Forskel på EGO spil

Forskel på EGO spil

 Kan du ikke kende forskel på EGO spil og undrer dig over hvilket, der er det rette valg for dig og din spilleaften? Så kan du læse med i dette blogindlæg.

Vi har nemlig haft de samme spekulationer som dig! Derfor har vi skrevet et blogindlæg om den forskel på EGO spil, vi har oplevet og deraf kan guide dig i hvilket EGO spil, du skal vælge til din spilleaften.

EGO 1

Det første EGO spil, der er skabt er EGO Rød, som også er kendt som “Hvem er du?”. Spillet kom på markedet i år 2007 og blev hurtigt en succes. I spillet lærer du dine venner, familie eller nye bekendtskaber i studiegruppen bedre at kende. Det er spørgsmål om alt mellem himmel og jord, som I skal tage stilling til.

Du kan blive spurgt om “Du har lige vundet 24 millioner i Lotto. Hvem fortæller du det til?”, mens der listes forskellige svar. For hvor godt kender du egentlig dig selv? Og hvordan ser andre på dig? Dét er to ting, du finder ud af ved at spille denne udgave af EGO. Perfekt til at lære mere om dine etiske, politiske og fundamentale sider at kende!

ego rød familiespi

Spillet tager ca. 30-45 minutter at spille, hvor I kan være to til seks deltagere. Spillet egner sig til deltagere på over 15 år og har dansk indhold.

EGO grøn

Spillet tager ca. 20-40 minutter at spille, hvor I kan være to til seks deltagere. Spillet egner sig til deltagere på over 15 år.

EGO 2

Efterfølgeren til EGO rød er anden udgave af EGO…sjovt nok 😉 Men det er EGO grøn! Det har også tilnavnet “Hvem er jeg?”, som skulle leve op til første udgave af ego spillet. Denne gang bliver du klogere på dig selv, men også på de andre deltagere i spillet. Her kommer en af de væsentlige forskel på EGO spillene! Spørgsmålene er dybere og det er svære at komme uden om at give et svar. Her er det nemlig en terning, der bestemmer hvilken af de tre kategorier, du skal tage et spørgsmål fra.

For “Kunne du tænke dig at bo sammen med dine nuværende eller kommende svigerforældre?” ellerHvem går længst for at få sin vilje?“.  Du kan også blive spurgt om “Hvilket ord vil de øvrige deltagere først vælge at bruge om dig? – Principfast. – Pligtopfyldende. – Omgængelig. – Struktureret.”. På den måde bliver du både klogere på dig selv, men også på hvad andre mener om dig. Det er altså et godt spil til jer venner, der kender hinanden eller til når du samles med nye studiekammerater.

EGO FAMILY

EGO family er også bedre kendt som EGO blå. Det er et brætspil, som samler familien og giver jer mulighed for at snakke om emner, I måske normalt ikke ville få snakke om. Det har desuden undertitlen med “Hvem er vi?” fordi I lærer hinanden at kende, hvor I bliver klogere på hinanden.

I kan spille fra to til fire personer og børn på 8 år kan være med, for det er spørgsmål som “Hvem af jer vil helst se en total solformørkelse?”. Det kan også være “Hvor mange af jer synes foldbold er den bedste sport i verden?”. På den måde kommer I til at tale om emner, der giver ærlighed og åbenhed. Det er også en god måde at introducere familiens mindste til sjove brætspil.

EGO blå

Spillet tager ca. 20-30 minutter at spille, hvor I kan være to til fire deltagere. Spillet egner sig til deltagere på over 8 år.

EGO gold brætspil selskabsspil familiespil selskabs spil brætspil tilbud

Spillet tager ca. 15-45 minutter at spille, hvor I kan være tre til seks deltagere. Spillet egner sig til deltagere på over 15 år.

EGO Gold

Endnu en EGO klassiker er EGO gold. Her lærer I om hinanden på en sjov og uforpligtende måde. Det minder meget om EGO rød, men her er 750 nye spørgsmål til sjov og latter! Dog er det også en god cocktail af spørgsmål, I ikke har set før, som giver jer overraksende afsløringer og masser af grin. Det er igen en af de forskel på EGO spil, som I vil møde!

For “Hvem af os var mest forkælet som barn?”, “Hvor gode er danske kvinder til at flirte?” eller “Loppemarked eller shoppingcenter?”. I udfordres altså i udsagn om jer selv, men også om jeres generelle indtryk. Sjovt for vennerne, der kender hinanden godt – men også er klar på at gætte og lære nyt!

God fornøjelse!

Her var lidt information om den forskel på EGO spil, som du kan støde på. Måske du er blevet klogere på det EGO spil, du tænker at se nærmere på.

Der findes dog også flere EGO spil, som EGO emotions/EGO gul og EGO pictures, men disse produceres desværre ikke længere. Derfor er de ikke beskrevet i dette blogindlæg.

 

Mangler du flere idéer til en sjov spilleaften? Så læs med! Måske du kæmper med at kende forskel på HINT – eller på Monopoly og Matador?

De omtalte brætspil i dette blogindlæg