Humorkassen - dit, mit og vores univers af brætspil

Fri fragt

Du opnår fri fragt, når du handler brætspil og produkter for over 499,- med undtagelse for GLS erhverv. Ellers koster fragt fra 29 DKK.

Du kan også lære mere om din oplevelse via vores FAQ.

En hjælpende hånd

Vi elsker at komme med anbefalinger og hjælpe med at finde nye brætspil, der kan give livsvarige minder. Vil du lære os, der giver dig anbefalinger, bedre at kende, så læs med om teamet her.

Enkel retur

Er du i tvivl om dit køb, så kontakt os endelig eller bestil en returlabel, hvis du fortryder dit køb. Dette skal ske inden 30 dage i din returret. Er du i tvivl, så læs her om hvordan du handler og returnerer til os.

Skab nye minder med brætspil og underholdning

Hvem er humorkassen? teamet i Humorkassen bag om brætspil beerpong selskabslege selskabsspil børnespil

Velkommen indenfor i vores univers

Hos Humorkassen finder du brætspil og produkter til underholdning. Vi brænder for at give dig nye minder med brætspil!

Du kan nemt få hjælp til at finde nye sjove brætspil, der bliver den klare favorit fremover. Vi hjælper også gerne med at finde den perfekte gave, som fremadrettet vil give livslange minder.

Du kan forvente en personlig service i vores lille univers. Skriver du en e-mail til os eller skriver over vores chat, svarer vi hurtigst muligt, typisk indenfor 1 time på e-mail. Ellers bliv klogere på os via vores FAQ.

Du opnår fri fragt, når du køber for over 499,-, dog med undtagelse for GLS erhverv. Ellers koster vores fragt fra 29 kr.

Er du i tvivl om dit køb, så kontakt os eller bestil en returlabel og vedlæg returseddel, hvis du vil returnere en pakke. Du kan også læse om hvordan du handler og returnerer varer til os. Fortrydelse af en ordre og returnering skal ske inden 30 dage som din returret.

Skab nye minder med brætspil og underholdning

Humorkassens blog

Læs med på vores blog og bliv inspireret med guides, baggrundsviden om brætspil og inspiration til fest og farver.

Følg Humorkassen på de sociale medier

Se hvad vi modtager af nye brætspil, deltag i quiz og meget mere
Magic Maze brætspil humorkassen

Pinterest

Følg Humorkassen på Pinterest og kom med på eventyr til et univers af hygge med spil og leg. Her viser vi brætspil og spil, der skaber minder.

humorkassen VI søger praktikant brætspil

Facebook

Kan du lide at lære mere om spil, så følg endelig med på Humorkassens Facebook-side. Her vil vi skabe et univers af nærvær og fokus, der tager inspiration fra vores spilhylde.

forskel på Small talk big questions 2 humorkassen brætspil

Instagram

Nyder du at deltage i quiz og tage del i legen? Så følg Humorkassen på Instagram, hvor vi har fokus på fællesskab og lykke.