Om os

 

Elsker du at spille spil og have det sjovt? Så er du kommet det rette sted! Det gør vi nemlig også. Derfor er denne virksomhed blevet stablet på benene, så der skal bruges kvalitetstid sammen med mennesker, man holder af.

 

Benjamin

Stifteren af virksomheden hedder Benjamin og er et stort legebarn. Han har både erfaring med at arbejde og at spille spil - og med denne virksomhed kombineres de to yndlingsbeskæftigelser. Benjamin er uddannet Financial Controller fra University College Nordjylland anno 2016 og arbejder med Humorkassen.dk til daglig, officielt pr. 1/1-19.

 

Michelle

Som Benjamins højre hånd hos Humorkassen, hjælper Michelle til som studiemedarbejder. Hun står for de sociale medier, tekstforfatter spillene på hjemmesiden og planlægger samarbejder med Humorkassen, mens der besvares e-mails, anmeldelser på Trustpilot og ad hoc opgaver.

 

Humorkassen.dk blev stiftet d. 17.01.2018 og webshoppen åbnede 14.03.2018. To travle måneder, hvor der er blevet indkøbt spil og materialer, så alt er klar til du som forbruger kan købe spil!

 

 

Vores mission og vision

Visionen bag Humorkassen.dk er at give dig en bedre oplevelse, når du køber brætspil og spil generelt. Vi ønsker at give dig et kendskab til de forskellige spil, der findes - så du kan finde dit nye yndligsspil. Vi er selv vokset op med brætspil og det fællesskab, det skaber, når familier eller venner sidder rundt om bordet - helt fordybet i et spil. Derfor håber vi at du vil være med til at fortsætte med at bruge tid sammen med venner eller familie, hvor et spil ligger som centrum og samtalestarter.
 

Vi poster derfor også billeder på vores Instagram og Facebook-side for at vise jer, hvad der findes af spil. Vi vil nemlig gerne ud de online steder og vise spillene i brug, så du får de bedste oplevelser - og finder nye favorit spil, du kan spille med både familier og venner!

 

 

Samarbejder med influencers

Vi har derfor også via vores Instagram-side forskellige personer, der er vores spille-eksperter!

 

Alt fra familier, voksne, unge og børn kan teste udvalgte spil af, for at se om de lever op til forventningerne - og kravene om at give underholdning og masser af latter! Vi ønsker nemlig at høre vores eksperters vejledninger og meninger, så vi kan sammensætte de bedste forudsætninger til spillene på hjemmesiden. Vil du læse om spille-eksperternes meninger om spillene? Så læs med her!

 

Fysisk afhentning

Humorkassen er ikke en fysisk butik, men det er muligt at afhente dine spil fysisk. Bestiller du et spil og vil afhente det personligt, skal du såmænd sætte kryds i "fysisk afhentning", så sender vi dig en e-mail angående ønsket dato og tid - og så gør vi alt for at opfylde dit ønske! Ellers må du også gerne skrive ønsket tidspunkt i noten ved bestilling.

 

 

Ønsker du samarbejde med os?

Følger du os de sociale medier og ønsker at være spilletester? Skriv endelig en e-mail til os på Michelle@humorkassen.dk og skriv "Samarbejde" i emnefeltet! Vi vender derefter hurtigst muligt tilbage til dig!

 

 

Kom og deltag i legen!

 

 

 

Opdateret 12/2-19