Samarbejdspartnere

Du får her et samlet overblik over de samarbejdspartnere, vi har i Humorkassen.

Partner-Ads

Partner-Ads

Humorkassen samarbejder med Partner-Ads for at give mulighed for influencers at anbefale vores produkter, samtidig med de selv får en gevinst. Derfor er Humorkassen at finde som annoncør hos Partner-Ads.

Men hvordan virker det?

Du kan tilmelde dig som affiliatepartner hos Partner-Ads eller købte igennem andres anbefalinger via Partner-Ads. Det skaber resultater for os som annoncør og for affiliatepartneren.

PriceRunner købsgaranti

PriceRunner Købsgaranti

Har du registeret dig som medlem af PriceRunner Købsgaranti, sikrer du dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb.

Købsgarantien er for dig, der registerer dig som privatperson og bor i Danmark. Garantien gælder i sager, hvor butikker ikke tager ansvar ifølge loven og afhjælper et opstået problem inden for 60 dage. Du skal blot registere dig hos Pricerunner en time før dit køb for at være dækket.

Din bestilling skal være adresseret til dig som privatperson for at købsgarantien gælder. Så har du ret til erstatning, hvis noget skulle gå galt med dit køb. Det kan være en defekt vare, en vare som mangler ved levering, hvis varen er forkert eller der er fejl og selv hvis leveringen udebliver.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Du kan læse mere på vores side eller få PriceRunner Købsgaranti i dag!