Spilleaften for vennerne

Er du ved at planlægge en aften for vennerne med brætspil? Måske også lidt lækker mad og en lækker dessert? Mums, siger vi bare! En spilleaften for vennerne kan noget helt specielt. Det er nemlig tid med hinanden til sjov og latter. Det bliver altså ikke meget bedre. Derfor har vi samlet forslag til gode spil, som I kan hygge jer med.

 

Først vil vi anbefale jer at få styr på en menu for aftenen.

Forret, hovedret og dessert – hvis I ønsker. Ellers kan I også holde det til grill og snacks! Rødvin, øl, g&ts er også altid et hit!

Brætspil til vennerne du rigtig kender godt

Kender du dine venner godt, så kan vi anbefale EGO-serien til jeres spilleaften. Her kan I nemlig quizze om hinanden og score point på det! Her er flere forskellige slags, som giver forskellige setups. For nogle gange skal du gætte ting om de andre, men andre gange skal de gætte ting om dig! Læs med på vores blogindlæg med forskellene på EGO-spillene.

I kan også tage et spil Cheers, som giver jer en samling af sjove udfordringer i ét spil!

Ego gold
More or less 2
Take it or leave it

Til vennerne, der elsker at quizze

Har du et vennepar, der bare elsker at quizze? Så kan vi varmt anbefale More or Less, både det normale og More or less 2. Her skal I nemlig gætte på om svaret er mere eller mindre i forhold det spørgsmål. I kan nemlig ikke komme med et præcist svar, for så skal I vide hvor mange mennesker, der hedder Jesus i Danmark!

 

I kan også tage et spil Take it or leave it! Her skal du finde det rigtige svar blandt fire muligheder. Som navnet siger, kan du altså vælge at tage spørgsmålet selv, men også leave it – til en af dine modspillere. Hvis du kender svaret, men ved at din veninde ikke kender det, så spil klogt og send spørgsmålet derhen!

Vil I ud i helt anderledes brætspil?

Konario
Exit Den sunkne skat

Så kan Konario være et godt forslag! Det er som en slags vende-spil for voksne, der aktiverer alle jeres sanser. Det er smage, syn og følesans, som blandt andet testes! Det hyldes blandt andet af hjerneforskere, fordi du sætter gang i de små grå.

I vil smage på søde sager, men også mærke på mystiske former i dette usædvanlige brætspil. Hver runde af Konario aktiveres jeres fem sanser på én gang. I skal nemlig bruge syns-, smage-, høre-, føle- og lugesans, mens du samler matchende æsker. På den måde aktiverer du også den sjette sans, for du skal nemlig bruge din intuition til hvor den matchende æske findes henne! Den af jer, der ender med flest matchende par, vinder!

 

Vil I bare gerne samarbejde og løse mysterier, så kan EXIT eller UNLOCK! måske stille jeres lyst! Det er to samarbejdsspil og mysteriespil, hvor I kommer på opgave og skal være topfokuseret! Du kan læse vores blogindlæg om forskellene, så du kan finde din favorit. Her kommer I virkelig på opgave med at samarbejde, men også med at kommunikere for at komme nærmere løsningen på mysterierne.

 

God fornøjelse med jeres spilleaften.

De omtalte brætspil

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *