CSR

 

 

Vores bæredygtige valg

 

Flere og flere mennesker bliver opmærksomme på Coporate Social Responsibility - CSR, som er groft oversat er ens virksomheds arbejde med sociale ansvar og miljømæssige hensyn. Det er samfundsmæssige og miljøhensyn, der kan indarbejdes og implementeres i virksomhedens handlinger både i sin egen drift, men også i de ting, der sendes ud til dig, som forbruger. CSR og bæredygtighed giver altså værdi til miljøet, fordi vi gør tiltag for at blive mere miljøvenlige! Men vi kan ikke gøre det alene - vi vil gerne have dig med!

 

 

Re-Zip.dk
Vi samarbejder med Re-Zip.dk, som er med til at gøre vores forsendelser af spil til jer mere bæredygtige! Når du vælger Re-Zip.dk emballagen kommer der et tillæg på 35 kr., hvor vi tilbyder dig en voucher på 50 kr. for at vælge bæredygtig emballage. Emballagen er nemlig ikke engangs, men kan bruge helt op til 30 gange. Det giver en cirkulær emballage, der bruges i de poser, om vi sender dine i!

 

Med Re-Zip kan du returnere emballagen, du modtager fra os med dine spil i, i de 7.000 røde postkasser placeret over hele landet! At bruge emballagen på den måde, giver en kæmpe værdi for miljøet. Re-Zip.dk minimerer derfor mængden af affald, der risikerer at ende i naturen og Co2 udledningen reduceres også. Voucheren sendes til jer, der tilvælger emballagen og vi minimerer sammen affald.

 

Når du har modtaget dine spil, folder du emballagen, så den fylder minimalt. Når du folder emballagen, skal du huske at lade postsedlen stikke ud, så det fremgår, at modtageren betaler portoen - aflever den let og bekvemt i en af de røde postkasser nær dig.

 

Se videoen lige her, som forklarer konceptet.

 

 

Jakodan

Vi benytter Jakodan, som blandt andet leverer biofyld til vores pakker. Biofyldet er dansk produceret kassefyld fremstillet af majs, der er biologisk nedbrydeligt. Kassefyldet Farmfill er til at beskytte dine spil under forsendelse og er den nyeste innovation inden for emballage uden kemikalier i brug til produktionen eller når du modtager det i pakken. Biofyldet bliver nemlig til skum ved hjælp af vanddamp, så der på den måde minimeres spild og produktionen af affald mindskes. Du kan altså smide biofyldet ud i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller på kompostbunken, da det er et økologisk naturprodukt, som opløses i kontakt med fugt og vand. Du kan også selv teste produktets opløsningsevne ved at tage en doodle - altså en af dimserne fra kassefyldet og lægge i et glas vand! Så kan du hurtigt se hvor letopløselig vors biofyld er!

 

Her får vi også vores forsendelseskasser, som er fremstillet af genbrugstræ - som er papir, der indsamles i genbrugscontainere og genanvendes. Papkasserne har certificeringen FSC-mix, så genbrugspapiret i kasserne er mixet med nye træfibre, så kassen ikke bliver blød.

 

Vi sender også spil af sted i poser lavet af genbrugsplast af typen LDPE plast, som omdannes til kuldoxid og vand, når du smider posen i skraldespanden og den bliver forbrændt på forbrændingsanlægget. Posen indeholder ingen tungmetaller eller lignende naturskadelige stoffer. Posen har i sin produktion en folie til overs, som indsamles og genbruges til plast påny - og for at posen ikke får mange forskellige farver fra sin produktion, har fabrikanten tilsat lidt sort, så posen er pæn og uigennemsigtig.

 

 

Rajapack

Fra Rajapack køber vi den nye miljøvenlige tape, som er miljøvenlig, let og holdbar - og ligeså effektiv som en standard pakketape. Fordi airtapen er så let, så indeholder den 90 m bånd i stedet for en almindelig rolle med PP-bånd som er på 66 m, så vi får altså 35 % mere tape og 30 % mindre plastaffald! Så vi hjælper med at beskytte miljøet, mens vi lukker papkasser og anden emballage med denne miljøvenlige tape.

 

 

På den måde gør vi overvejelser om hvilke produkter, vi sender afsted til dig som modtager - og hvordan vi kan gøre vores for at passe på miljøet. Virksomheden vil fortsat i sin udvikling gøre bæredygtige og ansvarlige overvejelser - og gerne i samarbejde og med hjælp fra dig.

Tak.