LOOPIN LOUIE

Tilbage til listen over spilleeksperter

 

LOOPIN LOUIE

Loopin Louie er det gakkede spil, hvor du skal undgå at den skøre stuntpilot rammer dine høns i sine tossede stuntnumre i luften - for lige pludselig laver han et vildt loop eller et styrtdyk!

 

  • Til 2-4 spillere

  • 4 år +

  • 15 minutters spilletid

 

Stuntpiloten Louie er ude at flyve og øve sig på sine gakkede tricks - og det er ved at gå ud over dine høns! Vær derfor hurtig på aftrækkeren, så du beskytter dine høns og han gynger videre mod næste hønseflok.

 

Trykker du for hårdt, når du skal redde dine høns, kan du blive straffet ved at en af dine høns alligevel falderned fra sin rampe - eller at Louie tager endnu et loop og lander hos dig en gang til!

 

Loopin Louie har nemlig en batteri-drevet motor i sig, som gør at han kan blive ved i en evighed - og give jer mere end de 15 minutters spilletid!

 

 

Spilleksperterne siger...

Rikke er bedre kendt som fru.foensskov og har testet Loopin Louie med sin familie, som allede kender til spillet - bare på en lidt anden måde end hendes børn kommer til, foreløbigt ;) 

 

 

Rikke siger om spillet:

"HumorKassen.dk har været med til at skabe rammerne om en masse hyggelige timer, herhjemme både alene tid med vores store datter, timer som familie og også fantastiske og uundværlige timer med bedsteforældre, tanter og onkler. Vi er bestemt gengangere hos webshoppen da prisen er helt i bund og leveringen er hurtig :-)" Rikke Fønsskov Andersen ejer af www.mamawise.dk

 

Rigtig god fornøjelse med spillet!