Vil du samarbejde med os?

Vi modtager dejlige forespørgsler om at lave samarbejder, hvor vi sammen spreder budskabet om og skaber mere hygge. Og dét er dejligt, men indimellem er vores fokus andre steder end på samarbejder, men så frygt ej. Så kan du benytte dig af vores affiliate.

Vil du indgå i et samarbejde, så send os

  • Et økonomisk oplæg, hvor du fortæller os om dine krav og forventninger.
  • Et overblik af din statistik på din blog, sociale medier eller lignende.
  • Et overblik over de spil, du ønsker at samarbejde om.
  • Hvilken platform, du ønsker at dele samarbejdet på og dit navn her. Platformen – er det din blog, på Facebook eller Instagram?

Meget gerne også eksempler på tidligere samarbejder. Vi ønsker ligeledes at du ikke benytter dig af follower-grupper på Instagram, da det overtræder deres fællesskabsregler om at fremskynde ægte interaktioner.

Du ser vores krav længere nede sammen med eksempler på ønsket billedmateriale, der bliver tilgængeligt for os.

Ønsker du at samarbejde med os om ovenstående, så send endelig en e-mail med emnefeltet “Ønsket samarbejde” til Michelle@Humorkassen.dk

Husk at du også finder os via Partner-Ads, hvis et direkte samarbejde med os ikke er muligt.

Generelt om et samarbejde

Vi ønsker dit overblik af statistik, så vi kan se om det er et match mellem dit og vores publikum. Spillene eller produkterne, du ønsker at samarbejde om, er også så vi kan nå at bestille flere hjem i tilfælde af at dine følgere også vil sikre sig et eksemplar – og også så vi får et indblik i hvem, du ønsker at ramme i dit publikum.

Vi ser også meget gerne, at du allerede har opslag på din sociale medie platform, der emmer af hygge og spil. Generelt ønsker vi at skabe indhold, der indeholder hygge og spil eller om minder, man har med spil.

På den måde kan vi nemlig fornemme, at du er den helt rette, vi får ind som spileksperter, hvis du har samme værdier. Via vores blog, kan du også skrive blogindlæg om din oplevelse med spillet og med os.

Vores krav om samarbejde til dig

Vi forventer, at du markerer ordet “reklame” eller “annonce” i starten af dit opslag eller markere det tydeligt i din story.

Vær stolt af dit samarbejde og vær stolt af, at du kan give din mening til kende, så endelig vis det frem med glæde. Ligesom hvis du vinder et et mega svært brætspil, you know 😉

Når vores samarbejde er afsluttet eller undervejs i samarbejdet, og du vil omtale produktet fra vores samarbejde på eget initiativ, skal du ligeledes huske at markere med reklame.

Eksempler på tidligere samarbejder

Tak til Rikke, Malene, Daniella, Nadja, Mille, Stephanie, Christina, Zenia, Tatjana, Jane, Trine, Sandra og flere influencers, vi har skabt konkurrencer med i tidens løb.

Vi anser influencers som en ligeværdig samarbejdspartner og som en kollega, der skal belønnes for sit arbejde. Derfor vil vi hellere at du har en fast pris eller et ønske om en pris, som vi kan imødekomme uden at træde nogen over tæerne i samarbejdet.

Selve samarbejdets udformning

Vores spileksperter samarbejder med os for at teste vores brætspil af. Typisk afsender vi et gavekort, hvor spileksperterne selv udvælger det, som de tester, vurderer og giver sin ærlige mening af. Vores fokus for samarbejder er først og fremmest, at vi kan stå indenfor de spil, vi tilbyder på vores webshop. Og det får vi spileksperternes hjælp med.

Samarbejdspartnerne

Vores samarbejde med forskellige personer, hvor det er alt fra familier, voksne, unge og børn, kan teste udvalgte spil af, for at se om spillenes indhold giver underholdning og masser af latter!

Feedback til os

Ønsker spileksperterne at vurdere Humorkassen, er dette også kærligst velkomment! Vi betaler ikke spileksperten for sine meninger, men værdsætter i stedet den feedback, vi modtager – så vi hele tiden kan blive bedre.

Vi ønsker at skabe hygge gennem spil. Det er humor, leg, fokus, frustration og nærvær. Det er tid sammen og det er derfor vi udbyder lykke i en kasse. Hvilket vi gør med brætspil og produkter, der samler folk.

Vi i Humorkassen er meget kvalitetsorienteret, hvilket gør at vi kun får spil af høj kvalitet og at vi ved, at vores service også er rigtig god.

Det betyder derfor, at du ikke vil finde uoriginale, billige og falske brætspil her på vores webshop.

Se vores skønne spileksperternes meninger her