Underholdning til fest

Står du og skal arrangere fest og farver, skal du med garanti også have  underholdning til fest. Du kan arrangere masser af selskabslege eller bruge lege, som man også bruger til at skabe den sjoveste rusuge.

Vi har derfor skrevet dette blogindlæg, hvor vi kommer ind på aktiviteter, du kan have med som underholdning til fest. Uanset om det er aktiviteter til polterabend eller om det er sommerfest i haven, så kan disse spil tage stemningen et nøk op og give masser af latter. Skal det være beer pong fest, så lad os hjælpe med det.

Boob Battles festCock Fighting fest

Cock Fighting og Boob Battles

Skal du arrangere polterabend eller sommerfest, er spøjse selskabslege og konkurrencer et genialt træk.

Du kan derfor trygt investere i et spil Cock Fighting eller Boob Battles!

Spænd spillets facetter på din krop og lad jer indtage den ultimative kampposition! Dyst så mange gange, I har lyst og bliv overrasket eller overrumplet af alle de kønsdele over alt. Det er sjovt som underholdning fest!

Boob Battles festCock Fighting fest

fest Cock A Hooplafest Dick Head Hoopla

Dick head Hoopla og Cock A Hoopla

I kan også teste jeres evner i at kaste og ramme det mandlige ydre kønsorgan. Med Cock A Hoopla og Dick head Hoopla skal du spænde naturstokken i panden eller spænd ynglepinden i velcrobæltet omkring din krop og indtag en værre duel!

Det er det perfekte legetøj som underholdning til fest. Det kan være du udfordrer chefen eller svigermor i en heftig kamp, hvor kun den største tissemand står for sejr. Og det kan godt være liiidt sværere end først antaget, så væbn dig med tålmodighed og udvikl din teknik! Du ved, øvelse gør mester.

Næsten alt er tilladt i kampens hede! Gnid dig op ad din mostander eller stød til. Hvis du føler for at lave helikopteren (vi ved du har lyst til det), så sving dit sværd og se om det kan vælte din modstander.

Aftal gerne på forhånd hvornår I betrager tissemandsduellen for ovre, for må I røre ved jeres dingdong for at sætte dem på plads – eller er man ude, hvis den begynder at falde af?

Hvis du oplever en slattenhed for alle af disse gadgets, så sæt læberne om ventilen og pust indtil dit lem eller babs bliver hård igen.

Poo head

Poo head kan også være netop dét spil, der passer ind i jeres aften! Vil I køre temaet med poo helt ud, så kombiner det med et spil Shit Happens!

Shit happens fest
Spillekort fra Shit Happens. Gæt værdien på det kort, du får, og sæt det korrekt ind i din rækkefølge af skidte situationer.

Mini beer pong bord festspil drukspil beerpong sommerfest havefest nytårsaften

Beer pong

Er I bare helt vilde med underholdning, hvor I skal kaste? Så kan I også teste jeres beer pong evner kombineret med fest og farver med en beer pong fest!

Mangler du en tjekliste til at have styr på din beer pong fest? Så find vores tjekliste her.

I skal have et beer pong bord, kopper, bolde, skylleglas og gerne plastic racks.

Sæt bordet op og stil kopperne i en trekant i jeres rack. Plastic racken sikrer at kopperne bliver på sin plads, hvilket også mindsker sandsynligheden for at et glas vælter. Dermed mindre rengøring (yay!).

Kom vand i jeres skylleglas og husk også gerne et desinficere jeres hænder med håndsprit før jeres kamp. Når I er klar, og har besluttet hvem, der starter, begynder det startende hold med at kaste med bolde. I har to i alt, så en til hver i jeres kast.

Rammer I kopper, skal det andet hold drikke de ramte kopper!

Vil du læse de specifikke beer pong regler til nybegyndere, regler for øvede eller tag et kig på en mere avanceret gennemgang hos Danish Series Of Beer Pong.

Er det for stort med et normalt beer pong bord? Så prøv et mini beer pong bord i stedet!

Flere idéer til fest og farver