Spil Klodsmajor på nye måder

Nye måder at spille Jenga eller Klodsmajor på

Du kender det måske godt – du synes dit klodsmajor eller jenga spil trænger til en kærlig opfriskning. Måske det er et gammelt klassiker, du ikke ikke rigtig gider spille mere. For det sker ikke noget nyt…

Så find en af vores måder at spille klodsmajor og jenga på – på ny! Du finder derfor udgaver med samtale, quiz, musisk og i en festlig udgave.

Læs med.

Psst. Du kan finde spillene her:

Jenga      Klodsmajor     Tactic Tower      XL Wooden Building Blocks

Farverig DIY udgave

Forvent et spændingsfyldt klimaks, der munder ud i et kæmpe crash! Forbered dig på at skabe de bedste sommerfester med dine venner – og et twist på et spil Giant Tower.

Du kan skabe dit eget DIY (gør det selv-projekt)!

Hvordan? Ved at male brikkerne fra Giant Tower med tavlemaling og skrive en sjov aktivitet på i forskellige farver. Det kan være at skulle slå en vindmølle, danse som en ballerina eller noget helt tredje, der gør spillet endnu mere udfordrende og sjovt.

Hver person skal i spillet trække en blok ud, udføre handlingen, der står skrevet på blokken og placere den øverste. Det hele selvfølgelig uden tårnet vælter.

Du skal bruge

 1. Et spil Giant Tower
 2. Tavlemaling
 3. Chalk Marker i forskellige farver
 4. Godt vejr og godt humør
 5. En masse sjove aktiviteter, der kan noteres på hver blok

Du kan finde et væld af sjove handlinger, som vi tidligere har beskrevet til et spil Party Jenga. Find dem, du synes er sjovest og skriv dem på dit spil Giant Tower med et twist!

Giant Tower klodsmajor jenga spil udendørsaktivitet udendørsspil

Samtale udgave

Skal dit arbejde holde sommerfest og mangler noget, der lige kan sparke gang i samtalerne?

Det kan også være familiefødselsdagen, der mangler aktiviteter? Så spil Giant TowerJenga eller Klodsmajor i en samtale-udgave, der fungerer super som icebreaker!

Du kan selv finde på forskellige spørgsmål til hver klods.

Du kan også købe et spil Small Talk Big Questions og skrive hvert spørgsmål på klodserne – så har I flere aktiviteter til den større sommerfest.

Hver person, der trækker en klods kan spørge en af de andre spørgsmålet eller selv besvare det, der er noteret på klodsen før den placeres øverst på tårnet. Det skaber god samtale og god stemning.

Du skal bruge

 1. Et spil Giant Tower, Klodsmajor eller Jenga
 2. En sprittusch – måske en sort til tekst og andre farverige til at male klodsen,
 3. En masse spørgsmål, fx fra Small Talk Big Questions eller
 4. En masse sjove aktiviteter, der kan noteres på hver blok

Du kan finde et væld af sjove handlinger, som vi tidligere har beskrevet til et spil Party Jenga. Find dem, du synes er sjovest og skriv dem på dit spil.

Quiz udgave

Gør dine venner klar til et anderledes spil Klodsmajor, hvor I nu kombinerer spillet med quizelementer!

Det er med til at give en sjov gruppe opgave, da I nu skal kombinere jeres fingerfærdigheder med at besvare spørgsmål!

Skab eller find samme antal spørgsmål, som der er antal brikker. Du kan dele spørgsmålene ind i kategorier og også dele dine gæster i to grupper, så I skal udfordre hinanden.

IDEER TIL KATEGORIER OG SPØRGSMÅL

I kan eventuelt bruge spørgsmål (og deraf kategorier) fra et spil Bezzerwizzer, Trivial Pursuit, Right or Wrong eller Stack Attack.

Party Jenga Fest Klodsmajor minder med partyjenga festjenga festklodsmajor partyklodsmajor DIY hjemmelavet festspil spil brætspil

Du skal bruge

Hvert hold udvælger en spiller, der skal udvælge en klods og besvare dens spørgsmål. Det skal ske, mens man får klodsen taget ud af tårnet.

 • Svarer spilleren korrekt og får klodsen ud uden problemer, inden for 1 minut, får holdet 1 point.
 • Hvis spilleren får klodsen ud uden problemer, men ikke svarer korrekt, eller spilleren ikke får klodsen nemt ud, men svarer korrekt, mister holdet 1 point.
 • Du må ikke få hjælp fra dine holdkammerater, så på med multitasking-kasketten!
Holdet med flest point, når tårnet vælter, vinder!

I kan eventuelt skrive tal, som indikerer kategorier for enden af klodserne, hvor man skubber til dem. På den måde kan I på forhånd vide hvilke kategorier, I vil undgå, mens det andet hold kan gøre spørgsmål klar.

Musisk udgave

Se, dét kalder på fest, når Jenga, Klodsmajor eller Giant Tower kombineres med musik!

Start i god tid med at lave en god playliste, så I har god musik at danse til! I skal nemlig tage en klods fra tårnet, mens I danser. Det betyder altså, at når det er din tur, så skal du danse, når du trækker en klods.

Husk på, at det er vigtigt at have en dj, der styrer musikken under spillet!

Til andre festligheder

Du kan også bruge det til bryllup i stedet for en gæstebog, hvor dine gæster skriver en kort sætning på. Spillet kan så tages frem hvert år og spilles – og mindes ved jeres store dag. Det kan selvfølgelig også spilles andre dage i løbet af året som bringer skønne minder frem.

Festlig udgave

Find dit gamle spil Klodsmajor frem og gør det til festens midtpunkt. En af de sjove måder at spille på, kan være ved at notere skøre aktiviteter på, så du får dit helt særprægede spil.

Gør dit DIY projekt for klodsmajor klar!

Klodsmajor brætspil børnespil nye måder at spille

Du skal bruge

 1. Et spil Klodsmajor, Jenga Pass Challenge, Jenga, Chair Stack eller Giant Tower,
 2. Sprittuscher – gerne i forskellige farver
 3. Sjove aktiviteter fra vores tidligere blogindlæg

Gør dit spil klar til den ultimative overhaling. Nemlig med en masse sjove aktiviteter, så du kan skabe dit eget Fest Jenga – Party Jenga – Fest Klodsmajor. Ja, kært barn mange navne.

Udvælg de sjoveste aktiviteter eller skab dem selv, så du kan skabe den fedeste stemning til din fest. Skriv de forskellige discipliner ned på klodsen eller print dem ud på et papir, så folk hurtigt kan få et overblik over hvad, de skal gøre.

Spillet kan nemt spilles på sjove måder som denne!

De omtalte produkter