Black Friday 2020

Black Friday 2020

Black Friday 2020 er lige rundet om hjørnet. Det betyder en masse tilbud fra nær og fjern. Sidste år til Black Friday lavede vi en top 10 over vores bestsellers for år 2019, som vi oplevede kom flest gange i jeres spilkurve rundt omkring i landet.

Derfor skal I da ikke snydes i år for endnu en Black Friday 2020-version med dette års top 10! Læs med.

Nummer 10 på vores Black Friday 2020 liste

Dobble

Et af de brætspil, vi har på vores Black Friday 2020 top 10 og på en flot 10. plads af bestsellers er faktisk en genganger fra vores top 10 2019.

Og vi forstår godt hvorfor. Det er nemlig et spil, der aktiverer såvel store som små. Her er fart over feltet, og det er med at have tungen lige i munden.

Det er spillet Dobble!

Kort om Dobble
6 år +
2-8 spillere
10 minutters spilletid
Her er nordiske spilleregler

Læs en spilanmeldelse af vores spiltester Stephanie

Dobble på en 10. plads af bestsellere op til Black Friday 2020

I Dobble er der konkurrence og kamp til stregen. Du vil nemt få sved på panden, for alle spiller mod hinanden på samme tid.

Dobble er faktisk et kortspil, hvor der er 55 kort. Det lyder måske ikke af så meget, men hvert kort har 8 forskellige symboler på sig. Nogle er store, nogle er små og der er i alt 57 forskellige symboler, som I skal kende forskel på.

Spillet er egentlig ret simpelt. I har nemlig hele fem forskellige måder at spille på, hvor udgangspunktet er at finde det eneste matchende symbol på to kort. Det skal du være den første til at finde og sige højt!

Spillet minder faktisk også lidt om Vildkatten og DejaVu.

Nummer 9 på vores Black Friday 2020 liste

Cards Against Humanity

På 9.pladsen over vores gæsters top 10 favoritter, finder vi et selskabsspil, der måske deler vandene. I vil skulle skabe sætninger, der kan støde, være mystiske, er politisk ukorrekt eller bare upassende.

Det er vigtigt, at I kan trække på skuldrene og på trække på smilebåndet af hinanden for at I kan få en sjov oplevelse med spillet.

Det gør I med kortspillet Cards Against Humanity. Du kan se hele vores samling af udvidelser til spillet.

Kort om Cards Against Humanity
17 år+
4-20+ spillere
30-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk
Ønsker du en dansk version, så prøv Politisk Ukorrekt

Cards Against Humanity

Udfordr hinanden med et hylendemorsomt spil. I skiftes til at være dommere til at bestemme den sjoveste fuldendte sætning.

Måske sætningen lyder: “Dude, do not go in that bathroom. There’s ____ in there.

Nu skal dine medspillere finde sit bedste kort, som måske lyder A micropenis“, “Auschwitz” eller German dungeon porn“. Hvilket skal vinde?

Dette Cards Against Humanity International er tilpasset, så kortene indeholder skuespillere og personer, som er verdenskendte. Kortene i spillet er stadig på engelsk, men der er større sandsynlighed for at du kender personerne på kortene.

Nummer 8 på vores Black Friday 2020 liste

SortePer

Et af de børnespil eller familiespil, der kommer på en 8. plads over bestsellers og jeres favoritter er måske for nogle en gammel kending. Det er nemlig kortspillet SortePer.

Spillet er simpelt og lærer jer om held, for du kan være heldig at komme af med SortePer, ligesom du kan være uheldig at trække ham!

Kort om SortePer
3 år +
2-8 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

SortePer på en 8. plads over bestsellere op til Black Friday 2020

Saml og dan dyrepar i et hyggeligt kortspil. Start spillet ved at blande kortene og fordel dem mellem jer. Læg overskydende kort, i dyrepar, til side, så de ikke mangler i spillet. Tag kortene på hånden, så de andre ikke kan se dem.

Se om du har et par og læg dem foran dig. Så er du flyvende fra start! Det eneste kort, der ikke kan parres er Sorteper. Træk nu kort og se om du kan danne par. Kommer du af med alle dine kort, udgår du af spillet

Den, der til sidst sidder tilbage med Sorteper, er spillets taber – Sorteper.

Nummer 7 på vores Black Friday 2020 liste

Joking Hazard

Et af de festspil, der har været lagt en del i vores spillekurv og modtaget af vores skønne gæster, er Joking Hazard! Og endnu en gang med god grund. Det er altså nummer 7. på vores liste af bestsellers for Black Friday 2020 top 10.

Du og dine medspillere konkurrerer i at skabe tegneserier, som kan tages i enhver retning. Der er 360 forskellige billedkort i spillet, men uendeligt mange måder at kombinere dem på.

Kort om Joking Hazard
18 år +
4-10 spillere
60-90 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

Joking Hazard på plads 7 i vores Black Friday liste

I Joking Hazard vælger I en dommer for runden. Dommeren tager et kort fra kortbunken og beslutter om det skal være startkortet eller om det skal være andet kort. Bliver det lagt som andet kort, skal dommeren selv vælge et kort fra sin hånd, som starter tegneserien.

Hver spiller skal nu finde et kort fra sin hånd, der passer til tegneserien eller til dommerens humor. Det bliver altså et slutkort. De kort skal blandes inden de gives til dommeren, som nu skal vise kortene frem. Herefter skal favoritten vælges og næste rundes dommer gør klar til sjov.

Læs og se spillet forklaret med billeder her. Køb Joking Hazard hos os her.

Nummer 6 på vores Black Friday 2020 liste

EGO Gold

Et brætspil, der nemt kan spilles som familiespil, selskabsspil eller quizspil er EGO Gold. Det er derfor nummer 6 i vores top 10 over bestsellers op til Black Friday 2020.

Spillet rummer livets store og små spørgsmål, hvor du måske udfordres til at tage et valg, du ikke havde tænkt over før. Men måske dine venner allerede vidste det om dig. EGO Gold er perfekt til at tale om hverdagen og jeres måde at tænke på – og bare lade snakken gå.

Kort om EGO Gold
15 år +
3-6 spillere
30-45 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

EGO Gold som nummer 6 på vores Black Friday 2020 liste

EGO Gold er efterfølgeren på EGO Rød, hvor temaet er “Hvem er du?”. Brug jetoner til at satse på hvor godt du kender dig selv og de andre. For hvem af jer “bruger flest emojis i sine sms-beskeder?” eller vælger du Matador eller Olsen Banden?

I lærer altså jer selv at kende på emner, I måske ikke til dagligt tænker over, ligesom I lærer mere om hinanden. Det kan også være spillet overrasker, hvis der er ting, du aldrig har tænkt over før!

Bemærk at der er flere udgaver af EGO – et specifikt til familien og andre udgaver, der er gode i vennekredse. Kan du ikke kende forskel, så læs med her om hvad, der er unikt ved hvert EGO spil.

Nummer 5 på vores Black Friday 2020 liste

Ludo: FIA

På vores top 10 liste over bestsellers op til Black Friday 2020, finder vi på en flot 5. plads en klassiker. Det er måske det alle børnefamilier starter med, når der skal læres om brætspil. Det er en klassiker, der sikkert bringer minder frem hos mange og kendes i mange udgaver.

Det er nemlig Ludo. På vores liste er det helt specifikt Ludo Fia fra Danspil, der er et hit. Det giver jer nemlig mulighed for at spille op til 6 personer!

Kort om Ludo
6 år +
2-6 spillere
30 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk
Du finder Ludo her

Ludo FIA på en 5. plads af bestsellers op til Black Friday 2020

Sæt jer sammen og forbered jer på at blive overdynget med held – og uheld! Du kan selvfølgelig også forsøge at lægge en plan for hvordan du skal vinde, meeen.. Ja det er vist aldrig helt sikkert at den virker i sidste ende i Ludo!

Slå en globus eller stjerne og kom hurtigere frem, eller blev klar til at starte spillet! Globussen kan både få en af dine brikker ud på spillepladen, men den kan også beskytte dig fr andre spillere. Er du i gang med spillet, må du også flytte din spillebrik hen på nærmeste globus. På det punkt minder stjernen og globussen om hinanden: at man kommer liiiidt hurtigere frem i spillet.

Bare pas på, at du ikke bliver slået hjem!

Imponerende at det efter så mange år på markedet stadig er med på en bestseller liste op til Black Friday, ikke? 😉

Nummer 4 på vores Black Friday 2020 liste

Snaller'n

Som en kær genganger fra vores top 10 bestseller liste til Black Friday 2019, finder vi sidste års top 3. slået med ét spil. Nu ligger Snaller’n på en fin 4. plads for dette års Black Friday 2020 bestseller liste.

Snaller’n og Humorkassen indgik i samarbejde i slutningen af 2018, hvor vi i 2019 kunne brage af sted med et sjove festspil – ind i en flot top 3 af bestsellers. Det kom der blandt andet en fin artikel om i Aalborgnu, hvor iværksætterne for spillet præsenteres. Spillet kan fortsat kun købes hos Humorkassen og er stadig et hit!

Kort om Snaller’n
14 år +
Fra 2 spillere
15+ minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk

Snaller’n endnu en gang på vores bestseller liste op til Black Friday

Snaller’n er et festspil, hvor du undgår at tømme mobilen for strøm, hvilket er et kæmpe hit! Du opnår desuden ved at spille at blive liiiidt snalret 😉

Med et spil Snaller’n får i skabt gode debatter, for stoler du virkelig mere på polikere end brugtbilsforhandlere? Fejr samtidig, hvis du har været sammen med en, der er 10 år+ ældre end dig. Måske du også tager Morten Messerschmidt-runden samtidig?

Spillet er lettere provokerende, men sjovt at bruge som icebreaker til rusugen og studiestart. Dog anbefales spillet ikke at spilles med familie eller sarte sjæle. Mon det for tredje gang kommer med på en top 10 Black Friday liste? 😉

Du finder Snaller’n her.

Nummer 3 på vores Black Friday 2020 liste

Partners+

I vores Black Friday 2020 bestseller liste kommer vi nu til vores top 3. Og på tredjepladsen ligger Partners+!

Det er en storebror til Partners, som er en avanceret eller voksen udgave af Ludo til fire spillere. Med Partners+ har I mulighed for at være 6 spillere, hvor I taktisk skal danne par med hinanden eller kan være i duel mod et modtanderhold.

Kort om Partners+
8 år +
Op til 6 spillere
45-60 minutters spilletid
Spillets indhold er på dansk
Kommer det mon på næste års Black Friday 2020 liste?

Partners+ på en 3. plads af bestselleres op til Black Friday 2020

Partners+ giver jer mulighed for at teste jeres evner af som tankelæsere. Nåh hvordan det? Jo, ser du. Terningen er byttet ud med kort, der har forskellige symboler. I starten af spillet skal du aflevere et kort til din makker i håb om, at det er netop det kort, der kan gøre en kæmpe forskel for jeres spil.

Måske du har to start-kort, så kan du med fordel aflevere et til din makker, hvis vedkommende ikke selv havde et på sin hånd fra spillets start. Måske det er et af de andre taktiske kort, du giver din makker.

Du tester altså dig selv i dine evner til at samarbejde og koordinere, mens du griner og har det underholdende. Så, what’s not to like? 😉 Mon det kommer med på næste års top 10 Black Friday liste?

Nummer 2 på vores Black Friday 2020 liste

UNO

På 2. pladsen finder du en gammel klassiker, som bare bliver ved med at være populært. Det kan med garanti give sure minder og store grin. For lige pludselig får du en 4+, som bliver større og større… åh nej.

Derfor finder du spillet UNO på vores Black Friday 2020 top 10 liste! Vil du introducere dit barn til UNO, så prøv UNO Junior, hvor der nu er søde dyr med tal til at gøre spillet forståeligt.

UNO er til dig, der er
7 år +
2-10 spillere
15 minutters spilletid
Spillets indhold er på engelsk

UNO på en 2. plads på vores bestseller liste til Black Friday 2020

Du kender sikkert allerede spillet UNO fra din barndom eller ungdom.

I UNO mød du handlingskort, der skubber til stemningen. Det kan være op, men så sandelig også ned. Måske du langer en 4+ ned til næste spiller. Måske den kommer hele vejen rundt – tilbage til dig, så du skal trække virkelig maange kort op. Ups.

Spring en spiller over, skift spilleretningskort eller vær flink og kun læg en 2+ ned. Alt tæller i jagten på at få 500 point eller at råbe UNO. Skal det mon komme på næste års Black Friday liste?

Nummer 1 på vores Black Friday 2020 liste

Pakke med 100 beer pong kopper

Endnu en gang er der en genganger i bestsellers af jeres favoritter, som vi også så sidste år. Og vi forstår endnu en gang godt hvorfor.

Det er nemlig vores pakker med beer pong kopper, beerpong krus, beer pong cups.. ja, kært barn mange navne. Vi har oprettet et par forskellige slags, hvor du kan få lige hvad du vil have til din fest.

Du kan derfor finde:

En pakke med 50 stk. røde beer pong cups – de kan også købes enkeltvis her.

En pakke med 50 stk. blå beer pong cups – de kan også købes enkeltvis her.

En pakke med 50 stk. røde og 50 stk. blå beer pong cups

En pakke med 50 stk. vandglas 

En pakke med 10 stk. beer pong bolde

Køber du vandglas enkeltvis, beer pong bordtennis bolde eller beer pong kopperne enkeltvis, får du det antal, du har behov for til din fest. Husk også at køb et par racks, der holder på jeres kopper i spillet. Perfekt køb til Black Friday, hvis du vil gøre klar til en fed julefrokost.

Beer pong udstyr på 1. pladsen over vores bestseller liste op til Black Friday 2020

Danish Series of Beer Pong [DSOBP] samarbejder med Humorkassen og Tipsybox. Derfor har vi udstyr, der er officielt godkendt til turneringer på lokal, men også verdensplan.

DSOBP har tidligere heddet DM i Beer Pong, men skiftede navn i år 2019. Dog har reglerne for beer pong ikke fået en makeover, da reglerne forbliver de samme. Det er regler, som spilles med til European Series of Beer Pong og World Series of Beer Pong.

Skal du holde fest?

Hvis du skal holde fest, hvor du vil spille beer pong, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores tjekliste til beer pong festen.

Du kan også læse op på regler til nybegyndere og til øvede spillere. Det er de samme regler, der spilles med til officielle DSOBP-turneringer rundt om i landet og til finaleeventet.

Du kan også få flere idéer til underholdning til fest med fest og farver! Det passer godt som pauseunderholdning til beer pong festen eller til nytårsfesten.

Nemt at købe alt udstyr til Black Friday 2020!

Sådan!

Du er nu kommet til tops i vores Black Friday 2020 top 10 liste! Leder du efter mere inspiration? Lad os hjælpe.

Du kan også få flere idéer til underholdning til fest med fest og farver! Måske det skal være til en fed spilleaften, du leder efter nye spil til?

Det passer godt som pauseunderholdning til beer pong festen. Måske du også skal til at planlægge julefrokost? Hvis det er med familien, kan vi anbefale at finde brætspil frem, mens I venter på julemaden eller bruger spil som mandelgave. Det kan også være, at du holder julefrokost med venner eller kolleger? Der kan vi også hjælpe med inspiration til en fed julefrokost.

Du finder vores Black Friday 2020 tilbud lige her.

De omtalte spil er

Følg med på vores Facebook og Instagram sider for flere informationer. Her finder du også nedtælling til vores Black Friday tilbud. Måske nogle af dem er baseret ud fra denne Black Friday 2020 liste – hvem ved? 😉 Du er velkommen til at fejre Black Friday med os!

Du finder vores Black Friday 2020 tilbud lige her.