Vil du samarbejde med os?

Vi modtager dejlige forespørgsler for at samarbejde med os. Indimellem er det ikke altid muligt at samarbejde direkte om brætspil, men så frygt ej. Så kan du benytte dig af vores affiliate.

Dog for at gøre det så overskueligt som muligt, så husk at vedhæfte følgende i din email til os med dit ønske om et samarbejde:

Et overblik af din statistik på din blog, sociale medier eller lignende.

Et overblik over de spil, du ønsker at samarbejde om.

Hvilken platform, du ønsker at dele samarbejdet på og dit navn her. Platformen – er det din blog, på Facebook eller Instagram?

Meget gerne også eksempler på tidligere samarbejder.

Ønsker du at samarbejde med os om ovenstående overblik, så send endelig en email med emnefeltet “Ønsket samarbejde” til Michelle@Humorkassen.dk

Husk at du også finder os via Partner-Ads, hvis et direkte samarbejde med os ikke er mulig.

Eksempler på tidligere samarbejder

Generelt om et samarbejde

Vi ønsker dit overblik af statistik, så vi kan se om det er et match mellem din målgruppe og vores. Spillene eller produkterne, du ønsker at samarbejde om, er også så vi kan nå at bestille flere hjem i tilfælde af at dine følgere også vil sikre sig et eksemplar – og også så vi får et indblik i hvem, du ønsker at ramme i din målgruppe.

Vi ser også meget gerne, at du allerede har opslag på din sociale medie platform, der emmer af hygge og spil. Ellers må du gerne lave et opslag og tagge os, der indeholder dine tanker om hygge og spil eller om et minde, du har med spil.

På den måde kan vi nemlig fornemme, at du er den helt rette, vi får ind som spileksperterVia vores blog, kan du også skrive blogindlæg om din oplevelse med spillet og med os.

Vi i Humorkassen er meget kvalitetsorienteret, hvilket gør at vi kun får spil af høj kvalitet og at vi ved, at vores service også er rigtig god. Det betyder derfor, at du ikke vil finde uoriginale brætspil her på vores webshop.

Selve samarbejdets udformning

Vores spileksperter samarbejder med os for at teste vores brætspil af. Spileksperterne modtager et gavekort til spil hos os. Her udvælger spileksperterne selv det, som de tester, vurderer og giver sin ærlige mening af. Vores fokus for samarbejder er først og fremmest, at vi kan stå indenfor de spil, vi tilbyder på vores webshop. Og det får vi spileksperternes hjælp med.

Vores samarbejde med forskellige personer, hvor det er alt fra familier, voksne, unge og børn, kan teste udvalgte spil af, for at se om spillenes indhold giver underholdning og masser af latter!

Ønsker spileksperterne at vurdere Humorkassen, er dette også kærligst velkomment! Vi betaler nemlig ikke spileksperten for sine meninger, men værdsætter i stedet den feedback, vi modtager – så vi hele tiden kan blive bedre.

Vi ønsker at skabe hygge gennem spil. Det er humor, leg, fokus, frustration og nærvær. Det er tid sammen og det er derfor vi udbyder lykke i en kasse. Hvilket vi gør med brætspil og produkter, der samler folk.

Se vores skønne spileksperternes meninger her