Top 10 Black Friday 2021

Top 10 Black Friday 2021

Mangler du et overblik over nogle af de bedst sælgende brætspil, vi har pakket her i år 2021? Så har vi igen i år lavet denne Black Friday 2021 Top 10 til dig – ligesom i år 2020 og 2019.

Og du er selvfølgelig også inviteret med til tilbudsfest for hele familien og for vennekredsen fredag den 26. november 2021. Altså på dagen for Black Friday!

Denne dag kan du finde produkter hos os, du vil have hjem på din spilhylde. Du vil finde vores tilbud på brætspil som familiespil, selskabsspil og mange andre produkter, du med garanti vil synes om.

Men for nu, så læs med over vores bestsellers anno 2021.

Top 10

Cards Against Humanity

Cards Against Humanity er ofte et kæmpe hit og en del af vores top 20 af bestsellers. Udvidelser til spillet ligger også få pladser under denne top 10.

Om spillet 

Cards Against Humanity er et udfyld-det-tomme-felt festspil med kort, der giver jer nogle skøre, awkward og geniale tilføjelser. Det giver jer mange timers sjov, hvor I selv bestemmer over grusomhederne i spillet.

Du kan også læse vores blogindlæg, hvor vi finder spil som Cards Against Humanity.

Snaller'n

Snallern snaller'n snaleren snalleren snaleren snaldret snalret festspil drukspil druklege druk spil app festaktivitet Black Friday top 10

Siden vi startede med at lave blogindlæg over vores top 10 Black Friday produkter, har Snaller’n faktisk altid været på listen.

Og med god grund. Det er et kortspil, der er nemt at have med i lommen til forfest eller til en bytur. I kortspillet er der spørgsmålskort, udfordringskort og emnekort, der liver op i stemningen. Og lægger op til lidt politisk debat.

Pakke med blue beer pong cups

Dette produkt er faktisk også en tilbagevendende pladsoptager på vores top 10 over bestsellers til Black Friday!

For beer pong udstyr er et hit til fest og farver samt til turneringer i bymiljøet. Det oplever vi også, og derfor er vi i samarbejde med Danish Series Of Beer Pong, så vi ved at vores produkter spiller og overholder relevante krav.

Du kan læse om regler til beer pong for nybegyndere og øvede spillere her.

EGO Gold

Ego Gold brætspil familiespil spil til voksne de bedste brætspil tilbud

For andet år, kommer EGO Gold med på en top 10 over de spil, I har handlet mest hjem til jeres egne spilhylder – eller til andres!

Og det er ikke helt dårligt, for spillet handler om at komme hinanden nær og komme hinanden ved. I skal nemlig stille spørgsmål, vurdere jeres svar, satse jetoner og få point, hvis I svarer rigtigt.

Spørgsmålene er personlige, så I lærer hinanden bedre at kende og lærer også nye sider at kende om hinanden.

Der findes en håndfuld EGO-spil, hvor nogle egner sig bedst til at blive spillet uden børn, mens andre er gode med børn. Du kan læse om forskellene på EGO spillene her.

Go' Samtale Parudgave

Go’ Samtale er et kortspil over en række samtalekort, hvor I som familie kommer ind på livets store spørgsmål – fuld af læring og forståelse på hinanden. Her er spørgsmål om gode vaner på internettet, ligesom I kan lære om hvordan hver af jer foretrækker en undskyldning.

Men på listen over vores top 10, er det faktisk Go’ Samtale Parudgaven, der hitter. Det er en fortsættelse på samtalekortene – bare med et fokus på parforholdet i stedet for. Her er det spørgsmål om fremtid, sex og nærvær, I skal besvare.

Spillekortene minder en anelse om samtalekortene fra Small Talk Big Questions, der også åbner op for en digital detox for at lukke op for samtaler.

Partners

Sidste år var Partners+ på listen over vores top 10 bedst sælgende produkter, men ikke i år. For i stedet er det Partners spillet, der har været det sjette mest solgte produkt.

Og med god grund. For spillet er et skønt 4-personers spil, hvor I skal samarbejde om at få dine og holdkammeratens brikker i mål – i et rundt spil Ludo.

Har du et Partners-spil, hvor spillekortene er begyndt at se lidt slidte ud? Så få dig et nyt sæt Partners kort. Er I 6-personer, der vil spille, så husk at få fingrene i Partners+.

Partners brætspil sjove spil voksenspil selskabsspil festspil

Matador Junior

Som første børnespil på listen over top 10 Black Friday 2021 bestselleres, er Matador Junior!

Spillet er en forenklet udgave af det originale Matador, hvor du i dette spil kan spille med fra 5 år og altså kan slå bedstefar og storesøster på lige fod! Du kan købe alt fra den lækre slikbutik til det store lykkehjul i et tivoli.

Kan du ikke helt kende forskel på Matador og Monopoly? Så læs med i vores blogindlæg og få forklaret forskellene.

Trivial Pursuit Friends

Trivial Pursuit-serien plejer altid at være et hit over vores bedstsælgende produkter, men det er første gang, at spillet kommer med på vores top 10!

Måske det er fordi denne udgave af Trivial Pursuit er en del af Friends-seriens tilføjelser? I spillet får du i hvert fald udelukkende spørgsmål om den populære serie – fordel i sæsoner.

Her er til mange timers sjov med Trivial Pursuit Friends, som du tilføjer til dit normale spil Trivial Pursuit eller spiller uden spilleplade.

Trivial Pursuit Friends kortspil brætspil selskabsspil julegaveønske julegave idé venner gaver

Cock A Hoopla

Hihi, dette produkt er lidt af en overraskelse på listen, men en fed en af slagsen! For det er spillet Cock-A Hoopla, der stærkt efterfølges af Boob Battles, Cock Fighting og Dick Head Hoopla på plads 11., 12. og 15.

Spillene er perfekte til fredagsbaren, polterabend eller til om sjov omgang tøse/drengehygge! Spillene skal – pånær Dick Head Hoopla – pustes op, så I på den ene eller anden måde skal duellere mod hinanden.

Husk endelig at puste spillene op ved modtagelse, så du er sikker på at der ikke er produktionsfejl på et af produkterne.

Mini beer pong spil

Som sidste produkt på denne liste over Top 10 Black Friday 2021 liste er mini beer pong bordet!

Og det er altså ret fedt! For mens der har været corona-nedlukninger, har det været svært at samles til sin ugentlige beer pong konkurrence i byen. Og vupti, så kan dette mini beer pong bord måske hjælpe!

Skulle du få lyst til flere miniature udgaver, så har vi også et Mini Bordfodbold Spillebord, KLASK og et Mini Air Hockey Bord.

Bedst sælgende kategorier

I år kan vi se en tendens blandt vores spil på denne top 10 liste. For selskabsspil, festspil og familiespil er en stor del af blandt vores bedstsælgende spil.

Mangler du andre spil?

Mangler du flere forslag eller søger du inspiration til hvad, der ellers findes af spil? Så find vores forslag herunder.

Vær dog opmærksom på, at vi i år er ramt af flere produkter, der ikke er på lager. Vores leverandører er stadig påvirket af corona-ramte fabrikker i Kina fra tidligere på året og hændelsen af et fragtskib på tværs af Suez-kanalen.