Humorkassens Univers!

 

 

 

Humorkassens Univers er til dig, der godt kan lide at investere i brætspil - og gerne i store mængder eller tit! Eller begge dele! Også hvis du kun køber et spil hver andet år.

 

Ved at oprette dig som bruger i højre side eller når du kommer til betalingssiden (sæt kryds i “opret login, så jeg nemt kan handle igen”), vil du blive oprettet og få loyalitetsrabatten. Så det kan svare sig for dig at købe brætspil - både tit og for fornuftige summer.

 

På din brugerkonto på hjemmesiden får du automatisk rabatterne på dit samlede køb, så du igennem dit køb over tid som Humorkassens Univers-medlem, optjener rabat - og bliver ved med at få den på dine køb!

 

 

Med Humorkassens Univers får du rabat for dine køb, så du ved køb på:

1.000 - 2.500 kr. optjener 5 % rabat,

2.501 - 5.000 kr. optjener 7 % rabat,

5.001 kr. - uendeligt beløb optjener du 10 % rabat,

som bliver liggende på din brugerkonto hos Humorkassen for hvert køb!

 

Så køber du et spil med et par måneders mellemrum, vil rabatten ligge på din bruger hos Humorkassen og tillægges dit næste køb.

 

Når du først har købt spil for 1.000 - 2.500 kr., vil du altså fra dine køb fremadrettet fast få en loyalitetsrabat på 5 % - og køber du for mere, vil din loyalitetsrabat også stige. Rabatten gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer.

 

Vores loyalitetsrabat er vores belønning til dig, der vælger at bruge Humorkassen til dit online brætspils indkøb - vi vil nemlig gerne have dig som tilbagevendende spiller! Vi ønsker at prioritere dine behov og ønsker, så vi får indkøbt de helt rigtige spil og høre hvad du som gæst ønsker dig af os.