Spil til familiens julehygge

Oprettet d.

Spil til familiens julehygge
Spil til familiens julehygge
Spil til familiens julehygge
Spil til familiens julehygge
Spil til familiens julehygge
Spil til familiens julehygge

Tilbage til blogoversigten

 

 

En af årets julefrokost holdes med garanti i familiens skød, hvor man ser fætre, kusiner og andet godtfolk, der har slæbt sig med til det store julebord. Men hvad skal I lige bruge tiden på, mens I venter på næste omgang julemad?


Uanset om du har brug for at slå mave eller er klar til næste omgang flæskesteg, så har vi her listet en række super sjove og underholdende spil op. Hele familien kan være med - også de små og gamle, der måske lige har taget en morfar i sofaen. Spillene er hurtige, men fanger med garanti alle!

 

 

Sticky Chameleons

Sticky Chameleons er spillet til familierne med børn fra 6 år og opefter, der elsker at lege med klæbrige tunger, der skal fange insekter!

I ligger seks typer insektkort i seks farver, så I i alt har hele 30 insekter på bordet, som I nu skal fange med jeres tunger! Først kaster du to terninger, hvor den ene viser farven og den anden viser hvilket insekt, du skal fange.

 

Snup det rigtige kort - og du vil være tættere på en sejr!

 

I kan spille 2-5 spillere i ca. 20 klæbrige minutter!


 

Frost Kimble

Frost Kimble minder til forveksling om Ludo, blot med et mere simpelt gameplay.

Spillepladen er nemlig anderledes - den er rund og har felter, du skal sætte din brik i, når du flytter dig rundt på spillebrættet. Terningen er desuden også i midten af spillebrættet, hvor du skal trykke ned på kublen for at terningen kastes der i og afbilleder hvor mange felter du må flytte din spillebrik.

 

Vælg om du vil være Elsa, Anna, Hans eller Kristoff i din tur rundt om spillebrættet - og bliver Frost universet for kedeligt, har vi også en Zombie Kimble udgave!

 

I kan være 2-4 spillere fra 5 år og spille i ca. 20 super sjove minutter!


 

DejaVu

Test din egen og din families hukommelse - og reflekser!

I DejaVu handler det nemlig om at være god til at huske og være hurtig på fingrene! Du skal nemlig hapse det kort fra midten af bordet efter figuren er afbilledet på kortet fra spillebunken.

Så saml familiemedlemmer fra alderen 8 år og opefter, så I nu kan dyste hvor gode I er til at huske og hvor hurtige I er på fingrene til at tage de rette figurer - og tager en af jer fejl.. Så må vedkommende sidde en runde over!

 

 

I kan samles 2-6 personer og spillet varer ca. 15 minutters sjov spilletid!

 

Børne Alias

Børne Alias er oplagt til børn, hvor det ligesom i det originale Alias på skift skal forklare billeder for hinanden, uden at sige ordet for billedet eller dele af ordet på kortet, du har fået.

 

Saml jer i hold, så I på skift forklarer så mange billeder som muligt inden tiden løber ud! Holdet, der er bedst til at forklare sig og gætter billedets alias, kommer først i mål!

Det er altså en super sjov måde at udvide dit barns ordforråd på, da kortene er nemme at forklare og indeholder hele 300 illustrerede ordkort.

 

 

Saml familien fra 5 år og op med 4 eller flere spillere i 30 rigtige sjove minutter!

 

 

Vil du læse om flere lattervækkende spil, som samler familien omkring hygge i juledagene? Så har vi her lavet en liste af spil, som både børn og voksne vil få masser af sjov ud af!

 

Speak Out Kids

Kingdomino

Cortex Challenge Kids

Biler 3 Racing

Dig in!

Fool The Frog

Stigespillet

 

 

Vi har også spil til den voksne del af familien i vores selskabsspil - som du kan læse vores blog om lige her. Skal der være fest og farver, har vi også spil til det - og en blog om de spil lige her

 

🎲 Rigtig god spillelyst! 🎲