Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Juridisk navn: Humorkassen
Organisationsform:
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: 
39254492
Adresse: 
Gørtlervej 1C, 9000 Aalborg
E-mailadresse:
Info@Humorkassen.dk
Telefonnummer:
93 10 09 90 


Betaling

 

Humorkassen.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa, Mastercard og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Derudover kan der betales ved bankoverførsel. 

Humorkassen.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med vores betalings modul.

 

Ved bankoverførsel:
Hvis du vælger at betale med bankoverførsel, skal følgende informationer bruges:

Registrerings nummer:
7446
Konto nummer:
0001424058
Bank:
Nordjyskebank

Venligs noter ordre nummer i kommentarfeltet.Levering

Humorkassen.dk sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) til modtager 1-2 dage efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at Post Nord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Nord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Nords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Humorkassen.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Humorkassen.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.


Alle ordrer der bliver lagt inden 14.00 vil som regel blive sendt samme dag fra os. Det kan hænde at vi også sender varer samme dag, hvis det er bestilt efter førnævnte tidspunkter, men det kan vi desværre ikke garantere.
Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Humorkassen.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

 

Afhentning af spil på adressen

Du kan også afhente din bestiling på firmaadressen i Aalborg, hvorved du sparer din fragt. Du må gerne skrive e-mail til os med ønske om tidspunkt for afhentning af din ordrer - ellers kontakter vi dig ved lejlighed på e-mail. Humorkassens kontor er nederst i bygningen med to garageporte ud til Bødkervej. Afhentningen vil være i begrænset tidsrum, når vi er på adressen, som vil være fra kl. 14.

 

 

Forudbestilling af spil

Ofte åbner vi op på forudbestilling af spil, når der er stor interesse for spil. Det betyder at spillet midlertidigt er udsolgt, men at vi hos Humorkassen afventer en ny leverance fra vores leverandører. Du kan derfor forvente at modtage spillet, du forudbestiller. Så snart vi modtager leverancen, står vi klar og pakker spillene og får afsendt hurtigst muligt. Når spillene er afleveret til den angivede leveringsafsender (Post Nord eller andet) og de får scannet din pakke, vil du modtage en e-mail om at din pakke er på vej med posten. Vi hos Humorkassen trækker selvfølgelig ingen penge under afventning af leverancen. Først efter afsendelse, trækker vi penge for din ordrer. 

Fortryder du dit køb, mens du venter på din ordrer, kan du skrive til os på info@humorkassen.dk og notere dit ordrernummer i din annullering af din bestilling.

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som ved modtagelse. Det vil sige, at hvis varen er brugt, forfalder fortrydelsesretten. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. 
 
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@humorkassen.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord se varen på samme måde, som hvis du var i en fysisk butik i din søgen efter brætspil, men du må ikke tage den i egentlig brug ved at åbne for emballagen og tage spillet i brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i anden form for tilbagebetaling.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Humorkassen
Gørtlervej 1C
9000 Aalborg
Email: info@humorkassen.dk 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Humorkassen
Gørtlervej 1C 
9000 Aalborg
Email: info@humorkassen.dk 
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vedhæft gerne billeder om muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Disse oplysninger vil også blive gemt, hvis du opretter dig om medlem af Humorkassens Univers, der er vores loyalitetsrabat til dig, der investerer i brætspil og kan nyde godt at at opspare procenter til rabat.
 
Personoplysningerne registreres hos Humorkassen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
 
Som registreret hos Humorkassen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@humorkassen.dk.
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@humorkassen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 13/12/2018