Om os

Velkommen til Humorkassens univers af spil og hygge

Humorkassens

mission og vision

Humorkassens mission og ønske er at skabe mere hygge og mere lykke. Derfor stræber vi efter, at du får en god oplevelse i din søgen på aktiviteter, der er med til at give dig fokus og nærvær i fællesskab med de personer, du har omkring dig.

Humorkassen er til enhver lejlighed, hvor vi ønsker at give dig en god oplevelse allerede, når du søger spil på vores hjemmeside til du modtager spil og lærer dem at kende. Vi stræber altså efter at spil skal give mere hygge og leg i hverdagen for dit vedkommende.

Visionen bag Humorkassen.dk er derfor at vi bliver dit foretrukne univers af spil. Vi synes nemlig at hygge og leg hænger sammen med skabelsen af minder. Minder, du har med dig gennem hele livet. Spillet er måske ikke den vigtige del af mindet, men det samler jer og giver nærvær.

Hvorfor?

Vores værdier

Vi er selv vokset op med brætspil og det fællesskab, det skaber, når familier eller venner sidder rundt om bordet – helt fordybet i et spil. Derfor håber vi at du vil være med til at fortsætte med at bruge tid sammen med venner eller familie, hvor et spil ligger som centrum og samtalestarter. Det skaber nemlig mere leg.

Vores værdier er nemlig præget af at vi vægter ærlighed, kvalitet og omtanke. Det er tre værdier, vi også synes spil rummer.

Vi vægter ærlighed i vores virke, som kædes sammen med kvalitet og omtanke, da vi kun modtager spil fra godkendte leverandører, ligesom vi afsender spil i miljøbevidste emballager.

Vi har oprettet en loyalitetsklub til dig med vores Humorkassens Univers. Det passer til dig, der godt kan lide at investere i brætspil. Også hvis du kun køber et spil hver tredje år.

Hvordan?

Vores formål

Vores formål er nemlig at give dig den bedste kvalitet

Derfor skriver vi selv vores spillebeskrivelser, så du kan få et kendskab til de forskellige spil, der findes i vores webshop. På den måde, håber vi, at  du kan finde dit nye yndlingsspil. Du kan derfor også komme i kontakt med os med vores chatmodel, over telefon eller pr. e-mail. Vi står klar med en hjælpende hånd!

Følger du med os på Instagram og Facebook-side viser vi også hvad, der findes af spil. Det gør vi blandt andet for at du kan tjekke op på spil, der bringer nostalgi med sig eller måske skaber nysgerrighed for at lære mere.

På den måde har vi omtanke, kvalitet og ærlighed med i vores virke.

Kort og godt

Humorkassen blev stiftet den 17. januar 2018, hvor vi de næste to måneder arbejdede intenst på indkøb af spil, beskrivelse til og materialer til forsendelse. Den 14. marts 2018 blev datoen for åbning af vores webshop, hvor første gæst kom købte spil den 18. marts 2018.

Den 8. november 2019 har vi fået ny hjemmeside til at tage endnu bedre imod dig.

Hvem er vi?

cecilie-billede

Cecilie L. Jensen

Pakkepige og studiemedhjælper

Cecilie er vores begges hjælper, når der er travlt i Humorkassens univers. Hun læser korrektur på Michelles beskrivelser, holder Benjamin i ørerne og tager sig af ad hoc opgaver. Hun er til daglig studerende, men er en flittig hjælper hos Humorkassen.dk

Skærmbillede 2020-01-15 kl. 13.41.34

Benjamin R. Petersen

Stifter og ejer

Stifteren af virksomheden hedder Benjamin og er et stort legebarn. Han har både erfaring med at arbejde og at spille spil – og med denne virksomhed
kombineres de to yndlingsbeskæftigelser. Benjamin er uddannet Financial Controller fra University College Nordjylland anno 2016
og arbejder med Humorkassen.dk til daglig, officielt pr. 1/1-19.

michelle-lille

Michelle K. Jensen

Marketing ansvarlig, studiemedhjælper

Som Benjamins højre hånd hos Humorkassen, hjælper Michelle til som studiemedarbejder. Hun står for de sociale medier, tekstforfatter spillene
på hjemmesiden og planlægger samarbejder med Humorkassen, mens der besvares e-mails, anmeldelser på Trustpilot og ad hoc opgaver. Michelle har været med siden Humorkassens begyndelse og afleverer pr. januar 2020 sit bachelorprojekt med fokus på Humorkassen.

Humorkassen.dk

ADRESSE
Gørtlervej 1C,
9000 Aalborg,
Danmark
Hej jeg er et mellemrum
KONTAKT OS
Telefon : +45 93 10 09 90
Email : Info@humorkassen.dk
Har du rundet mig, så brug vores rabatkode HK10
ÅBNINGSTIDER
MAN-FRE 10:00 – 17:00
LØR-SØN Lukket