Brætspil til ferien

Uanset om du skal på ferie til udlandet eller holder dig i Danmark, er brætspil til ferien altid et sikkert hit! Det bringer nemlig hygge og nærvær med sig. Det kan også I har det som fast tradition, at I skal have et spil Yatzy til at slutte ferien rigtigt af.

Derfor har vi samlet et par forslag med brætspil til ferien til dig, der overvejer velkendte klassikere. Det kan også være du søger nye favoritter, der kan komme med igen og igen på familiens ferie.

Hvem er hvem Gurli Gris

Spil til børn

Leder du efter brætspil til ferien til dine børn eller til dit barn, så har vi et par idéer til dig! Det kan nemlig være klassiske brætspil, som er lette at forklare og hat et simpelt gameplay, der bliver et hit!

Du kan eksempelvis tage et spil Operation med eller Hvem er hvem! Begge er velkendte favoritter, ligesom Fiskespillet! Er dit barn vild med Disneys Frost, så kan du også prøve Frost fiskespil, hvor I fanger snefnug til Bruni.

UNO kan også give jer et sjovt øjeblik sammen, ligesom Go’ Samtale kan bidrage med dybe samtaler.

Puslespil

Et skønt tidsfordriv i sommerferien eller på ferien, kan sagtens være puslespil! De kræver ikke, at man har et mindste antal spillere og giver dig fordybelse. Her er til mange timers underholdning.

Selvfølgelig også en anelse frustration. Til sidst en portion lykke og stolthed. For du samlede det – og godt gået!

Prøv de nye escape puzzles, som brik for brik kan give dig nye muligheder at samle spillet på. Her gemmer sig nemlig et bestemt antal gåder, som du skal løse. Held og lykke med dit nye eventyr.

HINT RØD brætspil selskabsspil familiespil voksenspil

Spil til ferien

Det kan også være du egentlig bare søger et komptakt brætspil, du kan have med i kufferten. Rejsespil er nemlig både små, men indeholder masser af magi. De passer perfekt til at være i håndbagagen og kan hives frem på både korte og længere flyrejser.

Så tag du et spil Kalaha eller Ludo med dig. De fås nemlig også som rejsespil! Måske du mere er til terningespil, så er Qwinto også super! Det danske spil Ka Pai er også klar til at give jer kærlig konkurrence.

Rejsespil kan både være små kompakte spil, men det kan også være kortspil!

Familiespil

Er du på ferie med din familie, kan det være I ønsker at teste jeres samarbejdsdygtighed af! Det kan være ret sjovt. Er det tilfældet, kan vi anbefale et escape room spil. Det kan være spil som EXIT eller Unlock!. Men kan du ikke helt gennemskue hvad forskellen er, så læs med her.

Skal det være mere klassiske spil, hvor I rigtig kan få quizzet amok? Så prøv et spil Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit!

Søger I et endnu mere klassisk spil, hvor alle kan være med? Så hiv et klassisk spil Matador eller Monopoly frem! Det kan også være I er mere til Sequence, der kombinerer held og taktik med kort.

Fest og farver

Er du taget på ferie med dine bedste venner, så kan brætspil til ferien sagtens rumme fest og farver!

Holder I beer pong fest, så læs vores blogindlæg og brug tjeklisten for at sikre I har alt til beer pong festen.

Foretrækker I et mere klassisk spil, kan I tage et kig på EGO eller på HINT. Kan du ikke helt kende forskel på EGO-spillene og er du i tvivl om hvad kategorierne er i HINT? Så læs med i vores blogindlæg!

I kan derudover også få et godt grin med Snaller’n eller Cheers. Det kan i hvert fald være en sjovt start på en god spilleaften.

Cheers inspiration julefrokost brætspil festspil selskabsspil drukspil druk lege spil cheersspillet nytårsaften
Rigtig god fornøjelse med at finde et brætspil til ferien!

De omtalte spil