MORE OR LESS 2

Tilbage til listen over spilleeksperter

 

MORE OR LESS 2

Kom tættest på det korrekte svar gennem taktiske opgaver og spørgsmål - som du med garanti ikke kender det præcise svar på!

 

  • Til 2-4 spillere

  • 15 år +

  • 15-45 minutters spilletid

 

More or less 2 er storebroren til spillet More or less, men har fået tilført mere taktik, så I nu kan drille hinanden, mens I gør brug af jeres paratviden og af jeres sunde fornuft.

 

I behøver nemlig ikke have en stor portion paratviden for at vinde over alle de andre! Uanset om du føler dig på sikker grund eller ej, når du får et spørgsmål, så kan du sagtens vælge at bluffe og forsøge at narre de andre til at tro, at du faktisk har helt styr på svaret!

 

Spillet indeholder hele 720 spørgsmål, som sikrer at du får en masse ny og besynderlig viden, som du i andre sammenhænge kan imponere andre med.

 

Quizzen, hvor viden er vigtig - men taktikken er lige så afgørende!

 

 

 

Spilleeksperterne siger...

Sandra eller bedre kendt som Sandra_glahder på Instagram har testet More or less 2 af, hvor flere søde kommentarer går på om spillet er godt - og om det er til børn eller voksne. 

 

(Billedet er fra Instagram)

 

Sandra skriver ved det flotte billede:

"Jeg modtog her den anden dag det her spil fra @humorkassen og det glæder vi os meget til og prøve - få leveret sjove- , viden- og børnespil lige til døren 🎲"

 

 

 

Rigtig god fornøjelse med spillet!