Vores top 10 til Black Friday

Vores top 10 til Black Friday

Black Friday kåres efterhånden som årets største shoppingdag, fordi der gives vilde rabatter. Hos Humorkassen hopper vi med på vognen, fordi vi gerne vil være med til at give dig gode tilbud til julegaver! Legetøj og spil kan være en dyr investering, men vi ved hvor værdifuldt gode minder er livet igennem.

Derfor har jeg samlet de spil, vi har set forlade vores hylder mest i løbet af året. Det tænker jeg, har været vores gæsters favoritter.

Snaller'n

Vi har i et helt år haft fornøjelsen af at have Snaller’n på vores top 10. Spillet er som skabt til at bryde isen til studiestartsfester og i nye vennegrupper.

Beer Pong kopper

Et af vores nyeste tiltag på webshoppen var beer pong udstyr, hvilket er blevet taget ufattelig godt imod! Derfor har vi en samlet pakke med 5o stk. røde og blå kopper til dig.

Bezzerwizzer Original

Bezzerwizzer er et rigtig familie- og selskabsspil. Her er for enhver, der elsker at quizze. Husk du altid kan melde Bezzerwizzer, hvis du kender svaret på et spørgsmål!

Unstable Unicorns

Et af vores sødeste og mest venskabsødelæggende spil, er uden tvivl Unstable Unicorns. Du kæmper med enhjørninge om at blive den sande mester ved at forpurre de andres planer!

Dobble

Dobble er et superfint børnespil, der udfordrer både børn og voksne. De handler om at være hurtig til at se den figur, der ikke har en matchende partner. Spillet minder meget om Vildkatten, som er en ny tilføjelse til shoppen.

Small Talk Big Questions

Small Talk Big Questions er en serie af samtalekort, hvor I spørger hinanden om forskellige ting. Her får du måske overraskende svar fra folk, du har kendt i mange år.

Ticket To Ride Europe

Ticket To Ride er en serie af spil, der tager jer rundt i verden. Her samler I på kort af forskellig farve, som bruges til at bygge den rette jernbanerute til at forbinde dine byer.

Sequence

Sequence er et spil, der kombinerer strategi med held! Det er nemlig ikke bare lige sådan at få to ubrudte rækker af fem jetoner, så hovedet skal i brug. Reglerne er lette og hurtige at lære.

Azul

Azul lader dig samle skøn mozaik af brikker i forskellige farver. Brug hovedet, mens du stykker delene sammen fra leverandører og forhindre de andres chancer.

KLASK

KLASK er et super sjovt spil til både venner og familie! I kommer til at dyste mod hinanden i at ramme bolden i modstanderens hul. Men det skal ikke være helt nemt. Her er nemlig magnestiske forhindringer på banen!