Humorkassen.dk sørger for levering med GLS eller DAO til dig indenfor 1-2 hverdage* efter din bestilling.

 • Dette er gældende, når de produkter, du bestiller, er på lager. Når din ordre forlader vores lager, overgår ansvaret for leveringstid og  stand til fragtfirmaet, du har valgt for levering.
Alle ordrer der bliver placeret inden kl. 13.00 vil som regel blive sendt samme dag*.
 • Pakker kan desværre ikke omdirigeres efter afsendelse fra Humorkassen. Der er ikke mulighed for afhentning hos Humorkassen.
For yderligere spørgsmål til levering, læs med i FAQ i højre side.

Vi sender i øjeblikket ikke til Grønland og Færøerne. Vi beklager!

*Helligdage og de største handelsdage som Black Friday kan give ekstra leveringstid. Ligeledes kan der være travlt efter weekender, men vi sørger selvfølgelig for at afsende alle ordrer hurtigst muligt. Opstår der krisetider som ved Coronavirus, kan der også være risiko for yderligere dages leveringstid. Vi beklager.

Sådan handler du hos Humorkassen

1. Find det eller de produkter, du ønsker og tilføj dem til din kurv. Du kan ikke afhente eller købe ordrer på vores adresser, desværre.

2. Se dine ønskede produkter i din kurv. Klik dig herind og se om alt stemmer:

  • Har du det rette antal?
  • Er der et bestemt sprog, du ønsker brætspil på – og har du valgt korrekt?
  • Har du valgt det rette produkt?
  • Har du en rabatkuponkode, så endelig tast den ind nu. Ellers kan du også gøre det igen i punkt 4.

3. I din kurv skal du vælge den levering, du ønsker og se kurvens totale beløb. Klik “godkend ordre” i bunden af siden og en ny side kommer frem, så du kan afslutte din ordre.

4. For at afslutte din ordre, skal du indtaste dine faktureringsoplysninger.
  • Det er dit navn og efternavn – og eventuelt oplysninger, hvis du har et firma eller er ansat ved en offentlig institution.
  • Husk at indtaste dit mobilnummer og e-mailadresse. Der er vigtigt, så vi kan sende dig relevant information om din ordres rejse på sin vej fra os til dig.

5. Godkend din ordre og et betalingsvindue kommer frem. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, gennemføres dit køb. Nu kommer en ny side frem, hvor du kan se en bekræftelse på din ordre.

6. Giv os gerne din feedback.

Den mulighed kommer frem og vi vil være taknemlige for at du udfylder, så vi hele tiden kan forbedre os og vores hjemmeside.

7. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

 

Har du tastet forkert e-mail, så vil du ikke modtage den, derfor

 • Kig eventuelt i din spam-mappe,
 • Kontakt os gerne, hvis du ikke kan finde e-mailen og vi gensender manuelt,

Fejl i email-adressen kan betyde

 • At Humorkassen ikke kan sende oplysninger for levering til dig pr. mail,
 • At du ikke når at afhente din ordre før den sendes retur til os, hvis du ikke har skrevet telefonnummer på din pakke og forkert e-mail,

 

Vi oplever ofte, at der er fejl i e-mailadresser, så hvis vi ikke opdager fejlen, kan vi ikke gensende information til dig. Du kan kontakt os på info@humorkassen.dk.

Du kan desuden finde yderligere på vores FAQ-side om levering og returnering samt i vores handelsbetingelser.

Send din ordre retur

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse med kontakt til os, hvor du kan købe en returlabel med vores oplysninger i. Dette er vores sikkerhed til dig at bruge vores returlabel, da du får track&trace til din forsendelse til os.

For at sende din ordre retur skal du gøre følgende:

1. Tage kontakt til os, hvor du blot skal give os dit ordrenummer og besked om hvad du ønsker at returnere. Ud fra dit ordrenummer har vi dine oplysninger.

Du kan også vælge at:

a. Købe en returlabel i vores returportal. Heri er vores adresse og oplysninger indtastet, så du kun skal notere dine oplysninger. Ellers køb den hos dit foretrukne fragtselskab.

b. Print og udfyld Humorkassens returseddel for din returforsendelse.

c. Herefter taper du returlablen på æsken til returforsendelsen og afleverer pakken til et indleveringssted. Husk endelig at få kvitteringen for din indlevering.

d. Husk at der ikke må være tape på QR-koderne, som GLS anvender til at scanne pakker. Pakken vil da sendes Humorkassens lager.

2. Ønsker du ikke at gøre brug af vores returlabel, skal du da sende din returnering til:

Telepas ApS
Att: Humorkassen
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg

Vores returlabel giver dig track&trace for din sikkerhed, hvis pakken bliver væk i fragtmændendes varetægt.

Generelt for returforsendelser

Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til modtagelse.

En ordre som ikke afhentes af dig ved pakkeshop eller lignende, omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret og anses derfor ikke som et fortrudt køb.

Fortyder du købet efter du ikke har været afhentet pakken og vi har fået den retur af fragtmand, forbeholder vi os retten til at fratrække beløbet for returfragt i det samlede beløb, som du tilbagebetales. Jævnfør ligeledes ved Dansk Erhverv.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Sådan returnerer du en ordre til Humorkassen

1. Gerne tag kontakt til os på info@humorkassen.dk med dit ordrenummer og navn, så hjælper vi dig. Du kan desuden også følge nedenstående punkter for din returnering.

Ellers kan du gøre følgende:

1. Købe en returlabel og indtaste dine oplysninger. Vores er allerede noteret.

2. Printe og udfylde Humorkassens returseddel, som du lægger med i din returforsendelse.

3. Sæt returlablen på din forsendelse. Nu er den klar til at blive afleveret hos et indleveringssted.

3.a Husk at få en kvittering for din indlevering. Den kan være nødvendig at bruge, hvis der opstår problemer med levering eller pakken bliver væk under transport.

4. Har du ikke en returlabel, så gå ind på GLS Send Pakke Portal og køb en returlabel. Det gør du ved at indtaste dine og vores oplysninger på din returpakke. Her betaler du online, får en QR-kode, som GLS PakkeShop scanner og generer en label til dig.

5. Når vi modtager din returordre, vil vi:

 • Kontrollere, at emballagen er ubrudt. En intakt vare betyder at du vil få varens købsbeløb refunderet til samme betalingskort, som du har brugt til dit køb.
 • Er emballagen brudt i sådan en grad, at varen anses for åbnet, vil du i følge vores handelsbetingelser kun få en del af købsbeløbet retur.

6. Vil du returnere et beer pong bord, så kontakt os først på info@humorkassen.dk og vedhæft gerne billeder af returneringen, hvor vi kan se at bordets emballage ikke er åbnet. Vi vi herefter finde en løsning, der er fordelagtig for begge parter.

Husk på, at du:
 • Afholder de direkte udgiver i forbindelse med forsendelse af din ordre,
 • Bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til modtagelse.

Ønsker du ikke at gøre brug af vores returlabel, så husk stadig Humorkassens returseddel og send pakken til:

Telepas ApS
Att: Humorkassen
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. For at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Returnering af beer pong bord

Ønsker du returnering af et beer pong bord, skal du først tage kontakt til os via info@humorkassen.dk og vedhæfte billeder af returneringen – om papkassen til bordet har været åbnet og i så fald også billeder af indholdet. Hermed vil vi sammen finde ud af en løsning, der er fordelagtig for begge parter.

Gensendelse af ordrer

Når du ikke at afhente din pakke inden 14 hverdage hos din valgte pakkeshop eller leveringssted, vil pakken blive returneret til Humorkassens lager. Her betaler vi for den ekstra afsendelse og returfragt.

For at få gensendt en pakke

Ønsker du at få gensendt pakken, vil du derfor blive opkrævet for ekstra forsendelse, som er lig din forrige fragtpris, og håndteringsgebyr på 39 kr. Kontakt os på info@humrkassen.dk for aftale herom.

En ordre som ikke afhentes ved pakkeshops omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret.

 

Læs mere i vores handelsbetingelser.

Returnering af beer pong kopper

Af hygiejniske årsager, tager vi ikke imod returneringer af beer pong kopper, da vi ikke kan vurdere om de har været i brug eller ej.

Du kan være sikker på, at kopper, som afsendes fra os, ikke har været i brug før afsendelse. Vi er stolte sponsor af Danish Series Of Beer Pong og er leverandør til festivaller og diskoteker, hvor vi har stort fokus på hygiejnen er i orden.

Returnering af beer pong bord

Ønsker du returnering af et beer pong bord, skal du først tage kontakt til os via info@humorkassen.dk.

For at gøre processen hurtigere, må du gerne vedhæfte billeder af din ønskede returnering af beer pong bordet. Vi vil gerne se om papkassen til bordet har været åbnet. Er det tilfældet, ønsker vi også billeder af indholdet i papkassen.

På den måde kan vi bedst muligt finde en løsning sammen, der er fordelagtig for begge parter.

Fortryder du din ordre, når du har modtaget den

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Er der en værdiforringelse på produktet, når du har returneret det til os, hæfter du for dette og det fratrækkes fra købsbeløbet.

Modtagelse af returpakken

Når vi modtager din returpakke, sender vi dig en emailbekræftelse, hvori vi også informerer dig om at tilbagebetalingen påbegyndes.

Selve tilbagebetalingen

Vi gennemfører din tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i anden form for tilbagebetaling.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Husk at bruge Humorkassens returseddel og gerne vores returlabel til din forsendelse, da det gør processen for returnering hurtigere.

Alle julegaver kan returneres indtil 15. februar følgende år efter gaven er købt. Er det en julegave købt i 2020, vil returneringen altså senest skulle foretages 15. februar 2021 og så fremdeles.

Gavemodtager skal tage kontakt til os, så vi kan tage personlig hånd om muligheder for ombytning eller returnering.

For at gavemodtager kan returnere eller ombytte sin gave, så oplys da gavemodtager om:

 • Ordrenummeret
 • Køberens navn.

På den måde kan vi verificere ordren og sammen med ordremodtager aftaler nærmere for ombytning eller returnering.

Gavemodtager vil da ved modtagelse af produkt(er) hos vores lager, få tilsendt et personligt gavekort i form af en rabatkuponkode på ordrens beløb via email, som kan benyttes i vores webshop. Her vil gavemodtager frit kunne vælge i blandt vores produkter og indtaste rabatkuponkode i kurven.

Ønsker du at bytte eller returnere produkter, skal produkterne derfor returneres i samme stand, som da de blev modtaget. Læs yderligere i vores handelsbetingelser om varens stand.

Spørgsmål til afsendte ordrer

Hvad betyder en 'delvist afsendt ordre'?

Afsendelse af ordrer

Når vi afsender pakker, betyder det som hovedregel, at din pakke leveres i én samlet pakke.

Delvist afsendte ordrer

Laves en delvist afsendt ordre, kan det være fordi enkelte spil i din ordre ikke er på lager ved bestilling. Det kan eksempelvis være en forudbestilling sammen med andre spil. Det indebærer en længere total leveringstid for hele din ordre.

Vi sørger selvfølgelig for at aftale med dig, om du ønsker din ordre delt op. Det gør, at du kan modtage de spil, der er på lager, så hurtigt som muligt. Ønsker du ikke dette og vil vente med at få alt leveret samtidig, er det selvfølgelig også muligt!

Betingelser ved delvist afsendte ordrer

Ønsker du en delvist afsendt ordre, hæves beløbet for den samlede ordre ved afsendelse af første del af ordren. Det sikrer dig, at vi ikke hæver beløbet over to omgange. Vi kontakter dig selvfølgelig såfremt dette er tilfældet, og sender dig ligeledes leveringsbekræftelse på e-mail, når vi afsender din ordre – eller dele af din ordre.

Kan jeg afhente min ordre hos jer?

Det er desværre ikke muligt at afhente ordre på vores adresser i øjeblikket. Både vores webshop lager og administration har adresse i Aalborg, men på to lokationer. Det er derfor ikke muligt at afhente på vores administrationsadresse, da vi ikke har lager her.

Men vi arbejder på at gøre det muligt at afhente ordrer hos vores webshop lager.

Kan I omdirigere min pakke?

Som udgangspunkt er det desværre ikke muligt for os at omdirigere din pakke. Er pakken ikke afsendt, så skriv til os og vi vil gøre hvad vi kan for at omdirigere den.

Dog kan du omdirigere pakken gratis, hvis GLS ikke kan levere din pakke til dig personligt eller til en PakkeShop i din nærhed. Læs mere her.

Kan jeg afhente min ordre efter 20 dage i pakkeshop eller få den gensendt?

Når du ikke at afhente din pakke inden 14 hverdage hos din valgte pakkeshop eller leveringssted, vil pakken blive returneret til Humorkassens lageradresse. Her betaler vi for den ekstra afsendelse og returfragt.

Ønsker du at få gensendt pakken, vil du derfor blive opkrævet for ekstra forsendelse, som er lig din forrige fragtpris, og håndteringsgebyr på 39 kr. oveni.

En ordre som ikke afhentes, omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret og anses derfor ikke som et fortrudt køb. Fortyder du købet efter vi har fået pakken retur og den ikke har været afhentet, forbeholder vi os retten til at fratrække beløbet for returfragt i det samlede beløb, som du tilbagebetales. Jævnfør ligeledes ved Dansk Erhverv.

Læs mere i vores handelsbetingelser eller i vores FAQ.

 

Skulle der være sket en fejl, har du
spørgsmål om din ordre eller fortryder du
dit køb, mens du venter på din ordrer, kan
du skrive til os på info@humorkassen.dk
og notere dit ordrernummer i din e-mail
til os. Så gør vi alt i vores magt for at
besvare din e-mail hurtigst muligt.

 

Opdateret 26/05-2021

Velkommen til vores hjemmeside! Vi har gemt en skattejagt på siden. Måske du finder skatten?