Idéer til valentinsdag

Idéer til valentinsdag

Idéer til valentinsdag…. hmm.. Står du også og er på jagt efter den perfekte gave til dig og din valentin? Så overrask din partner med et brætspil, der er som den perfekte valentingave. Spil giver jer fordybelse, tid og nærvær sammen, så I kan nyde hinandens selskab.

Spil til at give hjertebanken

Go' Samtale - Parudgave

Tag jer tid sammen med et spil Go’ Samtale, der nu er skabt i en parudgave. Spillet er udviklet sammen med Center for Famileudvikling, der er eksperter på trivsel i parforholdet, så I kan tage snakke op, I måske ellers ikke får gjort.

I alt får I 90 samtalekort, der rummer glæder og udfordringer i parforholdet – uanset hvilken alder, I har, er det relevant at tage op i ny og næ. På spillekortene ser I en af de fem kategorier, hvor kortet har et emne, som alle spørgsmålene tager udgangspunkt i.

I kan komme til at tale om jeres hverdag, om go’ sex, det inderste i jer, hvor det er alt fra tillid og berøring til bekymringer, I vil stille spørgsmål til og få svar på.

Få et stærkere parforhold og mere forståelse for hinanden.

Go’ Samtale kan findes lige her og koster fra 188,95 kr.

Small Talk Big Questions

Small Talk – Big Questions stiller spørgsmål til stort og småt, hvilket er med til at bringe liv i jeres samtaler. Her er en digital detox, der kan give jer tættere sammen, hvor I altså er væk fra mobiler og iPads.Small Talk Big Questions spil red barnet udgave redbarnet valentinsgave ideer til valentin

Small Talk – Big Questions har forskellige udgaver, hvor der i nogle af spillene er bestemte temater. Ellers er spillene lige til at gå igang med, da de ikke har nogle spilleregler. Er du lidt i tvivl om hvad, der er hvad af spillene? Så læs med i vores blogindlæg om forskellene på Small Talk Big Questions spillene.

Så sæt jer sammen og få et digitalt detox – sammen.

Small Talk Big Questions kan findes lige her og koster fra 94,95 kr.

Ego Rød

EGO spillene er efterhånden en klassiker hjemme hos mange danskere – og med god grund. Der er mange udgaver, som familier og veninder har stor glæde af.

Ego rød humorkassen brætspil selskabsspil forskel på ego valentinsdag idéer til aktiviteter

EGO rød hedder egentlig også EGO: Hvem er du?, fordi det er et spil, hvor I lærer hinanden liiiidt bedre at kende. Og det er jo en perfekt idé til valentinsdag!

Spillet er genialt til at gætte ting om hinanden, når din modspiller er i en varme stol og har til opgave at gøre sine modspillere lidt klarere på hvem er du egentlig… i gennem hele 500 spørgsmål!

Du finder EGO rød og de andre EGO spil lige her fra 224,37 kr, men er du i tvivl om hvilken udgave, du skal have, så læs med i vores blogindlæg om Forskel på EGO.

Spil til hygge til valentinsdag

Konario

Konario er et nyere spil, der er både udfordrer og træner sanserne og hjernen på samme tid.. meeen hvordan?

Jo, det er ved at du genkender lyde, smage, dufte, bruge dit syn eller bruger din følesans igennem et memory spil!

Du får lavet et servicetjek af alle sanserne og finder ud af hvilken en af dine sanser, du husker bedst med. Det er ret sjovt – og en perfekt idé til at bruge tid på til valentinsdag med din udkårne.

Konario memory spil voksenspil selskabsspil familiespil idéer til valentinsdagHver runde af Konario er derfor både spændende og udfordrende. Alle fem sanser kommer på prøve én gang. I sætter også gang i sjette sans under spillet. Wuhu!

Du finder Koanario her fra 293,95 kr.

Kitten Casualty

En af idéerne til valentinsdag kan også være et nemt spil, der stadig udfordrer. Her kommer Kitten Casualty ind i billedet og er en voksen udgave af UNO.

I skal samle på point i form af søde killinger, for når I rammer 10 point i alt, må I få handlingskortet The Dark Overlord. Med det kort, må du eliminere en anden spiller fra spillet – hvilket jo er ret lige til, hvis I spiller på valentinsdag, hiihi.

Ligesom i UNO, får I også handlingskort i Kitten Casualty. Det er dog ikke kort som +2, +4 eller skip, men i stedet kort, hvor du må stjæle et kort fra din modspillere eller du får et skjold, så du kan beskytte et af dine pointkort.

Kitten Casualty er en sjov måde at bruge tid sammen, mens I får nye opgaver og udfordres – perfekt til valentinsdag!

Du finder spillet her fra 149,95 kr. og dens frække udvidelse her.

Ka Pai

Vil I nyde tosomheden med et spil, som I også kan spille med familien, er Ka Pai et hyggeligt valg.

Ka Pai er som en slags Yatzy og Qwixx, hvor terninger og et spilleark pr. person er med i spillet. Det er ideelt som par- eller familiespil, der kan pakkes med på ferien eller spilles til selskaber af gode venner.

Ka Pai ekstra scoreblokke julegave idéer til gave valentinsdag

I kommer til at dyste mod hinanden på samme tid, mens I ruller med terninger og noterer symbolerne på jeres spilleark. Den af jer, der samler flest symboler i grupper og forbinder symbolerne med totems, står til en potentiel sejr i spillet!

Ka Pai er danskdesignet og koster fra 108,85 kr, som du finder her.

Spil til at give sved på panden

Exit

EXIT er en serie af brætspil, der får jer til at få sved på panden. For med hvert spil kommer nye mysterier, I skal løse på bedste vis i ren escape room stil.

Serien af brætspil giver jer missioner, der tester jer på forskelligvis. Der er nemlig også forskellige sværhedsgrader, som kan gøre jeres spil en anelse lettere eller sværere, mens I forsøger at få gåden til at gå op.

Så husk endelig en notesblok, så I kan holde styr på de forskellige dele af jeres spil. Find blyant, kuglepen og saks frem, så alt er inden for rækkevidde, mens I stykker mysteriet sammen.

Det er med til at styrke jeres fællesskab og samarbejde.

Find et overblik af EXIT-spillene her, hvor de fås fra 144,95 kr.

Pandemic Hot Zone

Ønsker I at holde fri, men stadig få fornemmelsen af at trække i arbejdstøjet og løse gåder, kan Pandemic Hot Zone være lige noget for jer til valentinsdag.

I Pandemic Hot Zone truer verdensomspændende sygdomme Nordamerika og kun I kan stoppe det. Samarbejde og dét at spille sammen mod spillet for at finde en kur mod tre dødbringende sygdomme, der truer kontinentet, bliver jeres helt store mission.

Hvert spil vil være forskelligt fra forrige, da I vil blande spillets kort til hver start, som er med til at give jer nye kombinationer og anderledes missioner. Spillene bliver derfor heller aldrig lige ‘lette’ eller svære, men vil konstant udfordre jer.

Du finder Pandemic Hot Zone lige her fra 142,18 kr.

The Game

Vil du teste af hvor gode I er til at samarbejde uden at tale sammen om jeres kort? Så er The Game et udfordrende og sjovt valg.

The Game er et samarbejdsspil, hvor I skal samarbejde for at kunne vinde spillet ved at få fire talrækker til at få op. The game samarbejdsspil selskabsspil the mind the crew strategispil mysterie spilMålet er at få jer til at lægge alle jeres kort – eller at en af jer ikke kan spille det påkrævede antal kort.

Du skal altså i hver runde, forsøge at komme af med de kort, du har på hånden – men gør det som et hold og koordiner med de andre spillere inden det går galt! For hvis I sidder tilbage med kort, vil I tabe spillet.

Du finder The Game her fra 117,55 kr.

De nævnte spil