Velkommen til Humorkassen

Her kan du læse om os

Cecilie

Cecilie L. Jensen

Studiemedhjælper

Cecilie har været med fra Humorkassens opstart, hvor hun har læst korrektur på Michelles beskrivelser. Hun holder Benjamin i ørerne og tager sig af ad hoc opgaver, der dækker flere opgaver. Hun er til daglig studerende, men er en flittig hjælper hos Humorkassen.dk, så du vil kunne finde hende på email og i vores chat.

Benjamin

Benjamin R. Petersen

Stifter og ejer

Stifteren af virksomheden hedder Benjamin og er et stort legebarn. Han har både erfaring med at arbejde og at spille brætspil. Med Humorkassen som virksomhed kombineres de to yndlingsbeskæftigelser! Benjamin er uddannet Financial Controller fra University College Nordjylland anno 2016, som gør at han både er ferm med tal i budgetter, men også i brætspil.

michelle-lille

Michelle K. Jensen

Medhjælper – Humorkassens værtinde

Michelle har været med siden Humorkassens begyndelse og har i januar 2020 afleveret sit bachelorprojekt med fokus på Humorkassen. Hun har skrevet spilbeskrivelser og blogindlæg for Humorkassen, men har nu ansvaret, når vi har begivenheder. Det kan både være, når vi er til messer eller hvis vi laver arrangementer.

Om Humorkassen

Humorkassens

mission og vision

Om vores ønsker

Humorkassens mission og ønske er at skabe mere hygge og mere lykke med brætspil og leg.

Derfor stræber vi efter, at du får en god oplevelse i din søgen på aktiviteter, der er med til at give dig fokus og nærvær i fællesskab med de personer, du har omkring dig. Det er nemlig vigtigt for os selv også.

Humorkassen er til enhver lejlighed, hvor vi ønsker at give dig en god oplevelse allerede, når du søger spil på vores hjemmeside til du modtager spil og lærer dem at kende. Vi stræber altså efter at spil skal give mere hygge og leg i hverdagen for dit vedkommende. Det er nemlig også selv det, vi ønsker os af andre virksomheder.

Visionen bag Humorkassen.dk er derfor at vi bliver dit foretrukne univers af spil. Vi synes nemlig at hygge og leg hænger sammen med skabelsen af minder. Minder, du har med dig gennem hele livet. Spillet er måske ikke den vigtige del af mindet, men det samler jer og giver nærvær. Minder med spil er nemlig noget, vi har med os fra barnsben af, hvorfor vi synes spil skaber leg og hygge.

Kort og godt

Humorkassen blev stiftet den 17. januar 2018, hvor vi de næste to måneder arbejdede intenst på indkøb af spil, beskrivelse til og materialer til forsendelse. Den 14. marts 2018 blev datoen for åbning af vores webshop, hvor første gæst kom købte spil den 18. marts 2018.

Den 8. november 2019 har vi fået ny hjemmeside til at tage endnu bedre imod dig.

Hvorfor?

Om vores værdier

Vi er selv vokset op med brætspil og det fællesskab, det skaber, når familier eller venner sidder rundt om bordet – helt fordybet i et spil. Derfor håber vi at du vil være med til at fortsætte med at bruge tid sammen med venner eller familie, hvor et spil ligger som centrum og samtalestarter. Det skaber nemlig mere leg.

Vores værdier er nemlig præget af at vi vægter ærlighed, kvalitet og omtanke.
Det er tre værdier, vi også synes spil rummer.

Vi vægter ærlighed, da det for os er vigtigt, at du kan føle dig tryg i vores univers. Den ærlighed kan du se i vores udvalg af produkter. Vi indkøber nemlig kun varer af høj kvalitet og fra validerede leverandører. Det viser for os nemlig også omtanke, da vi ønsker at støtte de rette ophavsmænd, der skaber spil til glæde for mange aldre og lejligheder. Det samme er gældende, når der afsendes ordrer fra os. Her kan du nemlig modtage genbrugte kasser – det synes vi nemlig giver mening.

Humorkassen

Vi har oprettet en loyalitetsklub til dig med vores Humorkassens Univers. Det passer til dig, der godt kan lide at investere i brætspil. Også hvis du kun køber et spil hver tredje år.

Hvordan?

Om vores formål

Vores formål er nemlig at give dig den bedste kvalitet

Derfor skriver vi selv vores spillebeskrivelser, så du kan få et kendskab til de forskellige spil, der findes i vores webshop. På den måde, håber vi, at  du kan finde dit nye yndlingsspil. Du kan derfor også komme i kontakt med os med vores chatmodel, over telefon eller pr. e-mail. Vi står klar med en hjælpende hånd!

Følger du med os på Instagram og Facebook-side viser vi også hvad, der findes af spil. Det gør vi blandt andet for at du kan tjekke op på spil, der bringer nostalgi med sig eller måske skaber nysgerrighed for at lære mere.

På den måde har vi omtanke, kvalitet og ærlighed med i vores virke.

Vores værdier

For at skabe mere hygge og mere lykke,
vægter vi ærlighed, kvalitet og omtanke.

Vi er ærlige, fordi du skal være tryg i vores univers. Det er både i kvaliteten af spil, du får hjem, men også i den service, vi tilbyder dig.

For os er det at give omtanke. Vi ser dig ikke blot som en kunde – vi ser dig som vores gæst. Og gæster, dem tager man sig godt af.

Vil du modtage nyheder og minder i din indbakke?
Så kom med på vores nyhedsbrev. Her skriver vi
små fortællinger om vores minder med spil.

Måske du også har nogle, du vil dele med os?

Humorkassen.dk

ADMINISTRATION
Gravensgade 4
9000 Aalborg,
Danmark
Vi har en skattejagt gemt på vores hjemmeside!
LAGER
Lagerkompagniet
c/o Humorkassen
Fruedalsvej 7
4682 Tureby
Mon du kan finde skatte?
KONTAKT OS
Telefon : +45 93 10 09 90
Email : Info@humorkassen.dk
Via chatfunktionen på hjemmesiden
Har du fundet mig, så brug vores rabatkode HK10
ÅBNINGSTIDER
Man-Tors 10:00 – 17:00
Fre 10:00 – 15:30
Lør-Søn Lukket