspiration til farsdag gave

Vil du gerne kunne sige: “Far, du er den bedste!”? Så læs med
her på vores forslag til farsdag gave inspiration.

Grundlovsdag eller også Farsdag fejres hvert år den 5. juni og er en ideel mulighed for at give din far noget, der kan samle familien og skabe hygge. Det er i hvert fald en god anledning at skabe kvalitetstid i en travl hverdag med arbejde, skole, børnehave und so weiter..

Derfor har Humorkassen samlet fem super gode spil til farsdag inspiration. I kan enten spille dem sammen som familie eller tage et spil med far på tomandshånd. Den sjoveste farsdag gave, hvor du fejrer din far, som er den bedste!


The Mind

The Mind er et spil, der giver jer en spiloplevelse ud over det sædvanlige! Selv Politiken er ellevild med spillet, der i år 2018 vandt Guldbrikkens award for bedste selskabsspil!

The Mind

Spillet er trods sit simple design og gameplay “bare” et kortspil, hvor I skal samarbejde om af få lagt tal-kort fra jeres hænder og ned på bordet i den rigtige rækkefølge. Det lyder meget nemt – men I må ikke tale undervejs, så nu handler det om at I med øjenkontakt, kropssprog og at tænke ens, får en fornemmelse af hinanden og hvilke kort, I hver sidder med.

The Mind

Jo længere i spillet, I kommer, jo flere kort får I på hånden – som giver jer endnu mere uforudsigelighed i hvornår du kan placere dit kort i bunken på bordet.

Fejler I, starter I forfra indtil I kan mestre jeres level og komme højere op! Lad tankeeksperimentet begynde med The Mind.


Stratego

Angrib og erobrer modstanderens fane!

Så simpelt er Stratego – indtil du krydrer spillet med strategi, når soldaterne af forskellige rang skal placeres taktisk. Stil din hær på række og gør dem klar til hinanden. Marcher nu skridt for skridt tættere på hinanden indtil en af jer med snu og held fanger modstanderens fane!

Stratego

Pas på bomberne, når der felt for felt rykkes frem mod modstanderen. Angrib ved at stå ansigt til ansigt, ryg mod ryg eller side mod side – og angrib kun hvis du ved du kan vinde kampen!

Du vinder spillet ved at angribe din modstanders flag eller løber du tør for brikker at flytte med, er din modstander spillets vinder!


Pandemic

Pandemic er en serie af spil, hvor du skal udrydde fire sygdomme, der er i udbrud, som hver truer med at udslette en verdensdel.Pandemic

I kan hver indtage rollerne som læge, forsker, sygdomsekspert og meget mere, mens I samarbejder mod spille med hver jeres rolles egenskaber! Det betyder, at hvad, der sker i spillet, er tilfældigt, fordi I kortene, I vender i spillet, gang til gang vil være forskellige, alt efter hvordan I blander kortsættet.

PandemicSammen skal I samarbejde om at udrydde sygdommene og med de andre udgaver, få andre roller og måske tager jer tilbage i tiden.

Læs om hvert af vores fire Pandemic-spil lige her.


Flick’em Up!

Kom til det vilde vesten, hvor du slår dig sammen med enten sheriffen eller banditterne, så den helt store duel kan indtræffe! Pas på og undgå at blive ramt af hårdtslående skud!

Flick’em’up er et anderledes spil end andre brætspil, da I skal knipse og svirpe med terninger! Tilslutter du dig de andre banditter, kan du røve en bank, befri de andre fængselsfanger og angribe uskyldige tilskuere. Er du sherif, kan du beskytte befolkningen i din by fra disse røveriske banditter!

Flick'em Up!Du flytter din brik ved at svirpe med pegefingeren og skyde din brik rundt i jeres Western by. Undgå at blive ramt af de andres svirp og ram dig rundt i byen før den store duel venter jer.

Er du klar til et uforudsigeligt spil med sheriffer og banditter, så tag et kig på Flick’em’up!


Ternet Ninja

Ternet Ninja er skabt af den kendte komiker, Anders Matthesen. Først er en børnebog blevet til, som senere er blevet filmatiseret – og nu lavet til et spil. Her får teenageren Aske en Ninja-dukke af din onkel Stewart. Men dukken er levende og besat af tanken om retfærdighed.Ternet Ninja

Er du derfor klar på at træne din indre ninja? Så følg Ternet Ninjas ordrer, så du kan være den første spiller til at score fem kastestjerner!

Du skal være hurtig, for spillet kræver at din hjerne er skarp!

Tak fordi du ville læse med!
Vi håber at du finder lige den gave, du ønsker
at give din far i farsdag gave.