Hvem er humorkassen? teamet i Humorkassen bag om brætspil beerpong selskabslege selskabsspil børnespil

Om os i Humorkassen

I Humorkassen finder du et team af legesyge iværksættere, der elsker et godt grin og fordybelse. Det er brætspil i høj grad med til at tilhøre til livet – derfor kan du i Humorkassen finde et væld af spil. Der er med garanti lige et for dig.

Om os Humorkassen
Cecilie L. Jensen
Studiemedhjælper

Cecilie har været med fra Humorkassens opstart, hvor hun har læst korrektur på Michelles beskrivelser. Hun holder Benjamin i ørerne og tager sig af ad hoc opgaver, der dækker flere opgaver. Hun er til daglig studerende, men er en flittig hjælper hos Humorkassen.dk, så du vil kunne finde hende på email og i vores chat.

Om os Humorkassen
Benjamin R. Petersen

Stifter og ejer

Stifteren af virksomheden hedder Benjamin og er et stort legebarn. Han har både erfaring med at arbejde og at spille brætspil. Med Humorkassen som virksomhed kombineres de to yndlingsbeskæftigelser! Benjamin er uddannet Financial Controller fra University College Nordjylland anno 2016, som gør at han både er ferm med tal i budgetter, men også i brætspil.

Om os Humorkassen
Michelle K. Jensen

Medhjælper – værtinde

Michelle har været med siden Humorkassens begyndelse og har i januar 2020 afleveret sit bachelorprojekt med fokus på Humorkassen. Hun har skrevet spilbeskrivelser og blogindlæg for Humorkassen, men har nu ansvaret, når vi har begivenheder. Det kan både være, når vi er til messer eller hvis vi laver arrangementer.

Humorkassens mission og vision

Benjamin stiftede Humorkassen den 17. januar 2018, hvor de næste to måneder gik med intenst arbejde med indkøb af spil, beskrivelse til og materialer til forsendelse. Det hele foregik i Benjamins lejlighed, hvor Humorkassen endte med at fylde halvdelen af stuen.

om os Humorkassenom os Humorkassen

Den 14. marts 2018 blev datoen for åbning af vores webshop, hvor første gæst kom købte spil den 18. marts 2018. Siden har vi heldigvis fået flere! Den 8. november 2019 har vi fået ny hjemmeside til at tage endnu bedre imod dig, som vi hele tiden arbejder på at forbedre. Du kan herunder læse mere om os.

Vores mission og ønske er at skabe mere hygge og mere lykke med brætspil og leg.

Brætspil rummer et væld af nye oplevelser og genopfriskning af minder. Det et minder, du har med dig gennem hele livet og nye oplevelser, du kan skabe i det fællesskaber, du ønsker. Brætspil er måske ikke den vigtige del af minder eller oplevelser, men det samler jer og giver nærvær. Vi i Humorkassen har selv minder med spil, vi har med os fra barnsben af, hvorfor vi synes spil skaber leg og hygge.

Vores vision er at blive dit foretrukne univers til at skabe mere hygge og flere minder med brætspil.

Sådan handler du hos Humorkassen

1. Find det eller de produkter, du ønsker og tilføj dem til din kurv.

2. Se dine ønskede produkter i din kurv. Klik dig herind og se om alt stemmer:

  • Har du det rette antal?
  • Er der et bestemt sprog, du ønsker brætspil på – og har du valgt korrekt?
  • Har du valgt det rette produkt?
  • Har du en rabatkuponkode, så endelig tast den ind nu. Ellers kan du også gøre det igen i punkt 4.

3. I din kurv skal du vælge den levering, du ønsker og se kurvens totale beløb. Klik “godkend ordre” i bunden af siden og en ny side kommer frem, så du kan afslutte din ordre.

4. For at afslutte din ordre, skal du indtaste dine faktureringsoplysninger.

  • Det er dit navn og efternavn – og eventuelt oplysninger, hvis du har et firma eller er ansat ved en offentlig institution.
  • Husk at indtaste dit mobilnummer og e-mailadresse. Der er vigtigt, så vi kan sende dig relevant information om din ordres rejse på sin vej fra os til dig.

5. Godkend din ordre og et betalingsvindue kommer frem. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, gennemføres dit køb. Nu kommer en ny side frem, hvor du kan se en bekræftelse på din ordre.

6. Giv os feedback. Den mulighed kommer frem og vi vil være taknemlige for at du udfylder, så vi hele tiden kan forbedre os og vores hjemmeside.

7. Du vil modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

 • Har du tastet forkert e-mail, så vil du ikke modtage den. Kig eventuelt i din spam-mappe og kontakt os gerne, hvis du ikke kan finde e-mailen.
 • Er der fejl i din e-mailadresse vil der ligeledes ikke sendes oplysninger for levering til dig pr. mail.
 • Vi oplever ofte, at der er fejl i e-mailadresser, så hvis vi ikke opdager fejlen, kan vi ikke gensende information til dig. Du kan kontakt os på info@humorkassen.dk.
Du kan desuden finde yderligere på vores FAQ-side om levering og returnering samt i vores handelsbetingelser.

Sådan returnerer du en ordre

1. Gerne tag kontakt til os på info@humorkassen.dk med dit ordrenummer og navn, så hjælper vi dig. Ellers kan du gøre følgende;

2. Gå ind på vores returportal og køb en returlabel. Det gør du ved at vælge vægten på din ordre. Du kan typisk se den samlede vægt på din ordre på emballagen, du har modtaget fra Humorkassen. Brug den som vejledning til at vælge vægt på returforsendelsen.

3. Husk at printe og udfylde en returformular, som du lægger med i din returforsendelse.

4. Når vi modtager din returordre, vil vi:

 • Kontrollere, at emballagen er ubrudt. Er den intakt, vil du få varens købsbeløb refunderet til samme betalingskort, som du har brugt til dit køb.
 • Er emballagen brudt i sådan en grad, at varen anses for åbnet, vil du i følge vores handelsbetingelser kun få en del af købsbeløbet retur.

5. Vil du returnere et beer pong bord, så kontakt os først på info@humorkassen.dk og vedhæft gerne billeder af returneringen, hvor vi kan se at bordets emballage ikke er åbnet. Vi vi herefter finde en løsning, der er fordelagtig for begge parter.

Klodsmajor brætspil børnespil nye måder at spille om os humorkassen

Vil du modtage nyheder og minder i din indbakke? Så kom med på vores
nyhedsbrev. Her skriver vi små fortællinger om vores minder med spil.

Måske du også har nogle, du vil dele med os?

Humorkassen.dk

Administration
Gravensgade 4
9000 Aalborg,
Danmark
(Ingen butik på adressen)
Vi har en skattejagt gemt på vores hjemmeside!
LAGER
Lagerkompagniet
c/o Humorkassen
Fruedalsvej 7
4682 Tureby
Mon du kan finde skatte?
KONTAKT OS
Telefon : +45 93 10 09 90
Email : Info@humorkassen.dk
Via chatfunktionen på hjemmesiden
Har du fundet mig, så brug vores rabatkode HK10
ÅBNINGSTIDER
Man-Tors 10:00 – 17:00
Fre 10:00 – 15:30
Lør-Søn Lukket