Fem fede festspil

Oprettet d.

Fem fede festspil

Tilbage til blogoversigten

 

Om du holder et rødvins-sippende arrangement med fire venner, en lille forfest inden byturen eller har en stor, larmende fest i stuen, er festspil altid en god idé! Det kan være taktisk eller strategisk, afslørende - måske endda grænseoverskridende, eller bare helt simpelt: sjovt. Fælles for alle vores festspil er, at de samler festen om bordet! Lad dit indre legebarn inspirere af vores mange muligheder. Vi har nemlig samlet de allerbedste spil, som med garanti skaber skæg og ballade!

Unstable Unicorns - Det strategiske festspil

God mad, gode venner og måske en flaske god vin kalder på et spil Unstable Unicorns til dessert. Hver spiller har en håndfuld enhjørningekort på hånden, og nu gælder det om at komme i mål - søge hævn og beskytte sin hær ved hjælp af de magiske evner, enhjørningerne besidder. Unstable Unicorns er sjovt og strategisk, og en anderledes måde at spille kort på. Byg en hær af enhjørninger og bedrag dine venner. Game on! Husk der også findes udvidelser til spillet, der spicer kortspillet godt op!

 

What Do You Meme? - Lav den sjoveste meme

What do you meme? er et super sjovt festspil, hvor alle spillere hele tiden er i gang! Reglerne er simple: I dyster om at skabe den sjoveste meme, ved at sammensætte sætningskortene med billedkortene. Hver deltager har syv kort på hånden, som de kan lege med! Udvælg en dommer for runden, som skal dømme, hvem der har formået at skabe den sjoveste meme! Dommerrollen går videre til vinderen, som således får lov til at udpege næste rundes sjoveste bud.

Shit Happens - Også til festen

 

På humoristisk vis minder festspillet Shit Happens os om, hvor skodagtigt livet nogle gange kan være, når det sætter nogle af livets nedture på spidsen! Hvert

kort beskriver en skodhændelse, som kunne ske (eller måske er sket?) for dig.

Start med at placér tre kort med hver sin skodhændelse på “skodhedsskalaen”, som rangerer fra 1 til 100. Det kunne fx være (1) at træde på en legoklods, (2) at se din far nøgen, (3) at blive afhængig af heroin. For hver runde trækker du et kort, som skal placeres på skodhedsskalaen, i overensstemmelse med eksperters vurdering. Så altså: Er en tredjegradsforbrænding BEDRE eller VÆRRE end at se din far nøgen? Men er det BEDRE end at blive afhængig af heroin?

 

The Voting Game - Festspillet med de sjove sandheder

Til forfesten er The Voting Game det perfekte festspil. Det er et spil til vennerne (læs: ikke til familien), som godt kan lide at lære noget nyt om sig selv og hinanden - med et humoristisk twist. Sjove sandheder kommer på bordet med spørgsmål som: “Hvem tager en paraply med på dage, hvor der kun er 10% chance for regn?” eller “Hvem har haft den pinligste første gang”.

Festspillet kan spilles igen og igen, for svarene (og de tilhørende historier) afhænger af, hvem du spiller med og hvor godt I kender hinanden. Vær ikke for nærtagende - og lad dit indre konkurrencegen blomstre! Festspillet er nemlig af konkurrerende karakter: Målet er at få så mange sorte spørgsmålskort som muligt. Hver spiller får et farvet nummereret kort - og får også et sæt med tilsvarende numre til de resterende spillere.

Twister (med et twist)

Klokken er ved at være mange og I har fået en del indenbords. Det er blevet tid til at udfordre balancen og komme hinanden ved på sjov og fysisk vis med et spil Twister! Reglerne er simple: Spillemåtten har sine fire farver (blå, gul, grøn og rød), som I skal placere hænder og fødder på, alt efter hvad drejehjulet viser. Den farvede Twister-måtte vækker måske minder fra din barndom, men det gode gammeldags festspil kan sagtens spices op til voksne!

 

Drunk twister: Spillereglerne forbliver de samme, men hver gang en spiller glider (uden at falde), skal han/hun tage et shot. Spillet fortsætter indtil alle er faldet, eller indtil I simpelthen er blevet for fulde til at kunne holde balancen.

 

Strip twister: Hvis I er MEGET friske, kan i overveje at gå hele vejen med et spil Strip Twister. Hver gang pilen rammer rød, skal alle spillere smide et stykke tøj. Uden at falde, vel og mærke. Hvis en spiller falder, mens han/hun forsøger at få sokkerne af med munden, må endnu et tøjstykke ryge. Den, som ender på pladen med mest tøj på, har vundet.