Forskel på Small Talk Big Questions spil?

Forskel på Small Talk Big Questions

Er du i tvivl om hvilket Small Talk Big Questions spil, du skal købe og som er det perfekte for dig? Så bare rolig.

Vi hjælper dig gerne med at lære om forskellene på Small Talk-spillene. De er nemlig nogle af vores favoritter til at have med på ferie og til at have stående på spisebordet.

Du behøver ikke en bestemt rækkefølge eller udgave for at kunne spille. Du skal kun have spillet – og så er du allerde igang.

Er der forskel på Small Talk Big Questions spillene?

Først og fremmest, så ja. Der er forskel på Small Talk Big Questions spillene – i den forstand at hvert spil har 71 forskellige spørgsmål på dansk og engesk.

Forskellen består i, at der er spørgsmål, der berører alt mellem himmel og jord. Det ene spørgsmål kan til din tanker, som hvad du ser som en god ven.

Det kan også være for sjov, som hvad dit band skulle hedde. Det kan også være for at gøre dig lækkersulten – for hvilken issmag kan du bedst lide?

Det er lidt af den forskel på Small Talk Big Questions spillene som ligger i spørgsmålene i kortene.

I kan ikke være sikker på, at der er en bestemt kategori eller et bestemt emne, medmindre I får Small Big Quesions Adventskalender og Red Barnet udgaven. I de udgaver er der et emne – som navnet på spillets æske viser jer.

Skal man spille dem i en bestemt rækkefølge?

Det er ikke nødvendigt, for hver æske indeholder 71 vidt forskellige spørgsmål. Både på dansk og engelsk. Spillet har ingen regler, men det kan spilles på mange måder. Træk eksempelvis et kort og læs spørgsmålet op, så både du og dem, du spiller med, kan svare. Måske det går på tur, så man selv bestemmer hvem, der skal svare.

Brug spillene til at lære nye mennesker at kende eller til at lære dine familiemedlemmer bedre at kende. Spillene kan spilles af børn, hvor du vurderer om de er klar til at svare på spørgsmål som

Hvordan får man hjemve til at forsvinde?

Vil du helst være en fattig forsker, som opfinder en kur mod kræft eller en rig rockstjerne?

Hvad er det mærkeligste, du nogensinde har smagt?

Har du nogensinde været i en farlig situation?

Hvad er det sjoveste ved at være voksen?

Er der temaer i de forskellige udgaver?

Overhovedet ikke!

Eller…det overordnede tema i alle Small Talk Big Questions spil er at have det sjovt og komme hinanden nær.

Det er at få en digital detox, så spillenes spørgsmål er som sådan ikke inddelt i emner og kategorier, medmindre du har Adventskalenderen eller Red Barnet udgaven.

Det betyder altså, at du kan købe hvilket som helst af spillene og få værdifulde samtaler. Intet spil er bedre end et andet, og rækkefølgen er ikke vigtig.

Det eneste der er vigtigt er, at I lytter til hinanden. Griner. Snakker. Lærer. N y d e r hinanden.

Find print-selv spørgsmåls hos skaberne af spillene her.

forskel på Small talk big questions 2 humorkassen brætspil
Small talk big questions forskel på
Small talk big questions kortspil hvilket skal jeg vælge

De nævnte spil