Velkommen til Humorkassen

Hvem er humorkassen? teamet i Humorkassen bag om brætspil beerpong selskabslege selskabsspil børnespil

Her kan du læse om os, vores mission og vision samt hvordan du handler hos Humorkassen

Om os i Humorkassen

Om Humorkassen
Cecilie L. Jensen

Studiemedhjælper

Cecilie har været med fra Humorkassens opstart, hvor hun har læst korrektur på Michelles beskrivelser. Hun holder Benjamin i ørerne og tager sig af ad hoc opgaver, der dækker flere opgaver. Hun er til daglig studerende, men er en flittig hjælper hos Humorkassen.dk, så du vil kunne finde hende på email og i vores chat.

Benjamin
Benjamin R. Petersen

Stifter og ejer

Stifteren af virksomheden hedder Benjamin og er et stort legebarn. Han har både erfaring med at arbejde og at spille brætspil. Med Humorkassen som virksomhed kombineres de to yndlingsbeskæftigelser! Benjamin er uddannet Financial Controller fra University College Nordjylland anno 2016, som gør at han både er ferm med tal i budgetter, men også i brætspil.

michelle-lille
Michelle K. Jensen

Medhjælper – Humorkassens værtinde

Michelle har været med siden Humorkassens begyndelse og har i januar 2020 afleveret sit bachelorprojekt med fokus på Humorkassen. Hun har skrevet spilbeskrivelser og blogindlæg for Humorkassen, men har nu ansvaret, når vi har begivenheder. Det kan både være, når vi er til messer eller hvis vi laver arrangementer.

Humorkassens mission og vision

Om vores ønsker

Humorkassens mission og ønske er at skabe mere hygge og mere lykke med brætspil og leg.

Derfor stræber vi efter, at du får en god oplevelse i din søgen på aktiviteter, der er med til at give dig fokus og nærvær i fællesskab med de personer, du har omkring dig. Det er vigtigt for os selv også. Humorkassen er til enhver lejlighed.

Du skal altså få en god oplevelse allerede, når du søger brætspil og produkter på vores hjemmeside til du modtager din ordre. Du kan forvente mere hygge og leg i hverdagen med at finde brætspil på vores webshop. Brætspillene ønsker vi er med til at styrke dine fællesskaber og give dig underholdning.

Bliver Humorkassen dit foretrukne univers af brætspil og underholdning, så er vi kommet i mål med vores vision hos Humorkassen. Brætspil er med til at give hygge og leg, som også hænder sammen med at skabe minder. Minder, du har med dig gennem hele livet. Brætspil er måske ikke den vigtige del af mindet, men det samler jer og giver nærvær. Vi i Humorkassen har selv minder med spil, vi har med os fra barnsben af, hvorfor vi synes spil skaber leg og hygge.

Kort og godt

Humorkassen blev stiftet den 17. januar 2018, hvor vi de næste to måneder arbejdede intenst på indkøb af spil, beskrivelse til og materialer til forsendelse.

Den 14. marts 2018 blev datoen for åbning af vores webshop, hvor første gæst kom købte spil den 18. marts 2018.

Den 8. november 2019 har vi fået ny hjemmeside til at tage endnu bedre imod dig.

Hvorfor vælge Humorkassen?

Om vores værdier

Du er måske vokset op med brætspil og har oplevet det fællesskab, det skaber, når familier eller venner sidder rundt om bordet – helt fordybet i et spil. Det er vi vokset op med. Derfor håber vi at du vil være med til at fortsætte med at bruge tid sammen med venner eller familie, hvor et spil ligger som centrum og samtalestarter.

Du vil opleve, at vores værdier er ærlighed, kvalitet og omtanke.
Det er tre værdier, vi synes brætspil og underholdning rummer.

Du kan være sikker på, at vi vægter ærlighed, da det for os er vigtigt, at du kan føle dig tryg i vores univers. Den ærlighed kan du se i vores udvalg af produkter. Vi indkøber kun varer af høj kvalitet og fra validerede leverandører. Det viser for os også omtanke, da vi ønsker at støtte de rette ophavsmænd, der skaber spil til glæde for mange aldre og lejligheder. Det samme er gældende, når der afsendes ordrer fra os. Her kan du modtage genbrugte kasser – det synes vi giver mening.

Humorkassen brætspil selskabslege tilbud selskabsspil familiespil de bedste spil

Vi har oprettet en loyalitetsklub til dig med vores Humorkassens Univers. Det passer til dig, der godt kan lide at investere i brætspil. Også hvis du kun køber et spil hver tredje år.

Hvordan gør I?

Om vores formål

Du skal modtage den bedste kvalitet med ærlighed og omtanke i et underholdende univers.

Du vil derfor opleve, at vores spillebeskrivelser kan skille sig ud fra andre. Vi skriver selv vores produktbeskrivelser, så du kan få et kendskab til det, der findes i vores webshop. På den måde, håber vi, at du kan finde dit nye yndlingsspil. Du kan derfor også komme i kontakt med os med vores chatfunktion, over telefon eller pr. e-mail.

Følger du med os på Instagram og Facebook-side viser vi også hvad, der findes af spil. Det gør vi blandt andet for at du kan tjekke op på spil, der bringer nostalgi med sig eller måske skaber nysgerrighed for at lære mere.

Vi står klar med en hjælpende hånd!

Vores værdier

For at skabe mere hygge og mere lykke,
vægter vi ærlighed, kvalitet og omtanke.

Vi er ærlige, fordi du skal være tryg i vores univers. Det er både i kvaliteten af spil, du får hjem, men også i den service, vi tilbyder dig.

For os er det at give omtanke. Vi ser dig ikke blot som en kunde – vi ser dig som vores gæst. Og gæster, dem tager man sig godt af.

Klodsmajor

Vil du modtage nyheder og minder i din indbakke?
Så kom med på vores nyhedsbrev. Her skriver vi
små fortællinger om vores minder med spil.

Måske du også har nogle, du vil dele med os?

Kort FAQ til dit køb hos os

Sådan handler du hos Humorkassen

1. Find det eller de produkter, du ønsker og tilføj dem til din kurv.

2. Se dine ønskede produkter i din kurv. Klik dig herind og se om alt stemmer:

    • Har du det rette antal?
    • Er der et bestemt sprog, du ønsker brætspil på – og har du valgt korrekt?
    • Har du valgt det rette produkt?
    • Har du en rabatkuponkode, så endelig tast den ind nu. Ellers kan du også gøre det igen i punkt 4.

3. I din kurv skal du vælge den levering, du ønsker og se kurvens totale beløb. Klik “godkend ordre” i bunden af siden og en ny side kommer frem, så du kan afslutte din ordre.

4. For at afslutte din ordre, skal du indtaste dine faktureringsoplysninger.

    • Det er dit navn og efternavn – og eventuelt oplysninger, hvis du har et firma eller er ansat ved en offentlig institution.
    • Husk at indtaste dit mobilnummer og e-mailadresse. Der er vigtigt, så vi kan sende dig relevant information om din ordres rejse på sin vej fra os til dig.

5. Godkend din ordre og et betalingsvindue kommer frem. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, gennemføres dit køb. Nu kommer en ny side frem, hvor du kan se en bekræftelse på din ordre.

6. Giv os feedback. Den mulighed kommer frem og vi vil være taknemlige for at du udfylder, så vi hele tiden kan forbedre os og vores hjemmeside.

7. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

  • Har du tastet forkert e-mail, så vil du ikke modtage den. Kig eventuelt i din spam-mappe og kontakt os gerne, hvis du ikke kan finde e-mailen.
  • Er der fejl i din e-mailadresse vil der ligeledes ikke sendes oplysninger for levering til dig pr. mail.
  • Vi oplever ofte, at der er fejl i e-mailadresser, så hvis vi ikke opdager fejlen, kan vi ikke gensende information til dig. Du kan kontakt os på info@humorkassen.dk.
Du kan desuden finde yderligere på vores FAQ-side om levering og returnering samt i vores handelsbetingelser.

Sådan returnerer du en ordre

1. Gerne tag kontakt til os på info@humorkassen.dk med dit ordrenummer og navn, så hjælper vi dig. Ellers kan du gøre følgende;

2. Gå ind på vores returportal og køb en returlabel. Det gør du ved at vælge vægten på din ordre. Du kan typisk se den samlede vægt på din ordre på emballagen, du har modtaget fra Humorkassen. Brug den som vejledning til at vælge vægt på returforsendelsen.

3. Husk at printe og udfylde en returformular, som du lægger med i din returforsendelse.

4. Når vi modtager din returordre, vil vi:

  • Kontrollere, at emballagen er ubrudt. Er den intakt, vil du få varens købsbeløb refunderet til samme betalingskort, som du har brugt til dit køb.
  • Er emballagen brudt i sådan en grad, at varen anses for åbnet, vil du i følge vores handelsbetingelser kun få en del af købsbeløbet retur.

5. Vil du returnere et beer pong bord, så kontakt os først på info@humorkassen.dk og vedhæft gerne billeder af returneringen, hvor vi kan se at bordets emballage ikke er åbnet. Vi vi herefter finde en løsning, der er fordelagtig for begge parter.

Hvor er vi glade for at se dig!

Hvem er humorkassen? teamet i Humorkassen bag om brætspil beerpong selskabslege selskabsspil børnespil
Her kan du læse om os, vores mission og vision samt hvordan du handler hos Humorkassen

Om os i Humorkassen

Om os Humorkassen brætspil beerpong
Om os Humorkassen brætspil beerpong
Om os Humorkassen brætspil beerpong

Humorkassens mission og vision - om vores ønsker

Humorkassens mission og ønske er at skabe mere hygge og mere lykke med brætspil og leg.

Derfor stræber vi efter, at du får en god oplevelse i din søgen på aktiviteter, der er med til at give dig fokus og nærvær i fællesskab med de personer, du har omkring dig. Det er vigtigt for os selv også. Humorkassen er til enhver lejlighed.

Du skal altså få en god oplevelse allerede, når du søger brætspil og produkter på vores hjemmeside til du modtager din ordre. Du kan forvente mere hygge og leg i hverdagen med at finde brætspil på vores webshop. Brætspillene ønsker vi er med til at styrke dine fællesskaber og give dig underholdning.

Om os

Bliver Humorkassen dit foretrukne univers af brætspil og underholdning, så er vi kommet i mål med vores vision hos Humorkassen. Brætspil er med til at give hygge og leg, som også hænder sammen med at skabe minder. Minder, du har med dig gennem hele livet. Brætspil er måske ikke den vigtige del af mindet, men det samler jer og giver nærvær. Vi i Humorkassen har selv minder med spil, vi har med os fra barnsben af, hvorfor vi synes spil skaber leg og hygge.

Hvorfor vælge Humorkassen? - Om vores værdier

Du er måske vokset op med brætspil og har oplevet det fællesskab, det skaber, når familier eller venner sidder rundt om bordet – helt fordybet i et spil. Det er vi vokset op med. Derfor håber vi at du vil være med til at fortsætte med at bruge tid sammen med venner eller familie, hvor et spil ligger som centrum og samtalestarter.

Du vil opleve, at vores værdier er ærlighed, kvalitet og omtanke. Det er tre værdier, vi synes brætspil og underholdning rummer.

CheersDu kan være sikker på, at vi vægter ærlighed, da det for os er vigtigt, at du kan føle dig tryg i vores univers. Den ærlighed kan du se i vores udvalg af produkter. Vi indkøber kun varer af høj kvalitet og fra validerede leverandører. Det viser for os også omtanke, da vi ønsker at støtte de rette ophavsmænd, der skaber spil til glæde for mange aldre og lejligheder. Det samme er gældende, når der afsendes ordrer fra os. Her kan du modtage genbrugte kasser – det synes vi giver mening.

Hvordan gør I? - Om vores formål

Du skal modtage den bedste kvalitet med ærlighed og omtanke i et underholdende univers.

Du vil derfor opleve, at vores spillebeskrivelser kan skille sig ud fra andre. Vi skriver selv vores produktbeskrivelser, så du kan få et kendskab til det, der findes i vores webshop. På den måde, håber vi, at du kan finde dit nye yndlingsspil. Du kan derfor også komme i kontakt med os med vores chatfunktion, over telefon eller pr. e-mail.

beer pong for nybegyndere danish series of beer pong fest beer pong for øvede

Du kan følge med på Instagram og Facebook-side, hvor vi giver inspiration til ny spil. Det kan også bringe nostalgi med sig eller måske skaber nysgerrighed for at lære mere.

Vi står klar med en hjælpende hånd!

Vil du modtage nyheder og minder i din indbakke? Så kom med på vores nyhedsbrev. Her skriver vi små fortællinger om vores minder med spil.

Måske du også har nogle, du vil dele med os?
Klodsmajor

Kort FAQ til dit køb hos os

Sådan handler du hos Humorkassen

1. Find det eller de produkter, du ønsker og tilføj dem til din kurv.

2. Se dine ønskede produkter i din kurv. Klik dig herind og se om alt stemmer:

    • Har du det rette antal?
    • Er der et bestemt sprog, du ønsker brætspil på – og har du valgt korrekt?
    • Har du valgt det rette produkt?
    • Har du en rabatkuponkode, så endelig tast den ind nu. Ellers kan du også gøre det igen i punkt 4.

3. I din kurv skal du vælge den levering, du ønsker og se kurvens totale beløb. Klik “godkend ordre” i bunden af siden og en ny side kommer frem, så du kan afslutte din ordre.

4. For at afslutte din ordre, skal du indtaste dine faktureringsoplysninger.

    • Det er dit navn og efternavn – og eventuelt oplysninger, hvis du har et firma eller er ansat ved en offentlig institution.
    • Husk at indtaste dit mobilnummer og e-mailadresse. Der er vigtigt, så vi kan sende dig relevant information om din ordres rejse på sin vej fra os til dig.

5. Godkend din ordre og et betalingsvindue kommer frem. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, gennemføres dit køb. Nu kommer en ny side frem, hvor du kan se en bekræftelse på din ordre.

6. Giv os feedback. Den mulighed kommer frem og vi vil være taknemlige for at du udfylder, så vi hele tiden kan forbedre os og vores hjemmeside.

7. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail, men..
  • Har du tastet forkert e-mail, så vil du ikke modtage den. Kig eventuelt i din spam-mappe og kontakt os gerne, hvis du ikke kan finde e-mailen.
  • Er der fejl i din e-mailadresse vil der ligeledes ikke sendes oplysninger for levering til dig pr. mail.
  • Vi oplever ofte, at der er fejl i e-mailadresser, så hvis vi ikke opdager fejlen, kan vi ikke gensende information til dig. Du kan kontakt os på info@humorkassen.dk.
Du kan desuden finde yderligere på vores FAQ-side om levering og returnering samt i vores handelsbetingelser.

Sådan returnerer du en ordre

1. Gerne tag kontakt til os på info@humorkassen.dk med dit ordrenummer og navn, så hjælper vi dig. Ellers kan du gøre følgende;

2. Gå ind på vores returportal og køb en returlabel. Det gør du ved at vælge vægten på din ordre. Du kan typisk se den samlede vægt på din ordre på emballagen, du har modtaget fra Humorkassen. Brug den som vejledning til at vælge vægt på returforsendelsen.

3. Husk at printe og udfylde en returformular, som du lægger med i din returforsendelse.

4. Når vi modtager din returordre, vil vi:
  • Kontrollere, at emballagen er ubrudt. Er den intakt, vil du få varens købsbeløb refunderet til samme betalingskort, som du har brugt til dit køb.
  • Er emballagen brudt i sådan en grad, at varen anses for åbnet, vil du i følge vores handelsbetingelser kun få en del af købsbeløbet retur.

5. Vil du returnere et beer pong bord, så kontakt os først på info@humorkassen.dk og vedhæft gerne billeder af returneringen, hvor vi kan se at bordets emballage ikke er åbnet. Vi vi herefter finde en løsning, der er fordelagtig for begge parter.

Kan jeg afhente ordre hos jer?

Det kan du desværre ikke i øjeblikket. Vi har administration i Aalborg, hvor vi ikke har butik, så du kan derfor ikke købe eller afhente produkter hos os. Derudover har vi ikke mulighed for afhentning ved vores lager på nuværende tidspunkt.

Kort og godt

Humorkassen blev stiftet den 17. januar 2018, hvor vi de næste to måneder arbejdede intenst på indkøb af spil, beskrivelse til og materialer til forsendelse.

Den 14. marts 2018 blev datoen for åbning af vores webshop, hvor første gæst kom købte spil den 18. marts 2018.

Den 8. november 2019 har vi fået ny hjemmeside til at tage endnu bedre imod dig.

For at skabe mere hygge og mere lykke,
vægter vi ærlighed, kvalitet og omtanke.

Vi er ærlige, fordi du skal være tryg i vores univers. Det er både i kvaliteten af produkter, du får hjem, men også i den service, vi tilbyder dig.

For os er det at give omtanke.
Vi ser dig ikke blot som en kunde,
vi ser dig som vores gæst. Og gæster,
dem tager man sig godt af.

Humorkassen.dk

ADMINISTRATION
Gravensgade 4
9000 Aalborg,
Danmark
(Ingen butik på adressen)
Vi har en skattejagt gemt på vores hjemmeside!
LAGER
Lagerkompagniet
c/o Humorkassen
Fruedalsvej 7
4682 Tureby
Mon du kan finde skatte?
KONTAKT OS
Telefon : +45 93 10 09 90
Email : Info@humorkassen.dk
Via chatfunktionen på hjemmesiden
Har du fundet mig, så brug vores rabatkode HK10
ÅBNINGSTIDER
Man-Tors 10:00 – 17:00
Fre 10:00 – 15:30
Lør-Søn Lukket