Årets brætspil til julegaven

Årets brætspil til julegaven

Skal du til at lede efter årets brætspil til julegaven? Så er du kommet til det rette sted. For det er snart november og december, hvor julehandlen for alvor går i gang. Du kan også finde inspiration til julegaveidéer med brætspil her.

Og som altid, er der mange gode idéer til hvad du kan ønske dig til årets julegave, men har du tænkt på hvilket brætspil, der passer til dig? Spil og brætspil er altid en god gaveidé og julegaveønske, fordi det er noget, du kan bruge i flere år. Du kan spille spil med venner og familie, så find endelig inspiration til årets brætspil til julegaven med vores blogindlæg. Eller find nye favoritter til julehyggen.

Selskabsspil

Selskabsspil plejer altid at være et hit, fordi det er spil, der kan rumme quiz, konkurrence og drillerier. For underholdende selskabsspil kan være med til at sikre jer en sjov aften, hvor vennekredsen kan være med over en øl eller et glas vin.

Vores forslag til ønskesedlen

 1. Smart I En Fart er et nyt selskabsspil fra Danspil, hvor I skal quizze. Og så er det faktisk en god idé, hvis du kender dine modstandere godt, så du kan sikre din sejr.
  :
 2. Gift Game: Hvem er jeg? er en del af en serie af kortspil med sjove emner. I denne ‘Hvem er jeg?’-udgave skal I imitere kendisser, fremføre sange, skabe objekter eller film. Kategorierne lægger op til, at du kan bruge din stemme, men nogle opgaver kræver at du faktisk holder din mund lukket.
  :
 3. Quizzone Stories er også et quizspil, der vil give jer noget at tænke over. For spillet starter med I skal svare på hvad billedet på spillekort er. For svaret leder jer hen på et nyt spørgsmål, hvor svaret igen giver et nyt spørgsmål. Det lyder måske lidt indviklet, men det er super sjovt, når I først kommer i gang.

Familiespil

Familiespil er geniale til at samle familien i et roligt øjeblik i en hektisk hverdag. Måske I har en fast aften, hvor I tager et spil Ludo eller bruger lørdag eftermiddag på et længere spil? Uanset hvad, så synes vi familiespil er super hyggelige til at give kvalitetstid – og til at skabe minder.

Vores forslag til ønskesedlen

 1. Gæt En Tegning er et endeløst-sjovt spil for alle aldre – perfekt til familiehygge! Vend timeglasset og lad morskaben begynde, mens I tegner af sted! Prøv det også i Ekstrem-udgaven.
  :
  ::
 2. Ticket To Ride London er en del af Ticket to Ride-serien, der drejer sig om atI skal bygge togruter ud fra jeres tildelte destinationskort. Denne London-udgave er dog mindre i spillepladen og I skal hver få de vigtigste buslinjer for at gennemføre jeres destinationskort.
  :
 3. Small Talk Big Questions rummer flere forskellige samtalekort med forskellige spørgsmål i hver æske. Få jer et digitalt detox og stil spørgsmål, der åbner for samtaler, du aldrig havde tænkt over.

Festspil

Festspil er de selskabsspil, der i den grad er egnet til fest. Ofte er der et skørt tema i spillet, men en ting er sikkert. Nemlig at I vil komme til at grine. Festspil har ofte færre regler eller er spil, hvor I nemt kan lave jeres egne regler.

Vores forslag til ønskesedlen

 1. Time’s Up Party er i den grad et spil, der inviterer til fest. I skal tale om kendisser, fiktive karakterer eller noget helt tredje i tre runder. En af runderne skal I mime, en anden må I kun sige ét ord og i første runde må I tale frit – uden at nævne personen.
  :
  :
 2. Just One er et lidt atypisk samarbejdsspil, for I skal få én person til at gætte et ord ud fra de ord, som alle jer andre får noteret på jeres spilleplade. Men har to af jer skrevet samme ord, fjernes de fra spillet for at øge sværhedsgraden i spillet!
  ::
  :
 3. Ordet Fanger udfordrer hvor hurtige I er og hvor hurtigt I tænker. For I skal skiftes til at vende kort fra spillets bunke. Og har kortet det samme, emne som du har i din bunke, skal I være hurtige til at besvare emnet – først!

Spil som Cock A HooplaCock Fighting, Dick Head Hoopla, Boob Battles og Inflatable Boxing sæt er også vildt sjove til at sætte gang i aftenens underholdning!

Børnespil

Børnespil er en god måde at bruge tid med dit barn på. Spil til børn indbyder til nærvær og et bruge tid sammen, som kan være med til at give minder for livet. Spillet er måske ikke så vigtigt, men tiden med dig er.

Vores forslag til ønskesedlen

 1. I ZooKeeper er I dyrepassere, men alle jeres zoologisk have dyr er væk! Gør jeres bedste i at huske rigtig, så du kan fange dem igen. Men laver du fejl, løber de igen væk.
  :
  :
 2. Labyrinth i Harry Potter-udgave kan være en oplagt mulighed for at bruge tid sammen med at udforske magien i Labyrinth spillet. For med et træk har hele banen ændret sig, mens du finder dine skatte!
  :
  :
 3. Shark Attack er en klassiker til at give sjov og forskrækkelse. For med ét tryk på hajens tænder, klapper tandsættet i til stor sjov for jer alle.
Ønskesedlen med brætspil

Når julen nærmer sig, er det tid for os alle til at få lavet en ønskeseddel eller liste med vores juleønsker, så den kan blive delt med familien. Men indimellem er det svært at finde på, hvad man ønsker sig i julegave, pakkekalender eller adventsgave.

Derfor finder du hos os fra Humorkassen en liste med vores anbefalinger med gode julegaveidéer med brætspil. For et brætspil eller kortspil i julegave rummer tanker på nærvær, hygge og underholdning. Og det er ikke helt så ringe endda.

Køb dine julegaver i god tid

Der kan godt være en smule travlt i december med julehandlen, så endelig køb dine julegaver i god tid. Vi hjælper med at ombytte eller returnere julegaver købt hos os frem til 15. februar 2022, så dine gavemodtager kan få tid til at bytte uden streg eller jag.

Så køb dine julegaver i god tid, så du er sikker på at gaven er på lager her hos Humorkassen.

De nævnte spil