SPEAK OUT

Tilbage til listen over spil-eksperter

SPEAK OUT

Speak out er det super sjove quizspil, hvor du giver svaret med det samme til dine modspillere...men er nok meget uforståelig, imens du giver svaret!

 

  • Til 4-10 spillere

  • 16 år +

  • 15-30 minutters spilletid

 

Spillets formål er at vinde kort ved at gætte rigtigt på forskellige sætninger. Holdet, der har flest kort ved spillets afslutning, vinder selvfølgelig! 

 

Du kommer i gang med spillet ve at indsætte mundstykket i din mund, når det er din tur. (Der er en vejledning i spillet, så du sætter mundstykket korrekt i ;) ) Vend timeglasset, når du er klar og træk nu det øverste kort fra bunken og læs det højt. Du vinder kortet ved at dine holdkammerater gætter, hvad du siger.

 

Gentag sætningen indtil dine holdkammerater gætter sætningen og læg så kortet foran dig. Tal med hænderne, hold på spyttet, men undgå at mime! Har du mere tid i timeglasset, trækker du endnu et kort og starter forfra med at tale dig ud af din sætning.

 

Kan de ikke gætte, hvad du siger eller forstår du det ikke selv, må du eller de melde pas - pointet går desværre bare til det andet hold så. Når tiden løber ud, tager du mundstykket ud! Behold de vundne kort og giv de kort videre til modstanderholdet, hvis I måtte melde pas undervejs og lad nu dem tage deres tur!

 

 

 

Spil-eksperterne siger...

Malene eller bedre kendt som Lykkepilleroglortebleer på Instagram, hvor hun har sin egen blog. Her giver hun indblik i sin hverdag,
hvor hun deler ømme emner, men også hverdagsglimt fuld med glæde og solstråler! Mangler du ny inspiration til sjove lege, som hvem er hvem for at få folk til at lære
hinanden bedre at kende eller dyrelyde-quiz, kan du med fordel klikke dig ind i dette link og læse mere om en ny fest-tradition! Mangler du spil til jeres fest, så kig med her!

 

Fest-traditionen i år indeholdt blandt andet spil som Speak Out, hvor du skal sige en sætning, som de andre skal gengive. Du skal dog have et mundstykke i, så du ikke kan lukke
munden - og et væld af sjove udtaltelser bliver nu mumlet frem!

 

(Billedet er fra Instagram)

 

Malene skriver følgende om deres afholdelse af Tipsklubben på sin blog:

 

"Vi havde egentlig helt andre planer, end dem vi endte med. Vi havde for eksempel aftalt at leje bumberballs og lave en hel turnering ud af det, men da vi fik større
afbud end forventet, så valgte vi at lave planen om. I stedet for lavede vi forskellige quizzer og andre selskabslege."

 

 

Læs mere om Speak out lige her eller læs med på Malenes blog og lær mere!

Rigtig god fornøjelse med spillet!