Humorkassen har fødselsdag i januar!

Humorkassen logo brætspil selskabslege rusugen fredagsbar nyhedsbrev januar

For os er januar en helt særlig måned.

Det er både en måned, hvor et nyt år med nye målsætninger starter, men også vores fødselsdagsmåned. Den 17. januar 2018 er nemlig dagen, hvor vi har opstartet Humorkassen!

Derfor har vi stablet denne januar-fødselsdagskonkurrence på benene. Du kan
fra den 12. til 19. januar 2020 deltage i vores konkurrence og vinde et gavekort på 250 kr. Måske du mangler spil til vinterferien eller bare til hygge og nærvær.

Det, du skal gøre, er at deltage i konkurrencen på vores Facebook eller Instagram-profil. Du kan også udfylde formularen her under, hvor du automatisk tilmelder dig vores nyhedsbrev med nærvær og hygge. Her vil vi også løbende lave separate konkurrencer og tilbud.

Deltag i vores univers af ren hygge <3

Humorkassen logo brætspil selskabslege rusugen fredagsbar nyhedsbrev januar

Fødselsdagsliste

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev.

Når du kommer på vores e-mail liste, vil vi holde dig opdateret med nyheder. Det er både nyheder om spil, der er kommet på lager, men også hvis vi har en historie at fortælle. Vi synes nemlig en e-mail skal minde om at få et brev, så vi gør alt for at give dig værdi i din e-mail indbakke, når vi stikker ind.

Vi håber at underholde dig i de e-mails, du modtager fra os. Derfor kan du forvente at de er korte, men fulde af information. Vi tror nemlig på, at en email kan være starten på at skabe minder. Nemlig hvis du finder et spændende spil hos os, du får til at stå på din helt egen spilhylde.

Tak fordi du vil tilmelde dig i vores januar-fødselsdagskonkurrence og til vores nyhedsbrev.

Kærligst velkommen i vores univers af hygge og underholdning.

Du kan læse mere om teamet bag Humorkassen eller læse om vores levering og returnering.