Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Juridisk navn: Humorkassen
Organisationsform:
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: 
39254492
Adresse: 
Gørtlervej 1C, 9000 Aalborg
E-mailadresse:
Info@Humorkassen.dk
Telefonnummer:
93 10 09 90 
 


Betaling

Humorkassen.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa, Mastercard og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Derudover kan der betales ved bankoverførsel. 

Humorkassen.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med vores betalings modul.

 

Ved bankoverførsel:
Hvis du vælger at betale med bankoverførsel, skal følgende informationer bruges:

Registrerings nummer:
7446
Konto nummer:
0001424058
Bank:
Nordjyskebank

Venligst notér ordrenummer i kommentarfeltet.

 Levering

Humorkassen.dk sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) til modtager 1-2 dage efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Humorkassen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Humorkassen.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.


Alle ordrer der bliver lagt inden 14.00 vil som regel blive sendt samme dag fra os. Det kan hænde at vi også sender varer samme dag, hvis det er bestilt efter førnævnte tidspunkter, men det kan vi desværre ikke garantere.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Humorkassen.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.


 

 

Afhentning af spil på adressen

Du kan også afhente din bestiling på firmaadressen i Aalborg, hvorved du sparer din fragt. Du må gerne skrive e-mail til os med ønske om tidspunkt for afhentning af din ordrer - ellers kontakter vi dig ved lejlighed på e-mail. Humorkassens kontor er nederst i bygningen med to garageporte ud til Bødkervej eller i gården efter den blå container. Her er ved begge døre, opsat ringklokke, som I kan ringe på og vi kan komme ud til jer. Der er, som udgangspunkt, ikke mulighed for at kigge vores lager igennem for tilkøb, som i en almindelig butik, da adressen fungerer som vores kontor og lager til vores webshop. 

 

Afhentningen vil være i begrænset tidsrum, når vi er på adressen, som vil være fra kl. 10 i hverdage.

 

 

Forudbestilling af spil

Ofte åbner vi op på forudbestilling af spil, når der er stor interesse og efterspørgsel. Det betyder at spillet midlertidigt er udsolgt, men at vi hos Humorkassen afventer en ny leverance fra vores leverandører og åbner op for en venteliste, så du er sikret at få et eksemplar. Du kan derfor forvente at modtage spillet, du forudbestiller. For at blive informeret om ventetiden, følg da med på vores Facebook og Instagram-profiler, hvor vi ved store forudbestillinger vil informere om nyheder på enten forsinkelser eller ankomster. Ved forudbestilling, bemærk venligst teksten i spillets beskrivelse, som informerer, at spillet forudbestilles og at vi ikke trækker penge før spillet er klar til afsendelse og så vidt muligt en forventet leveringsdato. Så snart vi modtager leverancen af forudbestillingen, står vi klar og pakker spillet/spillene og får afsendt hurtigst muligt, hvor du vil modtage en e-mail fra os om at din pakke er på vej. Når ordrene er afleveret til den angivede leveringsafsender (Post Nord eller andet) og de får scannet din pakke, vil du modtage en e-mail om at din pakke er på vej med posten. 

 

Skulle der være sket en fejl, har du spørgsmål om din ordre eller fortryder du dit køb, mens du venter på din ordrer, kan du skrive til os på info@humorkassen.dk og notere dit ordrernummer i din e-mail til os. Så gør vi alt i vores magt for at besvare din e-mail hurtigst muligt. 

 

I tilfælde af at du ikke informerer os om, at du ikke ønsker der forudbestilte spil alligevel og vi har sendt din ordre, forbeholder vi os retten til at refundere spillets værdi, hvor køber betaler for returfragten.

 

 

Gavekort

Ved køb af gavekort til Humorkassen vælger du selv i din bestilling hvem modtageren er. Sender du det til dig selv, kan du selvfølgelig selv overdrage gavekortet til modtageren senere. Gavekortet fås kun digitalt. Under bestilling kan du skrive en personlig hilsen til modtageren. Gavekortet kan ikke indløses til kontanter og har som udgangspunkt varighed på et år. Ønsker du at forlænge gavekortet, kontakt os da på info@humorkassen.dk. Bruger du ikke hele beløbet på en gang, kan koden anvendes indtil beløber er opbrugt. Du kan selvfølgelig også supplere dit gavekort til køb for over gavekortets værdi. Koden til gavekortet er unikt og skal holdes privat.

 

Fortrydelsesret

Der er 100 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som ved modtagelse. Det vil sige, at hvis varen er brugt, forfalder fortrydelsesretten. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. 
 
Du skal inden 100 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@humorkassen.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 100 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til modtagelse. Du er også velkommen forinden du sender din pakke retur, at kontakte os på email info@humorkassen.dk for at optimere processen. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord se varen på samme måde, som hvis du var i en fysisk butik i din søgen efter brætspil, men du må ikke tage den i egentlig brug ved at åbne for emballagen og tage spillet i brug.
 
Hvis spillet er afprøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i anden form for tilbagebetaling.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Humorkassen
Gørtlervej 1C
9000 Aalborg
Email: info@humorkassen.dk 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

(NB: Vi hedder ikke Humørkassen)

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få manglende dele (hvis muligt fra vores leverandør) pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved dit spil, kontakt venligst os på info@humorkassen.dk.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:
Humorkassen
Gørtlervej 1C 
9000 Aalborg
Email: info@humorkassen.dk 
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vedhæft gerne billeder om muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

(NB: Vi hedder ikke Humørkassen)

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Disse oplysninger vil også blive gemt, hvis du opretter dig om medlem af Humorkassens Univers, der er vores loyalitetsrabat til dig, der investerer i brætspil og kan nyde godt at at opspare procenter til rabat.
 
Personoplysningerne registreres hos Humorkassen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
 
Som registreret hos Humorkassen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@humorkassen.dk.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@humorkassen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 14/02/2019