Spil som Cards Against Humanity

Spil som Cards Against Humanity

Du kender det måske, at du har spillet Cards Against Humanity mange gange med dine venner. Måske I har spillet det så meget, at I bare kan kortene uden ad!

Så er det vidst på tide at finde spil som Cards Against Humanity, der giver jer lige så meget kluklatter og bliver din gruppe af venners nye favorit selskabsspil. Det er genialt til en aften, hvis du skal være fræk?!

Kender du ikke Cards Against Humnaity spillet? Så læs hurtigt op på spillet her. Og find så spil som Cards Against Humanity herunder.

Politisk Ukorrekt

Politisk Ukorrekt cards against humanity spil selskabsspil drukspil festspil

Lad os starte med en dansk udgave af Cards Against Humanity.

Nemlig Politisk Ukorrekt.

Spillets formål er også i denne udgave at være den, der sidder med flest point i form af spillekort.

Det gør du ved, at dit spillekort bliver valgt, når I skal finde de sjoveste svarkort på jeres hænder. Dommeren, der tager valget om hvem af jer, der har det sjoveste kort, læser først sit spørgsmålskort op, og får nu jeres svar. Det kan stikke helt af!

Politisk ukorrekt med billeder inspiration cards against humanityI kan også vælge udgaven Politisk Ukorrekt: Billeder, hvor I i stedet laver memes. Dommeren tager øverste kort fra bunken, som er billedet til jeres meme. Nu skal resten af jer finde det sjoveste citat til billedet.

Måske du er den heldige udvalgte!

Hvert spil er uafhængigt fra hinanden, hvilket betyder at du uden problemer kan spille Politisk Ukorrekt: Billeder uden at have Politisk Ukorrekt spillet.

New Phone - Who Dis?

New Phone - Who Dis? spil som cards against humanity selskabsspil festspil drukspil spil til fest games like cah

Skal princippet være ligesom i Cards Against Humanity, hvor der kommer en spøjs sætning, I skal svare på? Jamen så er New Phone – Who Dis? som skabt for jer.

Her besvarer I beskeder på jeres nye mobil, hvor der kommer en sms til jer. Den sms kommer fra spillets dommer, der nu skal vælge det sjoveste svar tilbage blandt jer deltagers svarkort. New Phone – Who Dis? er reet genialt 🥳

Kitten Casualty

Kitten Casualty festspil selskabsspil fest spil humorkassen totalfame cards against humanity

Et spil, der giver jer kærlig konkurrence, ligesom spil som Cards Against Humanity, er Kitten Casualty. Det er en opgradering fra spil som UNO og vil altså perfekt til lige at holde en velfortjent pause til de ømme kinder af at grine for meget CAH-spil 😉

Joking Hazard

Joking Hazard festspil brætspil kortspil selskabsspil joke hazzard cards against humanity

Joking Hazard minder på nogle måder om Cards Against Humanity og på andre måder sleeet ikke. Der er ikke som sådan tekst på kortene – i stedet er der tændstikkemænd..

For i Joking Hazard skal I, med hjælp fra hinanden, bygge en tegneserie. Eller det vil sige, at kun det billede, der er sjovest, får en plads i tegneserien af tre ruder!

Joking Hazard festspil brætspil kortspil selskabsspil joke hazzard

Dommeren trækker et kort fra bunken, der kan være start, midten eller slutningen, og lægger selv et andet kort, der passer til. Nu skal du så enten bygge starten eller slutningen med dit billedkort som deltager i spillet! Det er SÅ morsomt. Og upassende… hihi!

Find Joking Hazard spillene lige her.

What Do You Meme?

What do you meme? festspil drukspil memes cards against humanity spilEt spil, der er som Cards Against Humanity, er spillet What Do You Meme? Forskellen er dog, at I ikke skal dyste svare på spørgsmålskort, men på billeder!

Ligesom med Politisk Ukorrekt: Billeder, er dette What Do You Meme? sjovt at bruge for at skubbe til kreativiteten og til at klukke af grin! Tilføj Basic Bitch Pack eller Game of Thrones udvidelser for at gøre spillet ekstra sjovt!

Unstable Unicorns

Unstable unicorns festspil selskabsspil cards against humanity drukspil sjove spil spilleaften spilaften

Det kan også være rart at pakke Cards Against Humanity væk indimellem og finde enhjørninge frem.. ikke? Og så kommer Unstable Unicorns til sin ret.

Her dyster I mod hinanden med enhjørninge! Det er et sjovt festspil og perfekt til selskabsspil, hvor I virkelig skal tænke jer om før I aktiverer en handling. Måske du bliver NOPE’t af en af dine konkurrenter.. Møg!

Tilføj udvidelser til Unstable Unicorns og vær klar til strategisk kamp!

Superfight

Superfight kortspil brætspil selskabsspil festspil spil til venner vennespil spilleaften inspiration til julefrokost nytårsaften

Søger I et spil som Cards Against Humanity, hvor kortene er vigtige – men jeres talegaver er endnu vigtigere? Så er Superfight en ideel ny favorit by far.

I Superfight får hver deltager tildelt nogle sæt kort med karakterer og egenskaber til disse karakterer. Det handler om at udvælge sig den sejeste karakter blandt sine kort. Det kan være Loc Ness uhyret, Miley Cyrus eller en børneskønhedsdronning.

*Shiiiit*.

Superfight kortspil brætspil selskabsspil festspil spil til venner vennespil spilleaften inspiration til julefrokost nytårsaften

Når du har valgt din karakter, skal du så i gang med kombinere den med egenskaberne. Her er nogle klare favoritter, som har laser øjne, er hurtig som en ninja eller har et stinkdyr på en pind. Ulemperne kan være, at din karakter er fuld, konstant tager selfies eller er et udstoppet dyr..

Så værsgo!

Nu skal hver af jer forsøge at tale sig selv til sejr. Find de latterligste argumenter frem, form den sølvpapirshat og viiiiind! Tilføjer du en af de skøre udvidelser til Superfight, får du ekstra sjov og ballade.

Shit Happens

Shit happens selskabsspil festspil kortspil drukspil cards against humanity

Måske synes du egentlig at spil som Cards Against Humanity er noget værre 💩… Så er jeg faktisk ikke helt sikker på, om du vil synes at Shit Happens er bedre!

Shit happens selskabsspil festspil kortspil drukspil cards against humanityLad os give det et forsøg!

For i Shit Happens får du og dine modspillere tre kort hver, som I lægger foran jer. Kortene har et scenarie på sig med tilsvarende værdi til scenariet.

For hver runde, skal I nu gætte værdien på hvert nyt scenariekort, som I trækker fra spillets bunke. Gætter du rigtigt ved at satse på, at værdien ligger under, mellem eller over en værdi, du allerede har på dine kort, får du kortet. Ellers får næste spiller chancen for at vinde kortet.

Udvælg dig en favorit blandt Shit Happens spillene – det skal nok blive sjovt.

Pick Your Poison

Pick your poison brætspil festspil kortspil drukspil selskabsspil spil med venner

Et spil, der egentlig kunne være en kombination mellem Cards Against Humanity og Shit Happens, må være Pick Your Poison!

Pick Your Poison er et sjovt ‘pest eller kolera’ spil, der sætter jer på noget af en prøve. Du og dine medspillere kommer nemlig til at vælge mellem skrækkelige scenarier. Som om det er en blanding fra Cards Against Humanity og Shit Happens – så slemme er kortene altså indimellem..

Pick your poison oversigt brætspil festspil kortspil drukspil selskabsspil spil med venner cards against humanity

Find Pick Your Poison eller den lidt slemmere version Pick Your Poison NSFW her.

Bears Vs. Babies

Bears vs. Babies festspil selskabsspil cards against humanity

Et af de sidste spil, der minder om Cards Against Humanity i form af hyggen og latteren er Bears vs. Babies. Et skrækkeligt sjovt festspil for jer, der elsker sjov og ballade, hvor I nærmest aldrig ved hvor I ender.

Hver af jer skal nemlig bygge et monster, der kan modstå de magtfulde babyer! I vil trække kort fra spillets spillebunker, som kan give jer ny, mystisk udrustning eller hoveder, som giver point.

Bears vs. Babies festspil selskabsspil cards against humanity

Det kan også være en baby, du får hevet i land. Og det er knap så attraktivt, for lige pludselig angriber de! Når de gør det, handler det om, at dit monster skal være bedst rustet til at stå imod angrebet! Held og lykke i Bears Vs. Babies.

Exploding Kittens

Exploding Kittens festspil selskabsspil drukspil spilaften spilleaften spil til venner

Exploding Kittens er en anelse mere avanceret udgave af UNO, Kitten Casualty kombineret med Unstable Unicorns. Altså bare lige uden de skide enhjørninge der – og fuld af flere søde missere!

Exploding Kittens festspil selskabsspil drukspil spilaften spilleaften spil til venner

Spillet handler i alt sin enkelthed ud på, at du for alt i verden skal undgå at trække den eksploderende killing i Exploding Kittens! Sker det, bliver du elimineret fra spillet – medmindre du har et afledningskort til at berolige den stakkels misser.

Find Exploding Kittens og udvidelserne her.

Du kan bruge spil til at skabe spilleaftener med venner eller til at skabe fest og farver. Brætspil er også ideelt til nytårsaften, til valentinsdag, som julegave eller som mandelgave.

Du kan også finde forskel på EGO spillene, Small Talk, HINT, lære om Ticket to Ride eller Matador – og Monopoly her på vores blog.

Ellers er du velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til spil.

De omtalte spil